Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 301
  • 830
  •   1
Отговори
# 210
bastet,благодаря ти много .в момента ползвам това http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=22472&goChar=L може би ми разглади малко бръ4иците,но тъмните кръгове ми стоят.те са ми от преболедуван хепатит,не са много силни но си има разлика в цвета с останалия цвят на кожата.мислих за това http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102663202001 имаш ли някакви отзиви.междодругото la prairie ми садържа propilene glicol за които ти писа 4е е вреден,което съвсем ме обезсър4и да го ползвам.

# 211
  • Варна,морето ...
Отговарят, отговарят, но пак си правят това, което си знаят. Доказателството: два серума на Биотерм с изтекъл срок на годност; два ФДТ на Нина Ричи с изтекъл срок на годност и никакви нови продукти, нито пък преведени по банкова сметка пари. За сведение, аз поръчвам от края на м. януари т.г.

Но иначе, отговарят ...
аз затова вече не им пиша никаква файда сега ми прведаха парите за серумите ама само половината -не ми се спори и разправя с тези хора.всеки път когато реша да им опонирам попадам на различен човек трябва да обясняваш кой какво ти е писал -абе една въртележка.за това вече нищо не поръчвам от намаленията.сега си харесах един парфюм ама  дали срока не му е изтекъл Thinking

# 212
  • София
Момичета, моля ако някой забележи че са се появили лакове на OPI в саса да пише, че ги дебна от доста време, но уви  Sick

# 213
  • София
Момичета, моля ако някой забележи че са се появили лакове на OPI в саса да пише, че ги дебна от доста време, но уви  Sick

Да, и аз се интересувам.

# 214
  • София
Отговарят, отговарят, но пак си правят това, което си знаят. Доказателството: два серума на Биотерм с изтекъл срок на годност; два ФДТ на Нина Ричи с изтекъл срок на годност и никакви нови продукти, нито пък преведени по банкова сметка пари. За сведение, аз поръчвам от края на м. януари т.г.

Но иначе, отговарят ...
аз затова вече не им пиша никаква файда сега ми прведаха парите за серумите ама само половината -не ми се спори и разправя с тези хора.всеки път когато реша да им опонирам попадам на различен човек трябва да обясняваш кой какво ти е писал -абе една въртележка.за това вече нищо не поръчвам от намаленията.сега си харесах един парфюм ама  дали срока не му е изтекъл Thinking

И да не е от намаленията пак не е гаранция, че ще са в срок нещата.............на един серум /ненамален/ от последните ми поръчки беше изчегъртан кода от шишенцето, също така и изрязан от кутийката /коментирахме в предната тема този въпрос/, което ме навежда на мисълта, че има нещо гнило и явно си е до късмет какво ще ти пратят Rolling Eyes

# 215
  • София
Извинявам се ако е обсъждано, но как се проверява срока на годност на Шисейдо? Мерси Hug

# 216
  • София
Извинявам се ако е обсъждано, но как се проверява срока на годност на Шисейдо? Мерси Hug

Няма къде, за съжаление.  Confused

# 217
  • София

Няма къде, за съжаление.  Confused
Кофти...

# 218
bastet,благодаря ти много .в момента ползвам това http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=22472&goChar=L може би ми разглади малко бръ4иците,но тъмните кръгове ми стоят.те са ми от преболедуван хепатит,не са много силни но си има разлика в цвета с останалия цвят на кожата.мислих за това http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102663202001 имаш ли някакви отзиви.междодругото la prairie ми садържа propilene glicol за които ти писа 4е е вреден,което съвсем ме обезсър4и да го ползвам.

По-добре го изостави хайверения комплекс, той не е за тъмни кръгове , за бръчки е и то при наистина поузряла кожа. DDF казаха съфорумки, че е добра козметика........Ще отбележа 2 неща - първо твоите кръгове дали са пигментационни или кръвозастой? Този продукт на ДДФ е против пигментации, т.е. той не се бори срещу кръво- и лимфо-застой.......Второ, ако са от пигментации (аз предположих, че са ти от застой и така си развих препоръката към теб) вече е късно - слънцето става силно и рискуваш вторични по-силни пигментации. Остави борбата с петната да започне в края на октомври. Не е лошо щом има разлика в тена на кожата да използваш съответен коретор за под очи - в никакъв случай фон дьо тена, който слагаш на лицето. Някои коректори имат направо магичесто действие - не се събират в гънките на очите, придават леко сияние плюс това, че "пребоядисват" кожата под очите.

Пропилен гликола го слагат все още в много козметики........гледай да го избягваш. мисля че юведикалът на ювена и деклеорите нямат (от тези козметики, които имам в момента), вероятно и други са направили съответните крачки към употребата на алтернативни вещества.

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 23:58 от Bastet

# 219
И аз също ги дебна. Не мога да разбера обаче защо няма в търсачката марката OPI.

# 220
  • София
И други марки ги няма, нямам идея защо.

# 221
# 222
  • Варна,морето ...
много се чудя за този парфюм някой ползвал ли го е
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=29452&CatgId=15

# 223
bastet,извиняваи дано ве4е не е нахално,даи ми идея за някои коректор под о4ите които не се събира по финните бръ4ици.ползвала съ.м преди време на ести лаудер,но беше много гъст и не ми хареса.искам нешто леко като консистенция.

# 224
bastet,извиняваи дано ве4е не е нахално,даи ми идея за някои коректор под о4ите които не се събира по финните бръ4ици.ползвала съ.м преди време на ести лаудер,но беше много гъст и не ми хареса.искам нешто леко като консистенция.

Effacernes Longue Tenue (ефасерн лонг тьоню) на Ланком - има го в три нюанса - аз ползвам 1-цата сега - светло е доста, слонова кост, за лятото 2-ката е с розов отенък. Не се събира, върви икономично и придава леко сияние под окото, без да е натрапничъв или неестествен блясък. Имала съм на Ив Сен Лоран, но беше с накрайник във формата за четка за рисуване и не ми допадна особено.

Общи условия

Активация на акаунт