ОКТОМВРИЙЧЕТА големи плуват в мамини кореми

• 11 109
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ааа за срещата...сега ще гласувам... май сме единодушни, 29-ти в 3 на Славейков Simple Smile
Аз няма да дойда на срещата, но да дам акъл - добре ще е да резервирате място в заведение - кафе, сладкарница...каквото ви хрумне, за да си спестите чудене и стърчане насред площада. А така ще е и по-лесно на закъснелите да ви намерят в заведението и да дойдат когато могат.
Аз все акъл давам де, дано не ми се сърдите, но се занимавам с организации на събития и малко ми е професионална деформация  Wink

# 121
  • София
Ама вие много от рано мислите за бебешки покупки.  Simple Smile И аз се изкушавам да погледна това онова по сайтовете, но ме е шубе да предприема каквато и да е покупка. Пък и това са неща, които ще ни трябват след половин година, къде да ги складирам от сега.

Гери_роз, и аз мисля, че кошарката е малко плитка и когато започне да се изправя бебо може да тупне на замята. Моя племеник сега направи 1г. и да го видиш тариката как си подлага в ъгъла големите плюшени играчки за да прескочи оградата. А е от дълбоките. Аз на неговата възраст съм прескочила решетката на моята кошара (от онези старите големи кошари) и съм си пукнала главата в ръба на шкафа отдолу, който не е бил съвсем затворен. Да не се случват такива неща, но мисълта ми беше, че дребосъците намират как да се справят с дълбоките кошари, та какво остава за плитките.

# 122
Да, ти кажа, Арианка и аз мислех да си запазим маса някъде, но е още много рано и затова не съм повдигала въпрос за заведение. Как ще ти сърдим  Wink

# 123
А и имам и един въпрос според различните мнения които чета нещо почнах да се обърквам.Октомврийски мамчета в кой месец сме сега бременни 2 или 3 как ги броите тези г.с т.е от коя до коя седмица е 1 месец и така до 9 .

Нинка, зависи кога си забременяла - може да си 2-ри, а може да си и 3-ти месец.
Гестационните седмици се броят от първия ден на последния ти цикъл. Ако кажеш кога ти е била последната менструация ще изчислим в коя седмица си Wink

# 124
  • София
На четвърта страница има линк към една табличка. Ако правилно разчитам лентичката сме с един термин с теб  Hug.
10 г.с. е началото на 3 месец, който продължава до 13 седм.

# 125
Здравейте октомврийски мами.И аз да се запиша във темичката.В момента съм в Лондон , но до 10 дена се прибирам в БГ.Нямам търпение да се прибера,за да разбера дали всичко е наред с бебчето, тъйкато тук първия преглед се свеждаше до това да ти премерят кръвното, теглото а и ми направиха тест за бременост уринен тъйкато сестрата беше объркала и писала че теста ми е отрицателен.Та чак в 12 седмица ме викат на първи преглед с ехограф.Странна система имат англичаните.Затова за да ми е по спокойно се прибирам в къщи.относно гаденето мен от около 1 месец ми се повдига от храна, първите 10 дена беше кошмар нито ядях нито пиех дори и вода, само малко плодове, почна да ми се вие свят ,мислех че попадам в кошмар.Напоследък малко се пооправих и гаденето ми се премести вечер.Ама трябва да се изтърпи това състояние лесно майка се не става.Моят корем още не е проличал като гледам но и това ще стане скоро.Пожелавам на всички лека бременност и живи и здрави бебчета да ни се родят.Терминът ми е 13.10

# 126
  • София
Нинка, добре дошла сред нас! Hug Не се чуди на англичаните. Да не мислиш, че в БГ по ЗК е по-различно. Просто повечето майчета тук ходим на частно, за да ни обърнат повече внимание.

# 127
И аз да се намеся за срещата. Наистина е най-добре да си запазим маса. Ако решим окончателно кога и къде се събираме и аз мога да направя резервация. Площад Славейков ми е на 3 мин от офиса.
Относно бебешките креватчета, този ангажимент в нашето семейство е поел мъжа Simple Smile По цял ден се рови по сайтове на магазини и избира. Аз не искам да му секвам ентусиазма Simple Smile

# 128
Аз с Дени цяла бременност обикалях магазините и знаех навсякъде цените и кое къде е по евтино и накрая в 8-мия месец някъде отидохме и накупихме всичко а леглото си го капарирах и баща ми го взе като бях в МД още.Новото бебе ще спи в сгъваемата кошара на баткото Laughing
http://911.bg/monitrade/pi/bi2096309.jpg
горе долу така изглежда(по стария модел без тигърчето)

# 129
Аз с Дени цяла бременност обикалях магазините и знаех навсякъде цените и кое къде е по евтино и накрая в 8-мия месец някъде отидохме и накупихме всичко а леглото си го капарирах и баща ми го взе като бях в МД още.Новото бебе ще спи в сгъваемата кошара на баткото Laughing
http://911.bg/monitrade/pi/bi2096309.jpg
горе долу така изглежда(по стария модел без тигърчето)
Точно това и аз съм си харесала Simple Smile Вижда ми се доста практично за малко бебе. Като стане към годинка ще му взема легло.

# 130
  • София
Да взема да се разпиша и днес  Grinning. Вчера бях на доктор, че нали имах проблеми миналата седмица и се бях притеснила да не са се отразили на плода. Бебунчо обаче си расте на воля  Hug, вчера го видяхме на ехографа как си мърда вътре и обикаля. Не можа да го премери доктора, обаче, защото все се мърдаше и си показваше главицата на ехографа.
Гот ми е...макар че няма да се успокоя докато не видим на 4D ехографа дали всичко му е наред. Хубав ден, момичета...макар и малко снежен (в София поне).

# 131
  • Lovech
Добро утро. Лелееееее, както ви оставих снощи, така ви намирам сега. Какво правите бе, хора? Да не спите! Я ставайте и идвайте на кафе във форума  food010
Днес времето май за нищо не става, освен да работим на топло и от време на време да поглеждаме към форумчето ни.
Приятен и усмихнат ден!

# 132
Добро утро, момичета! Днес е доста снежно, а аз се бях настроила вече на пролетна вълна. Но както ида е, дано поне за срещата ни да е по-хубаво времето.
Ариана, радвам се, че всичко при вас е наред. А ти в коя седмица си? Чудя се дали и ние сме така подвижни.  newsm78

# 133
Колкооооооо сте написалииии                           
 Grinning
      Здравейте на всички мамчета.Вчера ходихме на доктор и всичко мина много добре,Бебчо си расте и си палува вътре  съвсем необезпокоявано. newsm44Явно сега са много подвижни,защото и моя доки едвам го премери колко е голямо newsm10.Почнах да се пооправям от настинката , но това време направо ме разбива smile3518.
 Записах се и на ЖК в МД...................................по-добре да не коментирам  smile3516
 Няма пари ,няма изследвания...др месец много е рано сега .Така ми казаха в кабинета.Даже и кръвното не ми премериха,но в понеделник ще ходя за болничен. Аз затова си ходя на частно да ми е мирна главата.
За срещата наистина е по добре да си запазим маса в някое заведение.Знаете ли колко мами ще имат възможност да дойдат?
     bouquet
Това е от мен засега .
За протокола термина ни е на 10.10 първа бременност

# 134
sisanka, хич не има обръщай внимание на тези от МД, не позволявай да ти развалят хубавото настроение от бременността. Важното е, че бебчо е добре  Hug

Аз сега ще прегледам темата и ще направя списък на момичетата, които ще идват на срещата на 29.03. и ще го пусна, за да видим дали не пропускам някой. Wink

Общи условия

Активация на акаунт