ОКТОМВРИЙЧЕТА големи плуват в мамини кореми

• 11 145
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Хихи, понеже виждам как отпаднаха едно по едно предложенията, аз предлагам "Джепето". Много е приятна обстановката, не е задимено и готвят много вкусно  Wink

# 151
  • София
Ами аз така го смятам по калкулатора - 42 дена - 6 та седмица....да не съм се объркала ..и да са ми казали 30 ноември  .. пък аз да съм разбрала октомври newsm78
Е много съм смотана  Embarassed
Аз така се радвах при лекарката , че като нищо съм недоразбрала
уффф
утре ще видим....стискайте палци  Peace

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 13:49 от Maria D

# 152
  • София
Ами аз така го смятам по калкулатора..да не съм се объркала ..и да са ми казали 30 ноември  newsm78
Е много съм смотана  Embarassed
Аз така се радвах при лекарката , че като нищо съм недоразбрала
уффф
утре ще видим....стискайте палци  Peace

ако кажеш на коя дата ти дойде за последно,можем и ние да помагаме  Wink

# 153
Здравейте и от мен ... и аз да се запиша ... термина ми е на 20.10 и много се вълнувам ... първа бременност ми е  Embarassed
Желая на всички леко бременеене   bouquet

# 154
Severinka аз не знам къде е Джепето  Embarassed но иначе може в Уго да сме - всъщност аз съм съгласна навсякъде важното е да се съберем  Hug

# 155
  • София

23.01.2008 -първия ден от последния мицикъл ( а съмзабременяла на 6 ти февруари )
Това по калкулатора прави 42 дена днес - или точно 6 седмици..
лелее
да не съмза друга тема (ноемврийската)  Crazy

# 156
Severinka аз не знам къде е Джепето  Embarassed но иначе може в Уго да сме - всъщност аз съм съгласна навсякъде важното е да се съберем  Hug

Точно на Графа е, там преди имаше нещо на журналистите, ама как е точно се водеше преди не знам  Embarassed

# 157

23.01.2008 -първия ден от последния мицикъл ( а съмзабременяла на 6 ти февруари )
лелее

Мария, в 8 г.с. си, а терминът ти би трябвало да е на 30.10.  Wink

# 158
лелее

http://www.baby2see.com/timeline.html
Тук можеш да си го сметнеш, спокойно, за тук си. В края на 8 г.с.   bouquet

# 159
  • София
ааа и моя ПРМ е НА 23-ти януари.
значи сме с един термин  Hug

# 160
Незнам дали тук му е мястото, но тъй като все още съм нова, ще питам тук.... бременността ми я следи гинеколожката, при която ходя от години, но тя не работи със здравната каса. Ще продължа да ходя при нея ,но знам, че има изследвания, които се поемат от ЗК, та... newsm78
Може ли и личния лекар да ми следи бременността и той да ми пуска изследванията по ЗК?
Задължително ли е да се запиша на ЖК при гинеколог, работещ със ЗК?
Може ли някой да ми препоръча гинеколог, работещ със ЗК в района на Халите?
Благодаря ви предварително момичета

# 161
И аз потвърждавам че ще дойда но без детето защото гледам се разбирате за пицарии а той ще я обърне наопаки Laughing
Аз нямам претенции за мястото

# 162
  • Lovech
Аз не мога категорично да кажа дали ще идвам или не, предполагам, че ще дойда, но както преди споменах, съм от провинцията и съм зависима от фактора транспорт. Надявам се да няма пречки, другата седмица ще бъда вече по-сигурна. Мен лично не ме бърка къде ще се съберете, аз ще намеря мястото, което и да е то.

# 163
  • София
Мария, в 8 г.с. си, а терминът ти би трябвало да е на 30.10.  Wink
newsm44 newsm44 newsm44
Това с г.с. не ми е ясно ( обикновенна седмица на колко г.с. е равна ), но признавам си нямах възможност да чета много тук откакто забременях  Embarassed
Надявам се да наваксам и благодаря от все сърце на всички момичета, които пишат тук и дават съвети   bouquet
Чувствам ви адски близки, защото единствено вие знаете точно как се чувствам аз в този момент  Hug

# 164
Мария, една г. с. е равна на една обикновенна седмица...просто когато си бременна седмиците се наричат така ... дано те ориентирах

Общи условия

Активация на акаунт