Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за наддаването на тегло по време на бременност?
Какво е мнението за замразяването на стволови клетки след раждането на бебето?
Какви изследвания се правят по време на прегледите за бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за наддаването на тегло по време на бременност?
Мненията във форумите варират, като някои майки съобщават, че са качили между 5 и 25 кг. през бременността си. Общоприетото правило е да се наддава около 1-2 кг. през първите два месеца. Важно е обаче да запомните, че наддаването на тегло може да варира значително в зависимост от фактори като първоначално тегло, ниво на активност и хранителни предпочитания.
-
Какво е мнението за замразяването на стволови клетки след раждането на бебето?
Мнението за замразяването на стволови клетки след раждането на бебето във форума не е еднозначно. Някои майки изразяват интерес и се консултират с други майки по въпроса, докато други споделят, че обмислят възможността. Важно е да се консултирате с медицински специалисти, за да вземете информирано решение.
-
Какви изследвания се правят по време на прегледите за бременност?
-
Какви са мненията за секса по време на бременност?
-
Какво е мнението за записване на прегледи и изследвания по време на бременност?
Тръпката им мноооооооого си личи.... Не знам дали при всички, за които е втора бременност е така, но при мен някак сега ми е по-спокойно. Например първия път двете чертички на теста бяха достатъчна причина да проглуша на мъжа ми ушите и да започна да кроя далеееечни планове, а сега когато си направих теста някак не му повярвах много, отидох при лекаря си и чааак тогава повярвах, че съм бременна
предишния път, въпреки че се чувствах горда от бремеността си (сякаш само аз в целия свят съм бременна
) някак ми дотежа накрая цялото това внимание и вечните въпроси "какво е", "кога ще се ражда","измислихте ли име","ще помагат ли баби"... или пък коментари от сорта "почивай си сега, че после ако знаеш какво те чака...", "къде си тръгнала да пътуваш в твоето състояние", "имаш ли акъл да си миеш прозорците" и т.н, и т.н.
Стопиха ми нервичките 
не ми се е случвало да почивам през седмицата ,по мое желания от ...2 години..
Хубаво е да си имаш компанийка за проблемите които те тревожат,за ежедневните грижи и мисли,около бебо..ау завидях ви малко,нооо благородно,ей 
)