В очакване на нови попълнения - Чешки мами 7

• 19 291
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • Чехия
Здравеите и от мен,
при нас нещата вървят на към добро иначе и ние сме по разходки.
Миленче и аз давам тези но само в каша че наистина много киселино пък наи като че ли истински.Ина4е давам плодове след обяд-грозде,ябълки,круши пасирани с бисквити на Нестле и много ги папа.Друго не се сещам
Хубав ден

# 91
Здравейте мами,

Ние понеделник и вторник много скитахме по разходки, но вчера и днес с този дъжд по скромно го караме. Иначе при нас нищо ново за сега. Добре сме. София все повече приказва на нейния си бебешки език - говори на мен и на две от любимите си играчки. Милата толкова й се комуникира, а ние вкъщи хич не я улесняваме - вкъщи чува 5 езика. Аз и говоря на български, Мартин на чешки, помежду си обаче си говорим на английски, а телевизора  - на руски или италиански.

Ами това е за сега. Поздрави на всички  Hug

# 92
Здравейте вси4ки, леле Иринка това детенце ще е специалист по 4ужди езици. мъжът ти 4ех ли е ?А защо си говорите на англииски-ако смея да попитам ooooh!
Явно пове4ето мами са заминали в БГ затова толкоз малко има пишещи., или времето е при4ина.При нас 2-3 дни беше хубаво, но сега вали , студени4ко е , но пак излизаме на разходка.
 Ван4е какви са тези страхотни неща дето майсториш бре, аз май няма да мога да докарам така розите-браво шикулка Hug Hug Hug
Мами я ми пуснете някое сайт4е  дето има занимавки за писане или смятане , но на 4ешки нали сега у4им с Ванеска . Имаме у4ебници, но искам и на Пц да имаме не6то., благодаря ви предварително.
Ван4е забравих да ти кажа ,4е песни4ките ги пеем постоянно. Това е за днес. Целувки за мами и де4ковци.  love001  love001  love001

# 93
Здрасти банда

Ани
аз да издам Иринка че изобщо почти не говори цз, а таткото е цз и се разбират помежду си на анг.
А иначе то хубаво ме подсещаш, ама мойто  цд не е ли стигнало вече... или не съм разбрала?

# 94
здравейте момичета Hug

при нас таткото е болен, мен ме мъчи от няколко дена, ама не се давам, а Ванеса беше с хрема и температура и отложихме ваксината Sad
дано да се оправяме бързо, че така ми е хубаво навън в това слънчево време, пък нямам сили да бутам количката чак

Ради - да ти кажа, аз открих едни мн вкусни пюрета на Алнатура, има ги в Д&М дрогериите, те са ябълка с банан, или само 1 плод, или много плодове, има и с манго - Ели, такова ли харесва Емката?, и в тях има малко ориз, не стават за кашата, ама за бърза закуска са супер, пробвайте ги Peace

Ани - нищо чудно няма, аз също с приятелите си чехи говорим на английски, така започнахме и сега те не ми говорят на чешки, ами направо англисйки, за да се разбираме по-бързо

това е май от мен

# 95
Eli, аз не съм полу4ила нищо, даже незнаех 4е си ми пращала. Полу4их от Ван4ето цд с песни4ки.
Хайде да спим ве4е 4е стана късно, лека и спикойна нощ smile3507.

# 96
Здравейте,

по типично български да се намърдам в темата ви с питане за удачни семейни хотели/пенсиони в следните градове или техните околности

Tepice
Usti n.L
Decin

Praga

Brno (видях, че доста живеете в Бърно)

Bratislava (ако сте присъединили и словашки майки)

Под удачни имам предвид, не луксозни, но подходящи за 1 нощувка на семейство с две деца (1 и 3 години).

Потърсих по Интернет, но мисля, че може да сте ми по_полезни с достоверна информация, а не рекламните сайтове.

Благодаря

# 97
Здравейте,

Пратих таткото да се разхожда със София навън и аз веднага се "насадих" пред компютъра  Blush

Ели много правилно ме е издала - почти не говоря цз. С Мартин си говорим на английски, защото така почнахме от самото начало на нашата връзка и за мен това е нашия език на общуване. Може би за в бъдеще нещата ще се променят, но за сега е така  Blush .

Миленче, дръж се и не се давай на болестта! А на вашия тати и Ванеска пожелавам бързо оздравяване. Следващата седмица дават, че ще се затопля времето и се надявам, че пак ще става за дълги разходки.

Ние този понеделник скитахме цял ден 1stroller - от 9,30 до 17,30 (с две малки прибиранки до вкъщи колкото да я нахраня)

morava - аз живея в Decin, но да си призная не съм се интересувала от хотелите тук. Ако разбера нещо ще ти пиша.

Ами това е за сега от нас. Поздрави и приятен weekend

# 98
Здрасти банда
ужасно е времето, направо одврат...
Емата ми киха, подсмърча... малко и аз така...надявам се да се й се размине, и главно времето да се оправи...

Морава
гледам по нашия край ще скитосвате
http://www.firmy.cz/Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Ubytovaci-slu … /reg/kraj-ustecky
http://www.hotely.cz/mapa-ubytovani.php?nuts=CZ042&oblast=Ustecky+kraj
тук виж и си харесай нещо
Кога , къде и какво ще правите - ако ти се пише де  Grinning

Анее
не така... Thinking ще взема пак да ти пусна тогава...

# 99
Здавейтеееееее Hug Hug Hug
Върнахме се най-после!Нямах търпение вече да се приберем....
Нашия татко изкара курса за шофьори,семо книжката остана сега след 1 мес....да си вземе Sad
Вече сме с 2 зъба Laughing,папкаме пюрета и се прибрахме всички хремави SadДнес бяхме на ваксина въпреки хремата,трябваше да я сложат на Тони.
Времето тук е отвратително,никаде неможем да излезем.....
Вие как сте момичета?Нямам много време да ви изчета,но ще се опитам да наваксам Peace
Ами това е засега от нас,пак ще ви пиша
Поздрави и целувки от нас Heart Eyes

# 100
здравейте момичета

Искре - добре дошли обратно на чешка земя, пиши как сте
и ние сме със сополки от миналата сряда и незнам нормално ли е вече, докторката вика няма страшно ама да не ме успокоява само, тая седмица сме на ваксина. Успокоявам се поне, че са воднисти, а не зелени или жълти, ама много упорити бе, и Отривин капки и физ. розток и пак не изчезват, никога преди не сме имали хрема и сега...

Миленка не е писала отдавна, последно се включи с притеснения за Ванката, сигурно ни е забравила вече

Иринка, Искре, Ели - и при нас е ужасно времето, а в БГ синоптиците прогнозират 35*С и африкански циклони

Ванче, направи ли и твоя тоалет? Да не забравиш снимки да ви се порадваме.При вас сигурно е още по-срудено времето днес,а?

Бремките от Бърно, как са коремчетата?

Хайде изчезвам, че тая кукла само се мята на спалнята и става опасно

Гушки на всички

# 101
  • Чехия
Здравеите мамчета и бонбончета,
да ви кажа при нас нищо ново,лека полека се приправяме за БГ и сме настроени за един куп бабички-посрещачки  Mr. Green
Още от сега ни направили план график къде ще ходим и какво ще ядем,пием и т.н. на което не съм много съгласна ама ще ги изтърпя поне 2-3 дни де.
Друго какво да кажа гледам че имаме бебоци и мами хремави което не е много приятно,това скапано време е виновно  #2gunfire
дано по бързо да ви минава-до болка знам какво е.
Хаиде хубв ден,а тои наистина не е лош,поне в Будейовоца де  newsm51 newsm51 newsm51

# 102
Здравейте вси4ки.Оздравявайте по бързо 4е времето е само за разходки.Ние миналата сряда бяхме на ваксина и 4акам дали 6те има реакция.За сега няма,дано и да няма.
Ради кога заминавате.Ние на 24 или 25 април.Имам една молба към теб.Ако може6 да ми провери6 правят ли някъде в Монтана масажи.Аз 6те съм на линия и в БГ.Може и на кафе да се видим.
4ао от нас и бързо оздравяване на болните.  bouquet

# 103
  • Чехия
Доре,знам едно стахотно местенце в наше село-правят страхотни масажи-поне бяха страхотни преди година и нещо.Там е и фризйора ми има и др.глезотиики.Ще те 4екам да ходим заедно,аз пътувам живот и здраве на 20.04 самолета ми е в 6.30.И аз ще имам нет там така 4е ще се 4уем.Супер направоме зарадва,дано да си е вси4ко там де да не са го бутнали и построили нещо др.че и така става по Монтана.
Айде хубав ден

# 104
Ааааа Ради не така.Монтана не е село.Навремето бе6е хубав град.И толкова живот има6е.Сега малко е запустял,но пак си е хубав.Живот и здраве да минат празниците и 6те се организираме.Аз като пристигна там 6те ти пратя номера на мобилния,за6тото незнам дали не ми е пропаднала картата и така.Аиде лека на вси4ки. Hug

Общи условия

Активация на акаунт