ПРАГА

• 88 751
  • 406
  •   1
Отговори
# 75
http://travel.oicl.org/bg/ Ей тука има информация и цени за влака Прага - Виена и за автобуса, които се актуализират

# 76
колко горе долу ще ми струва билет low class от софия до прага?

в Sky europe отстрани има едни неща, които не са ми ясни. като искаш да резервираш полет двупосочен и отстрани ти изчисляват Fare Price   .....и   Fare Fees and Taxes и де факто билетът излиза над 100евро. аз си мислех, че излиза по-малко newsm78   

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 16:33 от killah

# 77
там няма фиксирани цени, никой от нас не може да ти каже колко струва...
Пробвай с други дати далечни, и виж каква е зависимостта  Peace
Цената на билета е без такси, може да пише цена 1,- еур, но таксата е към 50,- еур, демек реално летиш за най-евтино да кажем от 51еур
това всичко са примерни числа Peace

# 78
ще следя темата с интерес, защото планирам скорошно посещение на Прага.

# 79
Bastet, аз купих билети на Скай от промоция за 80 евро- двама души в двете посоки  Peace. Дори и полета е от Варна, което най-много ме радва и няма да се пътува до София. Резервирах апартамент в центъра, чрез българската екскурзоводка, за която по горе е писано. Също чрез нея си запазих и 4 часова обиколка на Прага при която тя ще ни развежда из забележителностите и ще е само с нас и най важното ще ми говори на български. Уговорих се и за трансфер от летището до хотела  в двете посоки. Пътуването ни е живот и здраве на 18 септември и ако до тогава не си отишла ще мога да дам повече инфо.

# 80
dolores, благодаря ти за отговора! Hug.....И аз прочетох за тази българка-екскурзоводка и много се навих (щом и апартамент може да се резервира чрез нея, което предпочитам) - аз планирам някъде есента, също септември или октомври за 3-4 дни. Тъй, че всяка предварителна информация ще ми е от полза.........

# 81
  • E-CLM & CH-VD

Бастет, а ти от Женева или от София ще пътуваш за Прага? Аз пътувах от Женева.

# 82
Вес,
ако имаш време, разкажи за пеещите фонтани, които са те впечатлили.
Местоположение, "работно време", и т.н.
Мерси.

# 83

Бастет, а ти от Женева или от София ще пътуваш за Прага? Аз пътувах от Женева.

Все още не знам  Confused........Аз до есента по-често ще съм в София. Но така или иначе отпуски аз взимам септември и октомври, та ще е полезно и от София да знам как е ситуацията. (От Женева е 1000 пъти по-лесно).

# 84
  • E-CLM & CH-VD
Вес,
ако имаш време, разкажи за пеещите фонтани, които са те впечатлили.
Местоположение, "работно време", и т.н.
Мерси.

Eто страницата на фонтаните:

http://www.krizikovafontana.cz/en/indexen.html,

накрая в контакт има адреса, и карта с местоположението. Много лесно се ходи, само трябва да се упътят добре.  Laughing Ние го намерихме от първия път.  Добре е да се отиде вечер, тъй като светлинните ефекти се виждат по-добре. Ние отидохме на спектакъла в 9 вечерта, който продължи до 10, и нямахме никакъв проблем с прибирането обратно. Билетите се купуват на място, местата вътре не са номерирани - сядаш където искаш, разположени са амфитеатрално.

Ето още една страница

Křižíkova Fontana

# 85
реших да се регистрирам в скайюро и ето какво ми дава като информация newsm78

За да се регистрирате за полета онлайн, вие трябва:

да сте на възраст над 18 години
да пътувате само с ръчен багаж (един брой с размери: 55 x 40 x 20 см максимум)
да разполагате с принтер
да имате валиден европейски паспорт или лична карта
Не пътувате с деца от 0 до 2 г.
Имате еднопосочен билет или, ако е за повече от една зона, трябва да бъде за същата или франчайз авиокомпания
Не сте изчакващ пътник или пътник от списъка с чакащи
Нямате никакви заявки за ползване на специални услуги (велосипеди, инвалидни колички, спортна екипировка и др.)
Онлайн чекирането е ограничено до излитащи полети до най-посещаваните дестинации (Испания)
Уеб регистрацията за полети е възможна от 48 часа до 4 часа преди планираното време за излитане.

# 86
Bastet, аз купих билети на Скай от промоция за 80 евро- двама души в двете посоки  Peace.
[/quote]
добре де, как става тая работа с 80те евто. от СОфия до Прага най-евтино за 2ма 2те посоки ми илиза 115евро newsm78

# 87
  • E-CLM & CH-VD
Bastet, аз купих билети на Скай от промоция за 80 евро- двама души в двете посоки  Peace.
добре де, как става тая работа с 80те евто. от СОфия до Прага най-евтино за 2ма 2те посоки ми илиза 115евро newsm78

Ами то си пише - имало е промоция, не всеки ден цените са такива.  Peace

А за горния пост какъв е проблема?  newsm78 При Изиджет например условията за онлайн чекиране са същите - само ръчен багаж и т.н. Предполагам, си объркала купуване на билет и регистриране на полет (чекиране). Тези условия, които си цитирала, са за чекиране - след като вече си си купила билет, и до 48 часа преди полета.  Peace

# 88

Ами то си пише - имало е промоция, не всеки ден цените са такива.  Peace

А за горния пост какъв е проблема?  newsm78 При Изиджет например условията за онлайн чекиране са същите - само ръчен багаж и т.н. Предполагам, си объркала купуване на билет и регистриране на полет (чекиране). Тези условия, които си цитирала, са за чекиране - след като вече си си купила билет, и до 48 часа преди полета.  Peace

да, и аз се усетих, че съм се объркала. А за промоцията, ами и на мен ми дава Low fare day, т.е. се води промоция, но си излиза 115евро newsm78 явно таксите от летище София и летище Варна са различни.
Честно казано обърках се newsm78

# 89
  • E-CLM & CH-VD
Low fare day е денят с най-нисни цени, които системата автоматично ти показва винаги. А промоцията е за определени дни и си пише, че са промоционални цени.  Peace Явно при тях трябва да дебнеш по-отрано за кога обявяват промоциите, за да свариш евтини билети.

Общи условия

Активация на акаунт