Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 441
  • 830
  •   1
Отговори
# 285
Какво ще ми препоръчате против тъмни кръгове под очите и добра хидратация?На 33г. съм.Спряла съм се на Адванса и отгоре на Ревитализиращия на Шисейдо.Вие какво мислите?Бастет Иля? PraynigИ това дали е добра комбинация за лятото?  bouquet
?

# 286
  • София
tedd , избра ли мъжки парфюм и спря ли се на някой от предложените ти тук ?

# 287
момичета, преди време бях питала за мъжка козметика, но нямаше много отзвук...моля ви препоръчайте ми крем за мъже за очи, мога да кажа за появили се бръчици вече  bouquet

Преди известно време нали имахме и мъжко присъствие в темата за кратко и доколкото си спомням сподели, че нямало разлика м/у кремовете за жени и тези за мъже...............та ако искаш може да експериментирате с някое кремче, от което ти си била доволна  Rolling Eyes

P.S. И мен ме интересува каква е процедурата в E-bay.

не е съвсем така - епидермисът при мъжете и много по-дебел, т.е тяхната кожа старее много по-бавно, за сметка на това мастната секреция е много по-засилена. Поти всички мъже имат разширени пори и се омазняват/потят по лицето много повече от жените. За околоочния контур не си спимням какво съм чела из анатомиите, но и той е вероятно да е с по-голяма дебелина. Тъй че доста мъже малко на негри ми напомнят(черната раса е с най-дебела и мазна кожа), ама това в рамките на майтапа Joy

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 18:06 от Bastet

# 288
Малко офф - и аз съм с много дебела кожа на лицето и без никакви по-специални грижи до този момент, смея да твърдя, че изглеждам доста по-млада.

Пак да питам за Тотала - получавали ли сте такъв, на който да пише изрично че е за 3 и 4 тип? Моля за отговор, че се чудя от къде да го поръчам baby_neutral

Давам отзиви за тези 2 маски:

И двете са крем-маски, които могат да се нанасят и на очния контур. И след двете си чувствам лицето хидратирано и освежено, но имат ужасна миризма на крем за бръснене от преди 20 години, особено втората. Първата изцяло попива в кожата, а втората остава малко количество.

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 12:52 от Анонимен

# 289
За крема Тотал Търнараунд, в ягодка и саса, вариантите са за 1 и 2 тип кожа, всъщност не съм сигурна дали има за 3 и 4 въобще, но мисля че съм чела в makeup alley отзиви за вариант за мазни кожи. Може би е добре да се попита в чата на Клиник има ли в действителност такъв крем. Иначе концентрата Търнараунд е за всеки тип кожа.

Само да добавя, че аз го ползвам крема, въпреки че съм по-скоро 3 тип, засега ми е добре, но лятото мисля че ще ми дойде мазен, пък и май е добре да се спре летните месеци, нали се води леко излющващ...

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 13:02 от AniSim

# 290
В ягодата го имаше уж във вариант за нормална/мазна кожа и аз съм го поръчвала точно такъв, но като го получих на кутията пишеше за 1 и 2 тип. Малко ми е странно, че е подходящ за суха кожа, защото дори и моята мазна кожа е доста поизсушена от него. Иначе съм мнооого доволана.

# 291
Мина, значи да си благодарна на Господ за дебелата кожа -ще старееш много по-бавно......Апропо от маските на Кларен, тази която е стягаща още не е за теб Peace - остави я за съответното време.

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 17:23 от Bastet

# 292
В ягода са пуснали крем от серията Redness Solutionsна Клиник.
Толкова го чаках и накрая си поръчах хидратиращия на Шисейдо. Чак на есен ще го поръчвам този.

# 293
  • София
Малко офф - и аз съм с много дебела кожа на лицето и без никакви по-специални грижи до този момент, смея да твърдя, че изглеждам доста по-млада.

Блазе ти!
Моята кожа е адски тънка и макар козметичката да ми каза последният път, че изглеждам на 25-26, аз си мисля, че тя по-скоро се подлъга по физиката ми. Много ме е яд, че не съм наследила кожата на майка си.

# 294
  • Варна,морето ...
Bastet  поръчах си на ювена  крема с q10 rejuven и съм много доволна точно за моята кожа е по нататък ще поръчам и околоочното кремче Peace

# 295
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми хубав глос с четка.... newsm78

Може и да е безцветен! Peace

# 296
Bastet  поръчах си на ювена  крема с q10 rejuven и съм много доволна точно за моята кожа е по нататък ще поръчам и околоочното кремче Peace

дано наистина свърши работа Hug

# 297
tedd , избра ли мъжки парфюм и спря ли се на някой от предложените ти тук ?

тази седмица ще поръчвам  Laughing чакам да ми свърши третата стъпка още малко, да събера 3 продукта и с околоочното..., проблема е че аз не ползвам околоочен и си мислех дали на биотерм са добри мъжките Rolling Eyes

# 298
Момичета, имате ли наблюдение дали Тотала на Клиник наистина има варианти за различните типове кожа, както го предлагат в Ягодата? Защото аз поръчах за нормална към мазна кожа, а на опаковката пишеше за 1 и 2 тип кожа. Освен това на снимките в Ягодата никъде не се вижда на бурнанчето да пише, че е за определен тип кожа. В Саса го предлагат само за нормална/суха кожа и аз нещо имам съмнение, че е по принцип има само такъв.

Като го купувам от магазина е само един вид.В официалния сайт също е един вид за 1 и 2 тип кожа http://www.clinique.com/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CAT … RODUCT_ID=PROD591 ,но съм питала веднъж и ми казаха че по принцип цялата серия Тотал Търнараунд е подходяща за всички типове кожа.Само в Ягодка са разделени на 2 вида, и аз съм се питала защо Thinking

# 299
  • Варна
steli-ssd,
http://us.strawberrynet.com/makeup.aspx?brandid=289&goChar=S … ;LineId=6179#6179
http://us.strawberrynet.com/makeup.aspx?brandid=326&goChar=K … ;LineId=8153#8153

тези двата са страхотни...аз доста съм опитвала, но мисля че това са моите глосове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт