Досадните реплики

• 120 892
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 60
Не ме дразнят. И те, както и аз, искат най-доброто за детето. Още повече, че бабите на сина ми са сравнително млади и могат да разберат като им обясниш кое е най-доброто за бебето. Често дори са ми давали прекрасни съвети- да не навличам детето с много дрехи, винаги, когато мога да го разхождам възможно най-дълго и много други.

# 61
Е как,то без коментари и напътствия не може."Облечи го","Завий го,че ще настине"...Аман от разбирачи!!!

# 62
  • Пловдив
Ох,направо не ми се говори.Повечето от репликите сте ги писали.Понякога наистина ми идва да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 63
И моята свекърва се изказваше с много от тези досадни реплики-"Сигурно му е студено на детето,щото и на мен ми е студено","Днес не излизайте,че е студено".......и още много.Аз много малко търпях и съм предупредила че излишни реплики неискам да чувам.Както съм го облякла-така ще е.Ничие мнение не ме интересува.Още повече нейното.Благодарна съм на майка ми,че е тактична и дори нещо да не се вписва в нейните представи за отглеждане на дете,не ми се бърка Hug

# 64
Всичко ми е до болка познато. Свекъра и свекървата си мислят че ще си гледам семейството и детето както те кажат,но просто не са познали. Незнам как си представят,че аз ще ходя на работа,а те ще ми гледат дъщеричката до започването на първи клас понеже по мнение на свекървата,яслата и градината не били подходящи места за децата  newsm78. А за кого ли? А по повод изцепките им,в началото много издивявах понеже свекито много обичаше да ме дразни и правеше всичко на опаки,но сега нещата се обърнаха-много ми е кеф да я дразня. Когато техните деца са били малки,са ги гледали както те си искат,а мойто дете ще го гледаме както решим със съпруга ми. "Оффф,така и не можах да определя на кого прилича малката-на сина ми ли или на теб?"  Laughing

# 65
Леле като ви чета и си мисля и мен какво ли ме чака, колко ли ще ми се бъркат newsm45 на майка ми поне ще мога да и кажа и знам че няма да се сърди...

# 66
Най-големият досадник у нас е баща ми.Непрекьснато ме следи и дава акьл:"Ти нарочно дьржиш децата боси и искаш да се разболеят!"/не знам по колко пьти на ден им обувам пантофите,а те ги сьбуват/;"Децата са гладни!"/когато реват и мрьнкат/;"Малкият се е наакал!"/винаги, когато случайно сьм седнала да се храня/;"Не им даваш разнообразна храна"/а той им "бута" в устата всеки ден шоколади и баунтита/;Дежурна реплика:"Ти не си майка,а кучка и нищо не става от теб!" #Crazy

# 67
"Ти не си майка,а кучка и нищо не става от теб!" #Crazy
И това го чуваш от баща си Shocked аз не бих търпяла подобни реплики Naughty

# 68
Фаворит ми е свеки още в родилното: Детенце се беше изподрало с ноктенцата си, а тя ми вика изгризи му ги, че да не се инфектират  от ножичката.  Joy Joy hahaha  ooooh!
Това просто е умопомрачително изказване. Останах втрещена. Как така ще му гризеш ноктите, бе...  #Crazy newsm78
А по темата - за съжаление, не се сещам с какво да се включа. Може би, просто не обръщам внимание.
"Ти не си майка,а кучка и нищо не става от теб!" #Crazy
А пък това...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 69
Най-големият досадник у нас е баща ми.Дежурна реплика:"Ти не си майка,а кучка и нищо не става от теб!" #Crazy
И това го казва собственият ти баща  #Crazy no

# 70
За моя радост и майка ми и свекито живеят много далече,идват по веднъж в месеца.С мама нямам проблеми(имах си хас нали е мама Laughing ),но свекито за 2-3 часа дойде и ме побърка.Започва се едно гооолямо тъпкане на детето със всичко."Ох,колко е слабичко"-започва се гъкане със всевъзможна храна."Ох,много е блед липсват му витамини".Отново го натъпква със всякакви плодове.Абе докато си тръгне детето е натъпкано поне с 1 кг.храна.Трая си още все пак идва по веднъж на 1-2 месеца.
Но най ме дразнят клюкарките на блока.Трябва ми 1 минута за да мина през тях и вече са ме затрупали с упреци."Защо е така облечено ще настине","Защо е в количката,много е голям да се вози,нека ходи пеша","Пак ли отивате на детска кухня,моята дъщеря му готви у нас,не му дава буламачи от кухнята.","Още ли не е проговорил,моя внук на 1 година говореше като възрастен".Все още възпитанието ми ме възпира,но ще ми кипне някой ден. #2gunfire

# 71
Дежурна реплика:"Ти не си майка,а кучка и нищо не става от теб!" #Crazy

Е, как може така, бе!!!! Как го търпите тоя човек???? #Shocked

# 72
Бях забравила една реплика на свекървата, ама тя ми я припомни.
За детето- "Мале, мале Симеон колко прилича на баща ти, че и веждите му са завити като на него" Thinking
Симеон  прилича на мен и сигурно и на баща ми, но за веждите Naughty Явно свекито доста се взира в баща ми  Thinking, но така и не е поглеждала сина си. Това малкият го е взел на 100 % от баща си- към външният край на окото веждите им се завиват леко и закачливо нагоре Simple Smile

# 73
А ти защо се дразниш ... аз лично бих подминала такива реплики просто така , какво толкова радват му се на детето .Верно , не ти е приятно меко казано , но ако не можеш да им го кажеш тактично или направо си мълчиш и си траеш .
Аз друга алтернатива не виждам .
Пък и като чета си уверена че детето ти прилича на теб ...тогава за какво са драмите   Mr. Green
Живей си спокойно и  Whistling

# 74
  • някъде там
такааааааааа да се включа и аз, като оставим репликите за студеното 'не му ли е студено на крачетата" /носим се в кенгуто до магазина в един дъждовен ден Т 17/
най-тъпата е "не ти ли обръща внимание мама, пренебрегва ли те бабо, ах тази мама?" аз съм в стаята и приготвям на детето АМ за хранене, а Ема лежи на леглото и ме след с поглед  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт