Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога за първи път се усеща бебето?
Какво да пия/ям при разхлабен стомах и разстройство?
Как да разграничим усещанията на бебето от други чувства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога за първи път се усеща бебето?
-
Какво да пия/ям при разхлабен стомах и разстройство?
-
Как да разграничим усещанията на бебето от други чувства?
-
Какви могат да бъдат причините за сърбеж и обрив след употреба на продукти за кожата?
-
Какви са ползите и рисковете от съхраняването на стволови клетки?

(ако не е момче пак) да я кърмя до 1год. поне.

Да кажеш, че да се видим - нали ще ти правя торта с кокошки и царевица
Иначе мъжът ми кара внимателно, спираме за почивка... аз и преди съм ви казвала, че предния път се прибрах последно в първия ден на деветия месец. Включително съм брала плодове от дърво (качена на стълба), бях кума в осмия месец и се надигравах за тортата, ходихме за два дни на еленския Балкан... и много пъти до Бургас и Шипка. А като се роди дребната изчакахме първата консултация (която направихме малко по-рано) и тръгнахме за Бургас. После я разнасях навсякъде, като е имало случаи да пътуваме във влака с детето и котката... Така че - въпрос на възприятие и организация. И разбира се както Шейла казва - аз съм бременна, не болна
Добре дошли и лека бременност