Досадните реплики

• 120 900
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 90
Чета, чета и се чудя, как ли са ни гледали нас едно време, как ли сме оцелели? Неща, които ни се виждат абсурдни сега, те са ги прилагали върху нас.....
На магия  Mr. Green

# 91
  • У дома... някъде
При мен пък за щастие не се чуват такива реплики Laughing.И по-добре Peace

# 92
  • София
Аз най-много се дразня от сравнения:
Сяда ли вече( на 3-4мес.)- Не, не сяда.
Ама изобщо ли не сяда, като го подпрете с възглавници?- Не го подпирам с възглавници.
А, да , вие не го подпирате.Щото на колежката внучето го слагат да сяда. Ама като го подпрете, така ,седи ли?  Whistling

Лази ли?( на 7мес.) -Не, не лази.
Защо не лази още?- Еми раничко му е още.
А на съседката от третия етаж, ти нали я помниш, дето синът и....( 5 мин. лирично отколонение), съседката отсреща ходила до тях  Crazy и внучето и лазело, а е на 10 месеца- колкото нас( т.е. бебето) почти.

Защо няма зъби още? - Не са пробили, няма нищо.
Заведи го на зъболекар.- Аз СЪМ зъболекар и ви казвам, че няма нищо.
Абе ти на друг зъболекар го заведи...  hahaha

Ей такива изцепки мога цял тон да напиша.

# 93
Ох, много забавна тема.  newsm10 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo newsm62 newsm62 smile3501 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 94
"Кога ще го учим на гърне?" - съпруга ми.
"Много е слаб" - свекърва ми.

Понякога ме хваща бяс, като ги чуя тия реплики за милиарден пореден път.

# 95
Каква весела тема имало тук.Чакайте и аз да се включа

1. Бабе още малко и ще те учим на гърне (малката беше на 2 месеца)
2. Я сега се оплачи на баба си майка ти и баща ти как те ядосват (това е при всяко посещение)

# 96
  • на плажа
Най - се дразня на това:
"- Оставяй го да пореве."
"- Не го учи само на ръце."
и на всичко което започва със " Според Спок...." Crazy

# 97
На мен ли никой не ми е говорил така, аз ли не съм запомнила - не знам... Нищо не помня да ме е дразнило относно децата и роднините от подобен род.

# 98
  • София
Понякога се дразня на реплики от рода на : "Аууу много леко е облечена или леле детето е без шапка,(+15градуса навън) ще настине", а когато нося малката в слинга много често чувам коментари зад гърба си или съвети, как на детето никак не му е удобно така и как го мъча и то ги получавам от случайни хора на улицата, които нито познавам нито ме познават.
Една лелка на улицата, дойде да ми се кара с тон как може да си нося детето така не ме ли е срам  ooooh!  Rolling Eyes
Ето такива коментари ме дразнят много, много и често отвръщам.
Иначе на дежурните репликина майка ми и на свеки ми е все тая и те си знаят, че ми е все тая и вс епо често си мълчът Laughing

# 99
Има неща, които чета и не мога да повярвам ooooh!
При нас нещата стоят така - майка ми най-вероятно предолага как бих я резнала при някоя идиотска реплика и може би за това никога не е отправяла такава
А от страна на мъж ми родата не съществува Twisted Evil

Имам няк`ви познати, които са ми отправяли реплики за облекло, захранване...Ама кои са тия?!
Дори не ги отбелязвам!

# 100
Да бе,те децата са роботи и ние си ги програмираме кога да акат,кога са плачат,кога да им растат зъбки....Извинявай,ама тази твоята е супер неадекватна!Сякаш деца не е гледала.Ама то и да не си гледал деца,достатъчно е да имаш две капки мозък в главата,за да се сетиш,че тези неща не стават,когато някой е решил,че трябва,а когато им дойде времето.

ooooh! Направо съм го закъсала.
А това за сядането и при нас го имаше-ама ТЯ ИСКАЛА!На 2 месеца си повдигаше главичката във въздуха като за коремни преси и според тях искала да сяда!  Shocked И колко сме били лоши,че не я слагаме да седи,не й даваме да си смуче палчето и т.н....  #Crazy
Първия месец пък ме бяха нарочили,че съм на диета,детето не му стига кърмата,гладно е...
Ама като се замисля и аз мога да си пиша цял ден,ама...  Tired

# 101
  • Асеновград
Майка ми и свекърва ми не ме дразнят , може би защото много обичам да приказвам как смятам да го храня , да го обличам и т.н., та те си мълчат.
Обаче случайни непознати хора , много ме дразнят.Веднъж една баба много лошо ми се скара , че на детето му духало , миналата седмица една лелка на него му се скара че бил с биба , а вчера една бабка го питаше на колко годинки бил и мен ме пита що не можел да покаже newsm78( що ли не може като е на 8 месеца ) , след това ми каза да му се радвам сега докато бил малък и сладък , защото като порастнел щял да стане много лош Shocked

# 102
Много яка тема !     smile3501 newsm51 newsm10

# 103
  • Някъде на път....
Абсолютно!  Peace

# 104
много са.но признавам,че сега са повече от преди.май колкото е по голямо детето,толкова повече "свекърви" се намират.

Общи условия

Активация на акаунт