В очакване на нови попълнения - Чешки мами 7

• 19 290
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Честит Рожден Ден Ели!!!
Здраве, щастие, късмет за напред!!!

Поздрави

# 181
Здрасти банда
докато се донеса до работата - и съм разконспирирана   Mr. Green
Виртуално ви черпя с това онова  Whistling
Мерси много за пожеланията  Hug

# 182
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ!!!БЪДИ  ЖИВА И ЗДРАВА !

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ!
Бъди жива и здрава и нека всички твои желания се сбъднат!

# 184
Ели, честит рожден ден!!!

Пожелавам ти много здраве, любов и щастие с любимите хора до теб!!!

# 185
Честит Рожден Ден , Ели!
С пожелание за много здраве и благополучие!Весело отпразнуване!  bouquet

Искам и аз да ти подаря виртуално букетче  Simple Smile Дано се е получило  Blush

# 186
Чести Рожден Ден,Ели!!!
Да си жива, здрава и много, много щастлива!

# 187
ще има ли чародейници днес  Party

# 188
съвсем бях забравила за чародейниците

Ели, ако палите огньове пусни някоя фотка да се порадваме Hug

# 189
Здравейте вси4ки.Ели,4естит рожден ден и от нас.Пожелаваме ти много много здраве,късмет и вси4ко най най хубаво.
Ние сме добре.По цял ден сме навън ама днес голям дъжд се изсипа.
Ани на баба хареса ли и при вас?За сега друго няма.Лек ден.

# 190
Здравейте и от нас.Ние си имаме баба от БГ и неможем да се нарадваме, цял ден по разходки , децата много я оби4кат и са все с нея. Ходихме на ЗОО в Прага и бе6е страхотно.Най-хубаво оба4е е разопаковането на саковете от БГ-а то.... мнооого подаръци, а ние как оби4аме .... Joy Hug
Лелеее, колко е хубаво с баба, ама след няколко дни ще си ходи и ще ни е пак мъ4но  Sad
Вие как сте мами, нещо много рядко пишем май времето е виновно . но така да е, слън4ице  и все на вън.
Е, това е от нас , целувки на малки и големи.

# 191
Здравейте мами,

Ние трябваше да сме в Пилзен по празниците, но си останахме вкъщи. Софи нещо се е разхлабила и акаме в зелено на всяко ядене, а понякога и по два пъти. Така сме вече една седмица. Вчера ходихме и на лекар. Дадоха ни да пием Хилак форте 3*1мл. Тази сутрин имах надеждата, че сме по-добре, защото през ноща спа спокойно и не ака, за разлика от предните 3 нощи, но днес пак акаме на всяко адене в зелено.   Praynig Силно се надявам да се оправиме скоро, че като я боли стомахчето е много кисела, не иска сама да си играе и иска само на ръце.

Иначе чародейките не ги уважихме. Само усетихве мириса на дим, който идваше от вън.

Поздрави на всички  Hug

# 192
здравейте мами,

Ние сме по разходки, а у дома много шаваме и аз едвам се добирам до компютъра, та затова не пиша често Laughing Чародейките 3та година не ги усещаме даже, явно тук никой не ги празнува Shocked Shocked

Иринка - дано да сте добре вече, вие сте само на кърма нали? Да не би от някоя храна дето ти си яла и да се отразява, четох тук из форума, че зелените салати много влияят, дано да е добре стомахчето и да е спокойна София Praynig

Ани - вие ме убихте с вашата баба и подаръците, сигурно с голямо нетърпение децата я очакват  Heart Eyes, вие кога ще ходите в БГ?

Бърненските мами - къде се загубихте?

# 193
побут малко на темичката, че съвсем изчезнахте Peace

Честит празник на всички празнуващи, и специално на Гали - желая ти едно весело,здраво и палаво момченце, наслаждавай се на бременността си пълноценно!!!

# 194
  • Чехия
Здравейте момичета,
дълго не писах но нямам време за нищо.Времето не е лошо 18-19 градуса са но почти всеки ден вали а Рая е само до дъто ми и няма оттърваване.Правихме кръщане без таткото-сте пусна снимки по късно,а Винси е побеснял от игри-прибира се с баба си в 8 часа капнал едвам го къпя и е заспал.Та общо взето е това.
Ели,честит рожден ден на патерици да си жива и здрава   bouquet
Иначе друго няма по цял ден сме по кафетата и улиците.Рая ве4е яде детската кухня-не искаше да е лизне но вече е папка и не ми се налага да й готвя и да купувам.Миленче да ти кажа за пЮретата Хип да не вярваш на всеки -на всички капачки отстрани е написано срок на годност а не на етикета отвътре.Незнам тази дето го е писала дали е с всичкиа но Рая и купувам Хип и гледам всеко едно.
Аиде това е от мен,целувки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт