ОКТОМВРИЙЧЕТА големи плуват в мамини кореми

• 11 122
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте  wavey
Severinka супер ще е ,че и на мен ми е любопитно каква дружина ще се съберем  Heart Eyes
Радвам се момичета за вас,които сте били на преглед и всичко е наред  Hug

# 136
Здравейте Simple Smile
Аз тъкмо се връщам от кардиолог /ходя понеже съм с високо кръвно и го регулират/. Оказа се, че кръвното ми се повлиява много добре от лекарствата и е в граници вече, така че няма опасност за бебо. Кардиограмата също е добре. Ох олекна ми. Сега ще ми правят някакви чернодробни иследвания, че предния път имах малко повишени ензими. Дано и това е добре.

# 137
  • София
Ариана, радвам се, че всичко при вас е наред. А ти в коя седмица си? Чудя се дали и ние сме така подвижни.  newsm78
Със сигурност и твойто бебе плува  Grinning, аз съм в 10 седмица, а твоят термин като гледам е 3 дни преди моя. На следващия преглед ще се забавляваш с акробатика  Hug

# 138
Такааа, това е списък на момичетата, които са писали, че ще дойдат на срещата. Ако някой се е отказал или пък друг иска да се запише, да казва:

gery_roz
sisanka
sisilia
Енигма
rosmari
galinag
bidapet
Elichka_mama
renni79
trixy
mimisofia
Severinka
Maria D
manana

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 09:15 от Severinka

# 139
  • София
Аз се потвърждавам  Grinning

# 140
И аз се потвърждавам  Laughing

# 141
  • София
Здравейте и от мен! Simple Smile
Аз с това лежане вече започнах да се побърквам.Не, че в това време ми се излиза някъде....Все си казвам, че го правя за бебчето и не трябва да се нервирам.

Ариана, сигурно е било страхотно да си видиш детенцето вече да мърда. Ние още сме малки, от днес сме в 3 месец и последно само се бяхме сгушили в единия край на плодния сак. На мама мушмурочето  Hug

Жалко, че не мога да се включа в срещата ви Sad Другия път надявам се да съм на линия. Много бих искала да се запозная с вас Hug

# 142
  • София
Привет на всички  Hug
Аз съм чак за края на октомври и съм доста по назад от вас  Confused
Днес по мои изчисления (на които не може да се разчита ) влизам в 6 та седмица май  newsm78
Хмммм....
утре съм на изследвания и ще разбера със сигурност...
Искам пак да попитам, че много ме мъчи въпроса - в работата ви казахте ли (ако да кога ) и взимате ли си болнични, че аз съм като патка - заспивам където приседна из офиас а следобядите ....  Sick  Sick  Sick ..та ми се ще да си почина....как видават долнични?Само при частните лекари ли?

# 143
  • София
Привет на всички  Hug
Днес по мои изчисления (на които не може да се разчита ) влизам в 6 та седмица май  newsm78
Хмммм....
Искам пак да попитам, че много ме мъчи въпроса - в работата ви казахте ли (ако да кога ) и взимате ли си болнични, че аз съм като патка - заспивам където приседна из офиас а следобядите ....  Sick  Sick  Sick ..та ми се ще да си почина....как видават долнични?Само при частните лекари ли?

нещо си се объркала  Hug
моя термин е на 29-ти октомври,а съм в осма седмица.
аз утре също съм на доки и ще питам за болничен,мисля от май да излизам. а после ще пиша тук какво е станало.
иначе аз на работа казах отдавна,нямам проблеми  Rolling Eyes

# 144
  • София
Здравейте, аз съм си вкъщи с хрема и гърлобол. Дъщеря ми също е хремава и се гледаме двете. Следобяда ще ходя до личната да си взема болничния.

Аз казах в работата, защото искаха да ме пращат командировка в чужбина, но лекарката ми забрани всякакви пътувания и затова се наложи да кажа. Не са много очаровани, защото се върнах на работа преди 4-5 м.
Болничен се взима от личния лекар за болест нещо. Ако е свързано с бременността, не знам от кой се взима.

Отивам да полегна докато малката спи, че непрекъснато съм изморена. Tired

# 145
Здравейте, хубавелки!

И аз се потвърждавам. И мога да дам предложение дори къде да седнем.
Ако решим да похапнем по нещо може в: пица "Трол", "Дон Домат" или да отскочим до пица /оф забравих и името/. Абе има я и на бул. "Витоша" .Пууу забравих я  Embarassed. Аааа сетих се "Уго"

# 146
Здравейте, хубавелки!

И аз се потвърждавам. И мога да дам предложение дори къде да седнем.
Ако решим да похапнем по нещо може в: пица "Трол", "Дон Домат" или да отскочим до пица /оф забравих и името/. Абе има я и на бул. "Витоша" .Пууу забравих я  Embarassed. Аааа сетих се "Уго"

Само не в Трол. Познавам 2ма души които лежаха в инфекциозна от техните пици. Там не стъпвам.

# 147
Привет на всички  Hug
Хмммм....

Болничен си взех от личния лекар, даже и педиатърката на дъщеря ми като разбра, че съм бременна ми предложи, когато искам да ми дава болнични......  bouquet

# 148
  • София
Аз пък съм против "Дон домат".
последния път като ходих там  Sick
май само Уго остана Simple Smile
за там някой да е против?

# 149
Аз пък съм против "Дон домат".
последния път като ходих там  Sick
май само Уго остана Simple Smile
за там някой да е против?

Мда и на мен в Дон Домат ми донесоха стара и студена пица. Беше станала на подметка.

Общи условия

Активация на акаунт