Досадните реплики

• 120 894
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 75
Хммм на моята свекърва (номер 2) доста я притеснява факта че сина ми не е пил сок, че късно го захраних и много обича да ме пита "И с какво го храниш това дете  Shocked" Simple Smile)) Смешна работа, много обичат да си пъхат носа, мисли че като е изгледала едно дете преди 20 години и е експерт Simple Smile)))

Иначе дразнещи реплики колкото искаш от всякъде, ама повечето не ме дразнят само тази - какво ядяло туй дете - от глад да не го уморя сигурно  newsm78

# 76
Сетих се за още една реплика,която като чуя ми иде да крещя истерично-"Кажи нещо,много мълчиш".Ми в момента може да не ми се говори,бе,хора!Може да съм уморена,крива,или просто да искам миг тишина!И не смятам за нужно да обяснявам по часове кога сме станали,какво е ял синът ми,кога е напълнил памперса...Не знам дали не ставам дребнава,но това са подробности,които на никого не влизат в работата.И противно на всеобщото мнение не всеки ден се случват нови неща,за които да докладвам.

# 77
 ooooh! Не ми се "говори" направо
-Дай й вода,не може да не пие (когато беше 5 месеца само на кърма и така и не се обезводни  Laughing)
-Ау,киха!  Shocked
-Сложи му шапка,много духа.
-Много леко е облечена.Ще настине!
-Не трябва да й избиват зъби преди 6-тия месец!
-Само не й позволявай да пълзи,да не се научи!
.......
Мога да пиша още мнооого!  Close И колкото и да се стараеш да не обръщаш внимание,то не е 1 и 2 неща,те са стотици...  #Cussing out

# 78
А някой обясни ли ти как точно да спреш процеса на никнене на зъб,ако се случи преди 6-тия месец?  newsm78 Не разбрах и какво лошо има да пълзи детето.Леле...... #Crazy

# 79
Много ме разсмяхте... Joy Аз си мислех, че само на мен ми лазят по нервите....

Ето и моите фаворити:

"Вече трябваше да има опора на краката (на 4 месеца), нещо изостава в развитието си"  Shocked
"Ела на баба, те не могат да те гледат, ще те взема аз при мен".
"Това дете има много пъпки, да не би да се е натровила от кърмата ти??
"Хайде, бързо, детето е гладно ела да го накърмиш" - това последното се казва, докато дундурка ревящото бебе, а аз мия калните колела на количката.... Shocked #Cussing out и като я накърмих, си продължих да мия, няма помощ братче. Помощта е, дай тука да държа детето, пък ти си върши работата.... Sick

и един бисер на майка ми: "Щом обича кисело мляко, давай й и сметана, ще й хареса, а пък виж каква е слабичка"

# 80
"Ела на баба, те не могат да те гледат, ще те взема аз при мен".
Ми ще я застрелям,бе! #2gunfire #Cussing out

# 81

"

Ей това ме уби страОтно е Mr. Green

# 82
А някой обясни ли ти как точно да спреш процеса на никнене на зъб,ако се случи преди 6-тия месец?  newsm78 Не разбрах и какво лошо има да пълзи детето.Леле...... #Crazy

Ооо,а като казах,че са й подути венците при кучешките зъбчета и сигурно те ще изкарат първо...  #Crazy Не можело,не трябвало...
-А защо ака на 3 дни веднъж?!  Shocked ТРЯБВА всеки ден поне по 1 път... (това беше към 5 месец,когато за няколко седмици се беше позапекло детето)
Това "трябва"   като го чуя и откачам вече...  #Crazy

# 83
Когато малкия беше на 3 месеца свеки постоянно ми повтаряше,че трябва да му давам прясно изцеден лимонов сок да му изостри апетита,защото е"много злояд" #Cussing out.В последствие се оказа,че всичко е заради сериозен здравословен проблем.Слава богу всичко вече е О.К Hug

# 84
"Ти не си майка,а кучка и нищо не става от теб!" #Crazy
И това го чуваш от баща си Shocked аз не бих търпяла подобни реплики Naughty
Дежурна реплика:"Ти не си майка,а кучка и нищо не става от теб!" #Crazy

Е, как може така, бе!!!! Как го търпите тоя човек???? #Shocked
Абе то всичко се врьща....

# 85
Лелееее #Crazy като Ви чета лошо ми става. А като се знам каква съм усойница, сигурно до бой ще се стига. Как обичам някой да ми казва какво да правя, до ми командва и дава наставления, ужас Crazy
Аз от сега ги предупреждавам между другото да ни ми се мешат много и да ми дават наставления да не гледат детето през прозореца само Mr. Green
Живи и здрави само, друго къде с бой, къде с добро... ooooh!

# 86
"Гооооре момичето-дооолу водата"-това пък го повтаря,когато извадим бебето от ваната.
ooooh! Това и мен ме е дразнило, но в момчешки вариант.

"

Ей това ме уби страОтно е Mr. Green
Тази цепи мрака!!!  Joy hahaha

# 87
Брейййй, как не съм я видяла тази тема, СТРАХОТНА Е!

Сега и аз да напиша изцепките на моето съкровище!

1. "Нели, много му е тясна дупчицата на шишенцето, дай да я пробием с ножа или с една вилица."
2. "Айде,баба, като порастнеш баба ще те гледа и ще спинкаш при баба /при нея в леглото  #2gunfire /"
3. Като го вземе малкия, винаги го гушка да е с лице към нея. Обаче то детенцето все искаше да гледа наоколо и изобщо не обръща внимание на този който го държи. И аз съответно винаги повтарям, да го обърне навън да разглежда. И познай какво следва: оставя детето на дивана, тя се завърта и го взима така че да гледа напред.

Има и още куп работи като: Защо не го солим? Защо вече не му даваме кисело мляко, а не АМ /а детето тогава беше на 2-3 месеца/? Абе много ме дразни  #Cussing out

# 88

Ооо,а като казах,че са й подути венците при кучешките зъбчета и сигурно те ще изкарат първо...  #Crazy Не можело,не трябвало...
-А защо ака на 3 дни веднъж?!  Shocked ТРЯБВА всеки ден поне по 1 път... (това беше към 5 месец,когато за няколко седмици се беше позапекло детето)
Това "трябва"   като го чуя и откачам вече...  #Crazy

Да бе,те децата са роботи и ние си ги програмираме кога да акат,кога са плачат,кога да им растат зъбки....Извинявай,ама тази твоята е супер неадекватна!Сякаш деца не е гледала.Ама то и да не си гледал деца,достатъчно е да имаш две капки мозък в главата,за да се сетиш,че тези неща не стават,когато някой е решил,че трябва,а когато им дойде времето.

# 89
Чета, чета и се чудя, как ли са ни гледали нас едно време, как ли сме оцелели? Неща, които ни се виждат абсурдни сега, те са ги прилагали върху нас.....

Общи условия

Активация на акаунт