ОКТОМВРИЙЧЕТА големи плуват в мамини кореми

• 11 104
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
На мен в Шейново впечатление ми направи това че за тях няма значение дали е събота или неделя ами жената сметна че след 2 седмици влизам в 12-та седмица и ми запиша час в неделя за да ми направи картон и т.н. Shocked

# 76
  • Габрово
Лелеееее, колко много пишете Simple Smile
За протокола - терминът ми е за 25.10, но първия път родих 12 дни след термин и то защото ми предизвикаха раждането, така че.... датата е само за ориентир Simple Smile Много се радвам на мамите, на които им е за първи път  Wink Тръпката им мноооооооого си личи.... Не знам дали при всички, за които е втора бременност е така, но при мен някак сега ми е по-спокойно. Например първия път двете чертички на теста бяха достатъчна причина да проглуша на мъжа ми ушите и да започна да кроя далеееечни планове, а сега когато си направих теста някак не му повярвах много, отидох при лекаря си и чааак тогава повярвах, че съм бременна Simple Smile И все пак още ми едно такова неосъзнато... Тъй де.... като знам кога чак наистина ще изглеждам бременна Simple Smile Сега се наслаждавам на последните мигове, в които изглеждам все още нормално и не предизвиквам интерес у познати и непознати  Grinning предишния път, въпреки че се чувствах горда от бремеността си (сякаш само аз в целия свят съм бременна Sunglasses) някак ми дотежа накрая цялото това внимание и вечните въпроси "какво е", "кога ще се ражда","измислихте ли име","ще помагат ли баби"... или пък коментари от сорта "почивай си сега, че после ако знаеш какво те чака...", "къде си тръгнала да пътуваш в твоето състояние", "имаш ли акъл да си миеш прозорците" и т.н, и т.н.

# 77
3te...ki напълно те разбирам все едно аз съм го писала Laughing Нямаше да го кажа по добре

# 78
Здравейте, бъдещи мамчета!
Аз много рядко успявам да пиша, но редовно чета. Имам един въпрос: Шефа ми е болен от заушка. Аз съм боледувала, но ме е страх за бебо. Дали мога да го заразя?
Целувам ви всички!

# 79
предишния път, въпреки че се чувствах горда от бремеността си (сякаш само аз в целия свят съм бременна Sunglasses) някак ми дотежа накрая цялото това внимание и вечните въпроси "какво е", "кога ще се ражда","измислихте ли име","ще помагат ли баби"... или пък коментари от сорта "почивай си сега, че после ако знаеш какво те чака...", "къде си тръгнала да пътуваш в твоето състояние", "имаш ли акъл да си миеш прозорците" и т.н, и т.н.

Хихи, и аз вече ги чувам някои от тези реплики, да не кажа всички  Laughing Laughing Laughing

# 80
  • София
Северинка, ти като се записа в МД на ЖК не си ли плати пак някаква такса? За Шейново съм чувала че към 200 лв се плаща. Ако за толкова пари не ви обръщат внимание според мен (и разбира се ако можете да си го позволите защото паричките са болезнена тема в днешно време) ги даваш на вятъра и по-добре да платиш двойно на частно но поне да знаеш за какво си плащаш и защо си се лишил от тези пари. Незнам, това е мое мнение и не искам да ангажирам никого с него, но съм минала през държавната болнница и ми се реве като се сетя.

Поля, това със заушката ми звучи сериозно. Защо не питаш доки дали да не излезеш малко отпуска за всекки случай? Wink

# 81
В Шейново е 320 лева надявам се да остана доволна, но както вече съм писала предпочитам да платя (с риск да се озорим с финансите) , но няма пак да ходя в п-ката на ЖК за нищо на света Simple Smile
Аз пак си дадох толкова защото след всеки преглед ходех на частно да видят наистина ли имам това или онова беше ужас направления не искаха да ми дават здравната каса не покривала повече от една стерилна урина и то при положение че има съмнение за инфекция #Cussing out Стопиха ми нервичките

# 82
mylili, нищо не се плаща на ЖК и аз не съм плащала нищо. Има си пакет безплатни изследвания, има и такива които се заплащат. Раждането също би трябвало да е безплатно, ако се ражда при лекаря от ЖК. Аз бях споменала, че си ходя на частно при един лекар и може би ще взема и изследванията да си платя.

# 83
  • при любимите ми хора
Такааа гладай колко хора има само през деняяя,а аз  вечер като се зачудя ,защо няма никой почти.. Crazy
Иначе ...АЗ ДНЕС ПОЧИВАМ... Joy не ми се е случвало да почивам през седмицата ,по мое желания от ...2 години.. #Cussing outАми че то било хубаво бе.. Wink

Кали_k защо ще влизаш в болница,дано всичко е наред!

Северинка,не се шашкай за гърдата,предполагам че е някой лимф или мастна тъкан!Всичко ще е наред ! А за секса,ще те питам към 4-тия месец,кой кого гони Simple Smile

shareez ,наистина ако можеш да пишеш на кирилица,ще е много по-лесно за всички да четат.И недей се засяга ,моля те ,че оставаш незабелязана,наистина сме много и не се помним още,ве пак сме тук от около 4-5 седмици...след месец ела ни виж Wink

А за срещите,много ви се радвам,че се организирате,искаме и снимки после нали?! BlushХубаво е да си имаш компанийка за проблемите които те тревожат,за ежедневните грижи и мисли,около бебо..ау завидях ви малко,нооо благородно,ей Hug

аууу нови 5 отговора.....

# 84
  • София
Здравейте и от мен
Аз за сега нямам нужда от по-широки дрехи и кантарът у нас показва, че не съм качила много- около 1 кг., но аз по принцип съм си по пълничка. Така че за сега дрехи няма да бързам да си купувам. От бременността на сестра ми има останали някакви дрехи, може да ползвам тях на първо време, ако разбира се на нея не й дотрябват преди това Simple Smile За съжаление няма да мога да дойда на срещата. Да си изкарате хубаво и после снимки Simple Smile

# 85
  • София
А пък аз вчера замъкнах моя сладур в един бебешки магазин и се нагледах на креватчета,колички,легенчета,дрешки и какво ли още не  Grinning ама голяма радост беше!
а той милия,гледа,смята,направо му се приплака.
та в тоя ред на мисли се сетих че съм чувала,че преди раждането се прави списък с необходимите за бебето неща и после като почнат въпросите" ама какво да купуваме" се дава и всеки си избира според възможностите естествено.
така се избягват излишни неща,пък и е по-удобно.
обаче като се замислих,това прави ли се въобще или аз нещо не съм разбрала пак(като се замисля май за сватби се прави, но за бебе newsm78)
ако някой е чел нещо такова някъде или знае нещо по въпроса ,да пусне линкче или мнение,моля  Simple Smile мисля че ще е интересно  Hug

# 86
sisilia, мила, аз смятам да си направя такъв списък за себе си, за да не пропусна нещо важно (особено, както забравям в момента). Нашите дядовци вече се разбраха за някои неща - от единия креватчето, а от другия количката. Дрешки всички ще купуват. Аз искам да си избера шишетата, залъгалките и козметиката за бебо. От останалите неща, който каквото иска да взима. И аз ще започна да си пазарувам по малко едно, че нямам търпение, пък и да ми е готово всичко по-раничко.  Hug

# 87
Козметиката е много важна аз мога да ви препоръчам лосиона за тяло на Бюбхен и горещо препоръчвам сапуна на Клоран струва 7-8 лева но ние го ползвахме година и е наистина страхотен

# 88
Пожелавам на всички много щастие и чудесни бебета! За съжаление аз отпадам от списъка. Бях десетина дни в болница и наистина докторите направиха всичко възможно, но като не е писано... накрая загубих бебето. Все пак ми остава надеждата за в бъдеще. Много целувки!

# 89
gery_roz, я, кажи наистина от коя козметика си доволна. Най-добри отзиви чувам за Bubchen и Chicco, на Nivea също не били лоши и май най-недоволни са всички от Johnson's - почти всички бебета получавали алергии. Аз за сега съм се спряла на първите две, мисля да ги редувам.

Общи условия

Активация на акаунт