ОКТОМВРИЙЧЕТА големи плуват в мамини кореми

• 11 108
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 76&Itemid=137
Това е сайта на Марков има много яки снимки на бебоци Laughing

# 106
  • София
Момичета, благодаря за топлото посрещане  Hug
Днес ми е изключително лошо..простонемога да помръда...стопих си нервите в работати сега безсилна бера душа на бюрото..кръвното ми е адски ниско, вие ми се свят и ще  Sick всеки момент...ПОМОЩ.....
Между другото в работа ви знаят ли, че сте бременни?

# 107
Мария, щади си нервите, не си заслужава заради която ида е работа да се ядосваш. За кръвното те разбирам, аз съм с 90/60 - пий много течности, нещо сладичко по малко и така.
Иначе аз в работата съм казала само на пряката ми шефка и на една колежка, никой друг не знае и не искам за сега да разбират, защото не са много добри хора.

# 108
  • София
И аз съм се спряла на Марков, но пък през първата ми бременност ходих при доц. Велковски. Преглежда в Тина Киркова и е специалист кардиолог, защото на ФМ се прави и ехокардиография - как е сърчицето, как протича кръвта през кръвоносните съдове и др. Много съм доволна от него и се чудя дали пак да не отида при него.

3-те точки
, всичко което описваш относно чувствата ти за забременяването се отнася същото и за мен. И аз не мога да повярвам, че пак съм бременна, някакси много по-объркана съм от предишния път, но пък и по-спокойна за някои неща.

Аз май ще си тръгвам по-рано от работа, защото нещо не ми е добре Tiredотивам да се просна да лежа, че едвам гледам и гърлото взе да ме наболва.

# 109
  • София
Кръвното ми е 80 на 40
Направо се чудя как съм жива...а само една колежка знае за мен и никой от шефовете..и не искам да разбират - няма да ми се зарадват - ама хич!!!
И за протокола :
1. Първа бременност съм
2. И на мен ми се ще в следващата тема да се представим с по няколко думи  Hug

# 110
Maria D Северинка е права - повече спокойствие  Simple Smile И аз съм вечно с ниско кръвно даже в момента май ми е паднало - толкова вече си знам симптомите,че не ми трябва апаратче да си го меря  Laughing наистина помагат течностите , а и за айрян със сол също съм чула.Аз понеже мразя да пия вода,зорлем се наливам защото иначе - е зле.Само си разнасям с мен шише от 2л. и си попийвам Laughing Няма как - особено по жегите ако не пия вода става страшно  Grinning

# 111
Ауууууууууу, спрете се замалко, и ето пак нов отговор smile3518 smile3501.

Kali_k надявам се всичко да мине добре и стискам ти палци от все сърце.

Поля, това за заушката е нещо сериозно и даже още днес се обади да попиташ твоя доки дали има някакъв проблем.

Nidji, мила пожелавам ви бързо възстановяване и ще те чакаме отново с хубава новина.

Севе, аз вече си харесах едно легло, наше производство, много е хубаво. Като странична надстройка има и малко легло за повиване, отдолу са чекмеджето, въобще е много яко. Вчера бях до производството и като го видях направо онемях.
Мен малко ме е страх още да купувам, поне да разбера пола и тогава. Иначе вече съм си избрала шишета, залъгалки, дранкулки, и моята майка все ми вика да му ядеш задника. За по-нататък нищо няма да остане от това дупе, нооо newsm62.
В един магазин в Мола на Стамболийски, много ми харесва и оттам май ще си взема и количката. Много хубаво магазинче е и не е много скъпо. То не че детските неща са много евтини, покрай настоящите мами гледам за кво иде реч.

На мен пък днес цял ден ми се гади и ме боли глава Weary

# 112
Здравейте. Отдавна не съм писала. И аз довечера съм на доктор да видим 3 седмичното ми боледуване дали не се е отразило на бебока. Иначе за изследванията на мене ми пуснаха пълна кръвна картина, кръвна захар, кръвна група, СПИН, васерман и урина. Направих си ги в Бодимед.  Довечера ще обсъдя с лекарката ми кога да си запиша час за фетална морфология, спряла съм се на д-р Марков и утре ще действам. По мои изчисления в 14 седмица ще съм последната седмица на април дано да има свободни часове за тогава.
Иначе за протокола не съм наддала засега, но пък имам голям апетит така, че очаквам скоро време да кача някой и друг килограм. Не ми се гади за разлика от първата ми бременност.
Северинка, това ми е втора бременност. Дъщеря ми е на 6 и с нетърпение чака бебето да се роди. Похвалила се е на всички в детската градина, тайни няма.
Лек ден ви пожелавам!

# 113
Отивам да си направя едно 3в1, че нещо много ме цепи главата и да гледам "часът на мама"

# 114
http://www.dibobg.com/
Аз съм малко както се казва на всяка манджа меродия ама сега съм свободна и след малко тръгвам за Дени за това Embarassed
Това е сайт за легълца

# 115
gery_roz, аз съм си харесала едно много функционално креватче според мен, понеже може после да се ползва и от по-голямо дете. Ето това

# 116
Обаче го разгледай хубаво защото това е с по ниска решетка и когато бебчо почне да се изправя може да е проблем.Ако леглото е с 2 нива е по добре.Незнам дали ме разбра какво искам да кажа Blush
Аз също иска такова но нямаме място за него а и ми бяха скъпи и затова взехме такова
http://www.dibobg.com/products/_bigImg/Sanyb3.jpg

# 117
Да, разбрах те, Гери, но не се бях замисляла по този въпрос. Ще трябва да ги огледаме в магазин, че така в нета не може да се добие много реална представа. Тя и майка ми ми каза, че като поранст малко децата започват да висят по решетките като маймунки и наистина е по-добре да си по-високи.

# 118
Да, разбрах те, Гери, но не се бях замисляла по този въпрос. Ще трябва да ги огледаме в магазин, че така в нета не може да се добие много реална представа. Тя и майка ми ми каза, че като поранст малко децата започват да висят по решетките като маймунки и наистина е по-добре да си по-високи.

За това можем да ви помагаме със съвети тези, които вече сме минали по този път, така че каквото ви интересува - питайте.... Ние сме насреща  Wink  bouquet

# 119
Здравейте мами Simple Smile
спрете се малко.... не може да ви смогне човек Sad
докато се обърна и сте изписали и тази тема Simple Smile
аз разбира се след изчитането на 6 страници се обърках тотално Simple Smile
сега ще разгледам сайтчетата.... иначе и аз бях харесала едно такова креватче СЕВ...ама бързо се разубедих че няма място за голямо легло в нашата стая в момента, а не мога да си представя бебето да е в другата стая поне първите месеци Sad
На новодошлите мами  Hug  bouquet
охххххххх всичко забравииих....
аааа и мойта майка за нула време раздуха на всички.... ама аз бях забравила да и спомена да си мълчи Wink бяхме на една сватба и докато се усетя всички идваха да ми честитях все едно аз съм булката  Laughing Embarassed
Нашия татко взе да се обижда на моменти като му откажа... ама и аз си имам голямо желание за секс, ама все се притеснявам... а нали се сещате че като бръкнеш в кацата с меда и после ходи се спирай  Embarassed ама сега съм решила малко да бия отбой и след като мине месец тогава... не мога да си представя цял месец без секс... ама за доброто на бебо е Simple Smile
 newsm78 друго имаше лииииииииииии? ааа за срещата...сега ще гласувам... май сме единодушни, 29-ти в 3 на Славейков Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт