В очакване на нови попълнения - Чешки мами 7

• 19 292
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • Чехия
Христос Воскресе ... с пожелание да за здраве, надежда и вяра в по-доброто.

Helia Привет от Крконош.  bouquet

# 166
здравейте момичета,

Христос Воскресе!!!

Добре дошла на Хелия  bouquet

# 167
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ на всички!!!

Добре дошла Хелия  bouquet

# 168
Здравейте мами и мъни4ета.Христос воскресе и весели празници.Ние ве4е сме в БГ.Малко е ло6о времето ама прогнозите обе6тават слънце та да видим малко разходки и ние.Лек ден.

# 169
Христос воскресе, момичета!

Добре дошла и от мен Хелия!
В Прага 5 няма никой от бандата....

# 170
Момичета, съжалявам, че нахлувам в темата ви, но имам питане  Simple Smile На първи заминаваме до Дрезден и преди 6-ти ще бъдем за един ден в Прага. Ако имате среща в тези дни или искате да се видим с тези от вас, на които им е лесно, ще се радвам  Hug

# 171
Здравейте момичета Hug

Напоследък никой не пише....всички се изпокрихте....
Доре,дано имате късмет с времето,но аз съм сигурна че ще се оправи и ще имате много разходки Peace

При нас една и съща,времето се задържа 2 дни хубаво и използваме да излизаме на разходки.Да става вече топло и да не се разваля тва време,откога го чакааам Hug
Блонди,ние май досега форумска среща не сме си правели ThinkingИначе може да се обадиш като идвате,ние и без това с още 2-3 мами  постоянно скитосваме Laughing
Хайде лек ден от нас,и гушки на бебоците Heart Eyes

# 172
Здрасти банда

Искре
имали сме официални срещи в началото, после станаха неофициални само  Grinning

Блонди
колко и кои дни ще сте в Дрезден - през уикендите се шматкаме там защото, пък сега ще има два по дълги уикенда един след друг тук

# 173
здравейте и от нас

ние сме все навън, имаме една ужасна хрема,цяла седмица вече, като кихне и и текат сополи чак до устата Sad

Отделно и долните зъбчета се мъчат да избият, дано стане по-скоро  Praynig

Искре - честит паспорт на госпожицата, да обиколи света й пожелавам Hug

# 174
здравейте и от нас

ние сме все навън, имаме една ужасна хрема,цяла седмица вече, като кихне и и текат сополи чак до устата Sad

Отделно и долните зъбчета се мъчат да избият, дано стане по-скоро  Praynig

Искре - честит паспорт на госпожицата, да обиколи света й пожелавам Hug

За коя госпожица става въпрос Laughing Laughing
Много гадно с тези хреми...дано бързо оздравявате  bouquet

# 175
Объркала е Искре с Ирке  Mr. Green

# 176
оф, много се извинявам, исках да напиша Ирке, ама нали все набързо Embarassed

за форумските срещи - всички сте ми страшно симпатични и бих искала да се срещна с всяка от вас Hug

# 177
Здравейте мами,

Включвам се набързо, че пак деня се изтърколил и е дошло време за спане  Crazy

Христос воскресе!

Миленче, мерси за пожеланието. Ние дори се опитахме да сефтосаме паспорта и отскочихме в събота до Дрезден. Обаче, то сега нали няма граница и никой не проверява. Времето беше хубаво и голямо скитане му ударихме.

Иначе с това хубаво време гледаме да сме повече навън. Още сме с дълбоката количка и ме сърбят ръцете да я сменям, но ме е страх, че сме още малки.

Днес бяхме и на невролог, че лявото краче е малко мързеливичко. Лекарката каза, че с малко упражнения всичко ще бъде наред и ни предписаха да почнем гимнастика. Лошото е, че ни дадоха час за след един месец - няма по-рано. Аз и правя масаж всеки ден, но явно ще трябва да се разтърся из интернет за упражнения.

Поздрави от нас  Hug

# 178
добро утро

Искре - още ви е раничко за лятната, нека започне да сяда хубаво,че иначе е голямо напрежението на гръбчето
А за масажите - още малко и като започне да рита и да лудува, няма да можеш да я обличаш дори Mr. Green, камо ли масажи да има търпение да й правиш. Ванеса вече си разкопчава и памперса докато аз сваря да й облека бодито и тя го е свалила ooooh!. Ти как разбра,че е мързеливо крачето? Да не си се заблудила, може пък да е от гимнастиката, нали се ритка с крачета и така да й харесва с едното примерно?

Ради - как е в БГ, гледам прогнозите - студено, дано да се затопли, тая пролет много късно идва тая година, дали лятото ще е хладно... newsm78

# 179
  • Чехия
Честит Рожден Ден мила Ели.
Бъди жива и здрава все тъка лъчезарна, оптимистична, нежна мама и обичана съпруга.

Сърдечни прегръдки от нас.

Общи условия

Активация на акаунт