за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 363
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Забравих да попитам, ама то ми е простено, нали видяхте за пъреден път какъв бяс е момата ми,  дали към нещата за Зелениково и Наречен да заделя малко плюшени играчки. Разбрах че за малките не приемат, но в тези домове може ли. Има доста още плюшки, дано да можем да ги занесем и тях.

# 271
  • Пловдив, но иначе от Бургас
ее в 12 точно съм минала покрай универса,
ама нямах нет тези дни
ще мина покрай Вяра да видя какво сте говорили
виждала съм от тези пързалки по 130лв

# 272
И аз да побутна Simple Smile
Elifenka - ми даде един кашон бебешки дрехи и играчки една торба.Пращам ги по Мили за Пазарджик.

# 273
  • Пловдив
На днешната импровизирана срещичка бяхме аз, Вяра, casper_e , emimimi,   sadness  и  polinbg . Решенията които взехме за посещения и т.н. ще ги напиша в нова тема, че тази вече 14 страници навъртя.
Благодаря ви за материалите които ми дадохте, запрятам ръкави и започвам да действам.

mom4i , жалко че не си разбрала за срещичката, карай, като пусна темата ще прочетеш какво предстои и къде може да се включиш.

# 274
  • Пловдив
Мили, кажи дали разрешават да се носят плюшени играчки за Наречен и Зелениково

# 275
  • Пловдив
Мили, кажи дали разрешават да се носят плюшени играчки за Наречен и Зелениково
По принцип сме носили и не са ги връщали.
 Не ги приемат единствено  при бебетата от 0 до 3.

# 276
  • Пловдив
Значи ще отделя и плюшки, а и за Калофер ще оставя да има. Нали казваше че най-много по-големите деца се радвали на плюшени играчки.

# 277
  • Пловдив
Каспър , успя ли да провериш за пързалката?

emimimi , отдели от плюшените и за Калофер, а от другите малко повече за Нареченски бани, че за Зелениково сме купили допълнително чантички и колички.

Нарисувах първото бурканче. Малко смешно ми стана, ама като за първи път бива Blush

# 278
Mili, утре ще имам име на момиче от дом "Таню Войвода", което ще се запише на курса по фризьорство. Уговорих си среща с г-жа Миленова от общината. Ще обсъдя с нея и другите неща, за които говорихме - съдействие и задължителните процедури за посещение на куклен театър на малките, излет на по-големите. Ще й кажа и за датата на посещението, за да го има предвид. Ако нещо се промени в датата, последствие ще я информирам.

# 279
  • Пловдив
Миленче, подготвила съм кошничките и няколко диска. Да се видим утре преди обяд, за да ти ги дам.

# 280
  • Пловдив
Сега видях и че утре ще имаме име на момиче за курса по фризьорство. Дано се навие някое от момичетата и да е старателна. Фризьорът ми е много свестен и взима много присърце идеята, ако момичето се справя добре, сигурно ще и помогне и за работа в бъдеще. Което е супер според мен.

# 281
  • Пловдив
Заповядайте в новата ни тема Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283097.msg7135686#msg7135686

# 282
  • Пловдив
Незнам дали постът ми е за тук.Имам  детски дрешки за дечица на възраст 2-3 годинки,които спорид мен не са за изхвърляне.Мога ли да ги дам на някого и как да стане това?

# 283
  • Пловдив
 gin4e32 , добре дошла Hug
Ще те помоля да пишеш тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283097.20
Кажи в кой район на града живееш за да видим на коя от нас ще и е най-удобно да вземе дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт