ОКТОМВРИЙЧЕТА големи плуват в мамини кореми

• 11 107
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
nidji, мила, прегръщам те и ти пожелавам скорошно забременяване и най-сладкото и здраво бебче.

# 91
  • при любимите ми хора
nidji..съжелявам искрено за сполетялото те,но от сърце ти желя скорошно възстановяване и пак да минеш да се похвалиш с прекрасна новина,нали! Hug

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 13:48 от gale

# 92
nidji, много съжалявам за загубата! Само да се възстановиш и ще чакаме да ни се похвалиш отново.
Добре съм, не се притеснявайте, но "страх лозе пази" и този път съм спряла да ходя на работа, за което са ми нужни болнични. А единственият начин за толкова дълго боледуване е с влизане в болница за по 4 дни. И така до следващия месец, живот и здраве.
Хайде на разходка! afwitch

# 93
gery_roz, я, кажи наистина от коя козметика си доволна. Най-добри отзиви чувам за Bubchen и Chicco, на Nivea също не били лоши и май най-недоволни са всички от Johnson's - почти всички бебета получавали алергии. Аз за сега съм се спряла на първите две, мисля да ги редувам.
Ползваме Бюбхен най вече и крема за подсичане на Нивеа.Ползваме и Бочко за дупе много е добър.Сапуна казах вече на Клоран

# 94
  • София
 Shocked Много от рано се замислихте за сапуни и кремчета! Че и леглата и количките определили... кой да купува Hug
Аз си мисля че е доста рано за такива неща.
Nidji, не тъгувай мила, така е било писано явно...дано скоро се възстановиш и пак да дойдеш тук! Похвали ни се, когато се случи, ние ще те чакаме!
Аз още треперя дали всичко с плода е ОК, защото миналата седмица имах сериозни здравословни проблеми. Тази вечер съм при доктора да види как се развива бременността...дано всичко е наред  Praynig
Кали, раздавай го по-спокойно, професията ти е тежка и натоварваща и физически и психически, така че стой си вкъщи и не му мисли какво ще получиш от болничните, защото здравето ти и развитието на бременността е най-важното в момента!

# 95
  • Габрово
Козметика - предимно Бюбхен ползвах и аз. Но сапуна ни беше най-често нивеа. Все пак и аз си мисля, че има още много време, докато наистина ни потрябват легла, колички и козметики. Simple Smile Сами ще се убедите всъщност колко малко неща са Ви необходими в самото начало  Wink И един съвет от мен - не прекалявайте с покупките на дрехи - толкова бързо ги надрастват, че буквално една дреха се облича не повече от 10 пъти (в най-най-добрия случай Simple Smile)

# 96
  • София
3те точки, аз те помня от времето когато бременееше с първото си детенце в Дир-а, тогава благородно завиждах и шпионирах в мамешкия форум, мечтаейки си да се появи добрия генетичен материал и за мен Mr. Green Wink
Много ми стана хубаво, че сега се засичаме заедно  Hug

# 97
  • София
Nidji, много съжалявам за загубата ви. Прегръщам те и наистина ще те чакаме съвсем скоро отново сред нас Hug

# 98
  • Габрово
3те точки, аз те помня от времето когато бременееше с първото си детенце в Дир-а, тогава благородно завиждах и шпионирах в мамешкия форум, мечтаейки си да се появи добрия генетичен материал и за мен Mr. Green Wink
Много ми стана хубаво, че сега се засичаме заедно  Hug
Grinning удоволствието е взаимно, при все че аз не те знам от там  Embarassed... Хи хи, ама пък ми стана готино, че някой ме е запомнил от тооооолкова отдавна! Wink

# 99
Здравейте мацки !
Гледам заговорили сте се за изследванията - скрининга,ФМ...някъде в темите се "жалвах",че малко съм объркана от това дали да ги правя,дали не и по конкретно биохомичния скрининг  newsm78 Попитах доктора и той каза,че ако си реша да отида - не беше категорично за или против,което още повече ме обърква защото всъщност аз трябва да си взема решението  Rolling Eyes незнам....но поне за ФМ съм сигурна,че ще си я права,но по - натам живот и здраве.
Северинка да ти кажа доста се колебаех дали да се записвам на ЖК,но си реших,че за сега имам доверие на доктора при който ходя - обръща ми внимание,отговаря ми на въпросите - дано и за напред да си е така  Grinning Знам,че от към пари ще ми е доста повече, но - така си реших .
gery_roz радвам се за сърчицето  Grinning
sisilia и ние  от известно време обикаляме магазините - проучваме къде какво и на какви цени   Laughing за сега само набелязваме,но със сигурност живот и здраве по-натам ще се прави списък  Grinning

# 100
Енигма, аз бях обещала да пиша какви изследвания ще ми назначат, ама те нищо не казаха. Направо няма думи.

# 101
Ами аз няма да купувам кой знае какво и за това не съм мислила ние имаме и шишета и легла и колички Simple Smile

# 102
  • Lovech
Момичета, аз твърдо съм решила да ходя на ФМ, но колкото повече чета, толкова повече се обърквам при кой лекар. Моят ми препоръча Мазнейкова, но от това, което изчетох, останах с впечатление, че по-хубави нещо пише за доц. Томова. Колебая се, а вече трябва да си запазя час. Вие какво мислите? При кой сте се записали?

# 103
  • София
Момичета, аз твърдо съм решила да ходя на ФМ, но колкото повече чета, толкова повече се обърквам при кой лекар. Моят ми препоръча Мазнейкова, но от това, което изчетох, останах с впечатление, че по-хубави нещо пише за доц. Томова. Колебая се, а вече трябва да си запазя час. Вие какво мислите? При кой сте се записали?
Не се колебай, ами записвай по-скоро, че виж какво става!! Аз във Фемина се записах вчера за 7 май - най-ранната дата при доц. Димитрова, а Гери днес при Марков за 23 май! Лудницата е пълна, така че не се чуди много. Аз за Мазнейкова като специалист не съм чула лоши неща, само че е малко по-комерсиална отколкото би трябвало да е един лекар  newsm78

# 104
Сев няма проблем  Hug Другата седмица съм на преглед и ако док каже най-накрая нещо за изследвания ще кажа - може и на срещата даже  Party
 bidapet аз единствено тук от форумите четях мнения за докторите ,които правят ФМ - някак си се спрях на д-р Марков ,а пък и по адрес ми е що-годе близо  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт