В очакване на нови попълнения - Чешки мами 7

• 19 294
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте вси4ки.Много гадно време.То май и настроението според времето се мени.
Ради готова ли си за полет.Не се притеснявай,все някой 6те ти помогне в самолета.Надявам се скоро да се видим в Монтана.И аз ве4е нямам търпеие да си идем.При нас положението е едно и съ6то.Поздрави и лек ден.

# 151
здравейте момичета,

и при нас едно и също, днес валя проливно, ама не успя да ни намокри, че както съм понастинала щях да се тръшна съвсем Confused

Доре - оправи ли си нещата с уржада, те тия патки нещо сигурно са ти объркали, как така ще ти намалят майчинството...

Ради - аз бих взела кенгурото, защото да носиш и аутоседачката си е допълнително натоварване, ама ти си знаеш най-добре с две дечица кое ще ти е по-удобно.

Ани - много е артистична Ванеска,а? Браво на нея, пее, танцува, развивайте й таланта на момичето. А Дениско проявява ли интерес към песничките вече? В рекламната листовка на ваксината за хепатит е написано, че първото очковане може да бъде 1м след последната хексаваксина, т.е.7м и после има преочковане. И ние мислим да сложим, ама може би лятото,че сега й дойде много с тия обици, като види лекарката и ревва...

Ванче - исках да те питам фондана като се направи така и остане примерно 1-2 дни втвърдява ли се? Един вид приятно ли е на ядене като престои или е по-добре да се яде веднага? newsm78

Приключвам,че ще се къпеме

# 152
Добро утро ви желая с едно силно горещо кафенце Wink
Днес Рада пътува, хайде лек пат да е... Grinning
Доре, сега си ти май наред да те изпращаме за БГ??? Лелеееее, вси4ки стягат куфарите а ние 4ак юни края , ама аз май-посвикнах така 4е не давам много зор Party, но ми се ходи де. Най-нетърпеливи са последните дни , колкото по-малко остава толко пове4е търпението е до предел. Naughty

Днес се о4ертава хубав ден и 6те сме на разходки.4ао И хубав ден на вси4ки  bouquet
О, забравих ако има именници днес -да са живи и здрави и много късмет им желая-   ЦВЕТНИЦА Е Hug Hug Hug

# 153
Доре
колко са ти големи децата?
Pokud se rozhodnete být s dítětem doma do 4 let věku dítěte, pak vám náleží do roka a 9 měsíců 7600 Kč/měs. a dále až do 4 let věku budete měsíčně pobírat 3800 Kč.
http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/rodicovska-dovolena.html

Ани
ами питай пак педката, тя най-*добре ще ти каже защо си мисли че може и сега да я слагаш тази ваксина...

Това ме подсеща че май месец ще стане към година от първата давка, ще трябва да се обаждам и аз на педката кога е последния срок за втора давка.

Празнува ли някой днес или вчера....

# 154
Здравейте мами, днес ми е много трудно да измисля менюто за Денис-вие какви вкусотиики приготвяте за вашите слън4ица?-споделете ако искате.
При нас все същото, но ни е добре Grinning. Хубав ден на вси4ки Hug  bouquet

# 155
Здравейте мами и де4ица.Ради май днес си пие българско кафе.Ние в 4етвъртък пътуваме.
Ели,на 22 месеца сме.Но аз писах 3 години.Тя жената като ми дава6е листовете за попълване ме пита и аз казах 3 години и тя направо го озна4и и другото си го попълних сама.Затова не ми е ясно,но в сряда 6те ида там да питам на место.Абе здраве да има другото се оправя.В краен слу4ай 6те по4вам работа.
В събота купихме нови стол4ета за кола.Голямя радост бе6е.Даже Пипи седя малко в него и после взе една кърпа и си го из4исти Grinning.Това е от нас.Приятна разходка на вси4ки и лек ден.

# 156
Здравейте и от нас Hug

Нас изглежда ни мъчат зъби...горният венец е много подут и скоро май ще излязат и горните 2 зъба,а Тони доста мрънка и от време на време пищи и аз в чудо се виждам CrazyНо така ще е няма начин.Иначе при нас е една и съща,ядем пюрета и каши и така...

Доре,Значи наближава и вашето заминаване,дано си изкарате добре.За приспевека и аз съм 3 години,но няма до края да ми плащат 7.600.Не си спомням колко месеца точно но беше повече от 9.Мисля,че година и половина и оттам нататък по 3.800.Имах аз едно писмо но трябва да го потърся и да погледна точно.

Хайде поздрави на всички  bouquet

# 157
Здраейте мами, как сте? Нас ни мъ4ат май зъбки имаме ве4е доста  и без никакви проблеми, но сега явно тези по-назад са по-трудни4ки, но пък така ставаме големиииии. Леле, Доре, ама то и вашето заминаване дойде, браво сигурно нямаш търпение ве4е, дано да се засе4ем  да пием кафе.А пък ако се съберем и с Рада 3-те лелееее колко кафенца ще изпием.  lalalala bg
Като казах Рада в4ера се 4ухме добре са, щастливи са.
Аз да попитам нещо-може ли някой да ми обясни горе долу къде се намира Зоото в Прага, искаме да отско4им.
Хубав и спокоен дъждовен ден Grinning

# 158
  • Чехия
Здравеите,здравейте мили ми мами,
от кое да започна,от това 4е още в самолета се збласках с бг култура  smile3516.Носех Рая в седалката с др.ръка ръчния багаж и Винси и ми беше адски трудно а никои не искаше да ми помогне,4ак накрая една жена се развика че всички мъже,цититам,са с ръце в д...то и ми помогна да се кача в самолета.Инече имам златни деца-бяха мн.добрички горките и ме слушкаха.
Е това е за сега трябва да бягам че Рая се събуди.
Целувки от Монтана   love001

# 159
Здравейте мами,

Най-после пак хубаво време и ние се възползвахме  Simple Smile

Доре, лек път и приятно изкарване в БГ.

И мен вече ме сърбят петичките да си ходя в БГ, но сама не се наемам да пътувам със София, защото в самолет ми става лошо  Embarassed  и не знам дали ще мога да се грижа за бебка. Така че ще трябва да си кротувам и да чакам август месец  Tired

Да ви се похваля - имаме си вече паспорт и смятаме още този уикенд да го използваме и да отскочим до Германия  Sunglasses

Ами това е за сега от нас. Хубаво време и приятни разходки ви/си пожелаваме  Sunglasses

# 160
Привет и от нас.
Доре пожелавам ви лек и безпроблемен път, и да пийнеш едно Берковско кафенце заради мен Party
 Тук днес валя и беше гадно време. Е, хайде лека нощ Hug

# 161
  • зад парка
Здравейте,

Пиша в темата ви с конкретен въпрос. Моля за мнението ви.

В неделя и понеделник ще пътувам до Прага. Прогнозата за времето е за дъжд  ooooh!

Та въпроса ми е: какво да разглеждам в Прага, докато навън вали - музеи , галерии, големи магазини?

Благодаря предварително за отговорите ви.

# 162
# 163
  • зад парка
Eli_cz,

Мерси и дано скоро се изпъбни желанието ти да си в Бг - не само по Великден е хубаво Grinning

# 164
Zdraveyte, az sum edno novo populnenie, toku-shto otkrih tozi forum i se vklyuchvam, no sum nachinaeshta s forumite.  Vse ne sum imala vreme... Ili ot rabota v ofisa ,ili ot 7 meseca ot domashni zanimaniya s munika Stefcho  Laughing
Izvinyavam se i za latinicata, PCto neshto boykotira i ne moje da prevklyuhi shrifta. Embarassed
Tuy kato oshte ne vi poznavam , da popitam koy ot vas e v Praga? Az sum veche "stara" prajachka - ot 10 godini. Ako ima nyakoy ot P5 ili 6 za razhodki...
Pozdravi na vsichki i se tesim   Wink

Общи условия

Активация на акаунт