за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 431
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Кой ще идва в Мария Луиза днес от 14 часа
Хубаво би било още една кола да дойде към центъра, да не се разкарваме на два пъти. Може би към 13 часа.

Има ли някой свободен да отиде да вземе момичетата от Тонбонбон? Аз в 14ч. имам час за джипито и не мога да се включа този път Sad

# 121
  • Пловдив
Здравейте момичета, сага започнах да сортирам чувалите с дрехи, които донесоха Вяра и Мили. Но доста от нещата не зная какво да правя, някой са със сигурност от времето, когато ние сме били бебета, някои са два пъти по-широки отколкото дълги  Shocked . Направо съм в шах дали стават да се използват или не.  По две минути гледам една дрешка и се чудя какво да я правя. Затова ще помоля ако има някой свободен утре /или когато е удобно/  да дойде да помага или просто да ми каже кое става и кое не и аз ще продължавам. Не мога да реша сама как да разделям дрешките, а като има още едно мнение е все по-добре. 
Ако някой има нещо предвид да казва. 

# 122
@mili.m, Каспър, за съжаление късно видях постовете ви, можех да помогна.... Sad

# 123
  • Пловдив
emimimi , мога да отделя време в неделя и да дойда да сортираме и без това багажника отново ми е пълен до горе. Кажи ми кога ще е удобно за теб?

# 124
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Mомчил има скарлатина и сме под карантина 10дни
Ако изчакате 1 седм за сортирането, мога да се включа

# 125
  • Пловдив
Емимими, пусни ми тел си на лични, че и аз имам няколко торби в багажника си да се разберем!
Мили, поръчахте ли маратонките за Асеновград, дали ще успеем за понеделник да ги приготвим!

# 126
  • Пловдив
Току що се връщам от Асеновград. Поради независещи от мен причини пижамките ще ги взема утре. Шефката на фирмата, която ни помага е сериозно болна, дано скоро се оправи Praynig

Аз днес на обед взех дрешките от Радина, която се отзова на малка брошурка залепена на градината  Peace Благодаря й!!!
Моят багажник също е пълен Peace

Момчи - дано се стабилизира бързо Момчил, че тая скарлатина е ужасна, за съжаление повтаря, тъй че го пази много. Обикновено след скарлатина имунитета се срива тотално. Бързо оздравяване Hug

И от мен аплодисменти за картините  Peace доста парички сте събрали - браво  bouquet

# 127
  • Пловдив
Мили, поръчахте ли маратонките за Асеновград, дали ще успеем за понеделник да ги приготвим!
И два клонинга да имах, маратонките пак нямаше да мога да ги поръчам днес и да ги взема за понеделник Laughing
Парите съм ги взела от Тримонциум днес сутринта. В понеделник имам обещано съдействие от кметицата на Бенковски за ходатайстване на добра оферта за маратонки. Ще трябва да проучим нещата и да се спрем на фирма. Другото което е , парите може да се окажат не достатъчни и в този случай ще трябва да се изчака превода на остатъка.
А и маратонките са обещани за Великденското тържество.

# 128
Отчет за тържеството в Мария Луиза. Беше супер. Въпреки, че бяхме само аз, Иван, Светла, една възпитателка. Бях взела озвучаването и пяха, играха, танцуваха. Момента с подаръци го знаете. Всички духаха свещички един по-един.
Игрите бяха по-бебешки, и се получи супер, просто минали пъти сме ги надценявали като сме очаквали от тях реакции на връстниците им.

Отчет за шефа:
Организация на прати рожден ден за 12 деца, осем рожденика, осигурено от Тон Бонбон
Украса Балони, Натурални сокове, детско шампанско, озвучаване, двама аниматора, съвместно с партньори
Пица Парадизо, от пицарии Верди, благодарности на Мирослав, и 100 центъра да имам, пак само с Верди ще работя, заради големите им сърца!
Крем торта от Черна перла, беше вкусна и красива!
Обща стойност: 163,99 лв

Осигурени подаръци, от момичета от ДБМ
1. Строителен комплект с пъзел - 20 лв
2. Комплект за рисуване - 12 лв
3. Радиоапарат - 25 лв
4. Ролери №33 - 25 лв
5. Маратонки и клин - 40 лв
6. Три кукли по 20 лв
на обща стойност 182 лв

Общо: 345,82 лв

Като се видим ще говорим за маратонките. Пак ще пробвам на разни места...
И за сцената.
Понеделник какви са плановете?

# 129
  • Пловдив
Браво Каспър smile3501 И сам война, е воин!
Направихте ли снимки, поне да се докоснем мъничко до празника?
А иначе за понеделник, тръгване в 16ч., да подготвим залата и начало на купона 17ч.

# 130
Дали е възможно да не пътувам с моята кола, а да се мушна при някой с една колона, малко багаж и Таня?

Снимки не правих, знаеш, че не съм майстор и не се пъна... Снимаха възпитателите, ще им искам снимки другия път.

# 131
Браво Каспър  Hug. Шапка ти свалям ....
Не обещавам, но ако си намеря гледач за понеделник ще дойда и аз. С кола съм.

# 132
  • Пловдив
Дали е възможно да не пътувам с моята кола, а да се мушна при някой с една колона, малко багаж и Таня?
Няма проблем, ще дойда да те взема Hug

# 133
  • Пловдив
emimimi , мога да отделя време в неделя и да дойда да сортираме и без това багажника отново ми е пълен до горе. Кажи ми кога ще е удобно за теб?

Мили, нямам никакви ангажименти за неделя. Вкъщи ще съм целия ден, така че когато ти е удобно и на теб заповядай.

# 134
Момичета,аз мога да се вкл.в сортирането в неделя,след като Вики заспи.Ако е удобно и за останалите времето около 14ч.съм на линията.Ако не,давайте конкретно час за да се нагласим.

Общи условия

Активация на акаунт