LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 831
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря на писалите ми на ЛС с писмото за забавянето на поръчката.
BettyRubble, и на теб благодаря Hug

Днес ще го пусна, ако по някакво чудо все пак не я получа именно днес Laughing

Образец на подобно писмо в първия постинг по темата би улеснил много хора.

# 526
 И аз вчера си взех поръчка от 09.03, без фактура.. Жената каза, че напоследък идвали така, само с едно копие, което си било за тях Shocked Моята можела да е вътре....
Тази пола беше единственото нещо за мен, и не съм кой знае колко очарована... Струва ми се, че е доста по къса от колкото на снимката.. Ако ще да си я смъкна под г**а пак не е толкова дълга Confused
Другите са все обсъждани неща за малките. И една блузка на Ripcurl за приятел, която е хубава, но не я намирам в момента Simple Smile

# 527
  • Стара Загора
...фланелка за мъжо от тийн колекцията ...174 отговаря на L размер...
Mоля те би ли дала размерите на тениската, че и аз искам да купя на мьжо от тийн колекцията, но ме е страх за размера.  Praynig

# 528
# 529
# 530
  • pomorie
Цитат
тези дънки са много хубави. http://laredoute.fr/vente-jean-gabardine-5-poches-la-redoute-ess … e&pagesize=12
Отговарят си на размера. Стоят супер. Плата е мек . Взех черни
а може ли малко размери за дънките щях да ги поръчвам в бяло на мъжо но неможах да преценя размера и ги изтрих.мерси

# 531
  • Стара Загора
това трябва да са олекотените завивки и няколко вида чаршафи за проба,
които пуснах със златния 79180
въпреки че 6Е за олекотена си заслужава отвсякъде ..
мила ще дадеш ли линк за тази олекотена завивка за 6евро-  bouquetпредварително
http://laredoute.fr/vente-couette-qualite-normale.aspx?productid … 8&single=true
ето ги олекотените кода беше за -32Е от 65 или -20 от 40
Искам да те питам, завивките капитонирани/нашити/ ли са? Ти от кои точно си порьча, от 350г/м2? Стават ли за зимата? Благодаря предварително!

# 532
Кафявия тренч подарък е доста тънък, няма подплънки, с тъничка подплата. Стига до коляното, има коланче.. не е нещо особено според мен, но не е и лош. Като го гладих миришеше доста гадно. Не мога да дам реални снимки обаче в момента:(
Правен е в китай.
Аз го получих с друг код, обаче като гледам е съвсем същия.
Като за подарък е ок все пак Simple Smile

BB отговаря ли си на номера

Да, отговаря си. Аз взех 38-40, точно е!

# 533
  • В сърцето на ММ
Мацки,някой/я/  от вас да е успял/а/  да намали детските сандалки на Адидас?
А тези от Редута са ми пратили 2 каталога за пролет-лято 2008 Crazy

# 534
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … urecode=001RO8544
Получих ей този код-подарък тренч.Пробвах го,като имах в кошницата 1 туника от новата колекция, и то prix mini.При мен работи.Обаче защо като пускат такива кодове с подаръци тренчове и други такива,винаги започват от номер 38/40?Аз по принцип нося №36,така че дано някоя от вас се възползва.

# 535
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … urecode=001RO8544
Получих ей този код-подарък тренч.Пробвах го,като имах в кошницата 1 туника от новата колекция, и то prix mini.При мен работи.Обаче защо като пускат такива кодове с подаръци тренчове и други такива,винаги започват от номер 38/40?Аз по принцип нося №36,така че дано някоя от вас се възползва.
какви са условията за тази промоция,какво трябва да имам в кошницата и за каква сума?

# 536
Момичета, някой писа, че е получил този панталон - 38 номер. Ще може ли малко размери?  baby_neutral

# 537

Публикации: 1 004

Местожителство:
Женева, но и София

Re: LaRedoute.fr - Обсъждане на поръчката 52 - Прочети 1-вия по
« #440 сряда, 05 март 2008, 17:15 »
   Отговори с цитат
Ето ви един модел за писмо

Уважаема/и Госпожо/Господине,
Имам поръчка направена на..............2008 на стойност .........eвро, която все още не съм получила. Номерът на колета е ........................Моля да ми предоставите вашите разяснения относно нейния статус. Благодаря предварително за съдействието ви.
Очаквайки вашият отговор,
Изпращам своите най-добри пожелания.

името

Cher/e Madame/Monsieur,

J'ai une commande faite le.........2008 sur la valeur de ............euros, laquelle je n'ai pas encore recu. Son numero de colis est No.:.......................
Veuillez-vous me donner vos renseignements sur son status. Merci d'avance de votre cooperation.
En attendant votre reponse,
Je vous envois mes meilleures salutations.

име и фамилия
   Благодарете  на Bastet за това   bouquet

# 538
Получих си поръчката от 10.03. заедно с каталога.

Този анцунг е много готин, но за съжаление му е малък. След няколко дни сигурно ще го пусна в продавалника  Sad

Блузата е 100% памук, страхотна. -

Панталона за мен, ще го стеснявам.

Якенцето е много хубаво, за зимата.

# 539
  • Стара Загора
Мацки,някой/я/  от вас да е успял/а/  да намали детските сандалки на Адидас?
А тези от Редута са ми пратили 2 каталога за пролет-лято 2008 Crazy
Не могат, защото били "Nouveautes".  Peace Дано скоро да падне този надпис и ако още имам кодове и аз сьм им хвьрлила око да ги порьчвам. Междувременно исках да порьчам другите от 12Е, но докато се наканя и е свьршил нашия номер.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт