ОКТОМВРИЙЧЕТА големи плуват в мамини кореми

• 11 091
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
dobro utro i ot men!ama vie naistina ste mnogo burzi nespite li izob6to?az vse mi se spi.kakto vijdam v edin moment tiq koito sme ot provinciqta opredeleno nemojem da se vklu4im vuv va6ite razgovori.za koeto vie nqmate vina razbira se(kakvo ste vinovni kato ste ot sofiq),ama v edin moment pone az se 4ustvam izolirana i izli6na vuv koqta i da bilo tema.tova e moe mnenie ne sum iskala da vi obidq i zasegna ,oba4e 4eta 4eta i vse razni ne6ta za doktori koito sa si tam pri vas ,magazini ,blokove i t.n .az pi6a ,zadavam vupros4eta,izkazvam mneniq ,na koito nikoi  ama nikoi ne mi e oburnal vnimanie .kakto edno momi4e be6e pisalo odeve se 4udq dali nqkoi ni zabelqzva.ot tova mi stava bolno,poneje misleh ,4e tuk 6te namerq razbirane ,hora sus shodni interesi (bremennost i vsi4ko proti4a6to prez neq),a se okaza ,4e sum se lugala.razgovora se vodi ot nqkolko 4oveka i do tam.ako moje  da oburnete vnimanie na tova 6te sum vi mnogo blagodarna,a ako re6ite da me izklu4ite napulno 6te vi razbera.nadqvam se pone s tova obru6tenie da buda leko zabelqzana .
lek den vi jelaq !

Хей, аз също съм от провинцията но нямам такова чувство да съм излишна тук. Та ние вече станахме 70 мами може би, което между другото е много хубаво.
Не си мисли такова нещо, виждаш че ако не се включиш 2 дни и вече има нова тема. Това го казвам в защита, защото докато изчета всичко и в един момент забравям какво и на кой да отговоря.
Ти не се самоизключвай!

# 61
  • София
Мили момичета от всички градове(освен софия)
изключително много съжалявам,че в нашата прекрасна темичка имат място такива емоции и се наемам да се извиня от името на всички на обидените.
сега искам да ви кажа,че и аз самата понякога се чувствам незабелязана тук във форума(нищо че се включвам), но съгласете се че 70 магарета Laughing сме вече,трудно е да запомниш всички.
нормално е да обсъждаме лекари,магазини и неща които ни интересуват тук,ми то иначе няма къде?
лично на мен понякога ми е интересно да чета само без да пиша.
откривам доста интересни неща и се сравнявам с другите,даже често ми става неудобно,че го играя"консуматор" и задавам по някой въпрос,колкото да не е без хич Simple Smile или пък отговарям на някого.
а има и нещо друго.каквото и да си говорим, 80% от нещата които обсъждаме са териториално разделени. в общи линии нещата, които вълнуват всички са:
1. гаденето и физическите неразположения(тук участваме всички)
2. килограмите - също
3. прегледите(при един или друг доктор) - също
4. начина на хранене
5. мечти,мисли и очаквания за бъдещото човече- това също
6. магазини - това няма как да е едно и също навсякъде
7. срещи - също
8. лекари

а и не забравяйте,че сме заедно отскоро Simple Smile
след няколко месеца,ще се знаем по малки имена,сигурна съм.
много  Hug на абсолютно всички в темата.

# 62
  • София
Мили момичета от всички градове(освен софия)
изключително много съжалявам,че в нашата прекрасна темичка имат място такива емоции и се наемам да се извиня от името на всички на обидените.

202uu

За пореден път се убеждавам, че в момента сме извънредно чувствителни и се разстройваме от най-малкото. Аз вече не мога да разговарям с никой без да се почувствам засегната и да правя от мухата слон. Май проблема не е в околните. Naughty

# 63
Здравейте дами, искам да поитам ние в кой месец сме, че вече съвсем се обърках?

# 64
  • София
Добро утро!

Аз нещо се усещам пред разболяване. Дано да ми се размине, че....ми е достатъчно смотано и без това.
Наистина сме много хора вече и предлагам в другата темичка всеки да се представи с няколко думи - как се казва, какво работи/учи и въобще всичко което иска да сподели.Така темата ще остане и всеки ще може да поглежда когато иска да се подсети за някой нещо.

Shareeze, моля те ако имаш възможност да пишеш на кирилица, защото освен, че темата бързо се изписва се затруднява и четенето. И въобще не си мисли, че си незабелязвана Hug

Хайде изчезвам, че ми възложиха спешна работа. Чао

# 65
  • София
Здравейте дами, искам да поитам ние в кой месец сме, че вече съвсем се обърках?
ми ти би трябвало да си в средата на трети
аз съм в края на втори... ама не съм убедена че ги смятам правилно  newsm78

# 66
Добро утро Hug
Знаете ли какво си мислех вчера знам че има време ама трябва да разменим телефони така като напреднем повече и някоя ако изчезне ще имаме връзка да се знае какво се случва Grinning

# 67
Здравейте сладурани Simple Smile Моля не се карайте за глупости. Наистина сме доста народ и е трудно да се обръща персонално внимание на всеки.

# 68
Здрасти Мими ти как си успокои ли се?
А за това кой е от провинцията и кой от София няма значение всички ни събира едно хубаво събитие и 9 прекрасни месеца които да прекараме заедно и да си споделяме.Тревогите и радостите ни са едни и същи без значение от къде сме  bouquet Hug

# 69
  • София
Сисилия, ние с теб вървим заедно а аз утре влизам в 3-тия месец.  Hug

# 70
Здравейте, момичета!
И аз съм от провинцията, чета редовно постовете и когато става дума за блокове, доктори и магазини в Сф, просто минавам по-диагонално. Както и постовете на латиница - не мога да ги чета, без да се изнервя. Прочетох обаче този на shareez и си мисля, че е малко крайно да реагираш така. И аз рядко пиша, но винаги съм намирала съчуствие и помощ тук.
Аз още не съм се записала на ЖК, защото от последното направление за гинеколог трябвало да минат 45 дни според личния лекар. Другата седмица влизам отново в болница за дълъг болничен. Въобще не ми липсва работата (учител съм), хванал ме е мързела и главният проблем напоследък е какво да ям когато не ми е лошо:)
Още не съм си купила нищо бремелинско, защото коремът ми е подут от задържане на храната, а и си седя само вкъщи по анцунг най-често... И с тези болнични се сещате кога ще ми ги изплатят...
За секса - не искам да ви плаша, но бъдете внимателни, аз поне до 4 м. съм го спряла.
Радвам се, че ще хванем най-хубавите сезони откъм време и плодове и зеленчуци и ще се витаминизираме наволя.
Спирам засега, хайде вие сте! newsm19

# 71
  • София
Shareez, моля те, пиши на кирилица, така ще получиш повече внимание със сигурност. Не ми се сърди, но не успявам да прочета и половината написано от теб. Дай тема на разговор, която и на теб ти е приятна, ако вълнува и останалите няма да останеш без отговор!  bouquet

# 72
Здравейте момичета !

Ел , виж тази табличка , доста е опростена и полезна !
http://www.baby2see.com/pregnancylength.html

# 73
Записах си час ФМ при Марков за 23 май ако някой е решил да ходи при него по добре сега да се обади защото няма часове поне за близкия месец

# 74
Здравейте, момичета! За половин ден толкова много сте изписали, ама аз ви изчетох все пак  Mr. Green

Добре дошла на Maria_D! Hug

gery_roz, честито за сърдечната дейност! Много сладко изживяване е.

gale, ще видим наистина как ще се развият нещата със секс, току-виж и аз съм станала неудържима  Blush Laughing

kali_k, наред ли е всичко с теб? Защо ще влизаш в болница?

shareez, мила, аз смятам, че няма от какво да се засягаш. Наистина вече сме много хора и няма как да се даде отговор на всички постове. Аз лично си записвам на кой какво имам да кажа, ако има въобще какво да кажа, че сме много хора и наистина няма как да се запомни всичко. Сигурно аз съм единствената дето си води записки, но така е като забравям, а иска да кажа нещо на някой. Недей да се засягаш, всички тук сме си много полезни, а за в бъдеще смятам още повече.
Аз също искам да помоля няколкото мами, които пишат на латиница да започнат да пишат на кирилица, защото така доста се улеснява четенето на постовете ви  Hug

Такаааа, сега да кажа, че ходих сутринта да се запиша на ЖК в МД. Ами, mam79 беше права, гледат да те претупат по-набързо, нищо не ти обясняват, а бе с две думи можеш да загубиш всякакво желание за бременност и раждане. Аз скоро влизам в 12 г.с. и трябва да ми се пускат изследвания, а на тях им се бил изчерпал лимита и ще ми ги пускат чак след 15 г.с.  Close ooooh! Ще си говоря с моя лекар и ако каже, че е късно тогава ще си ги платя изследванията. Иначе ми откри нещо на едната гърда и много съм се шашнала, все си мисля най-лошото. До една седмица ще ходя на мамограф и се надявам всичко да е ок, да е примерно някаква жлеза или нещо такова.
Не ми мериха и корема, а мисля, че трябва. Поне ми измериха и съм качила само 1 кг.
Не знам, но аз сериозно ще се замисля дали да ходя повече на ЖК, убедих се за пореден път, че ако не си плащаш, никой не ти обръща внимание.

Общи условия

Активация на акаунт