за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 370
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
За срещата няма проблем, казвайте кога и къде, само да не е след 17ч., че съм на тренировки.

Каспър , ще чакаме да кажеш кога, какво си решила и който може да се включи. Успя ли да провериш за пързалката, какъв модел е? На нас ни трябва нещо такова:
http://family-bg.com/prX_1543.htm?osCsid=501041c1776f926871409b48f177935

# 256
ако може и аз да участвам в срещата, да се запознаем. Аз имам позната във Вис Виталис и утре ще разбера на каква цена са чаршафчетата. Там не са евтини нещата, но са качествени. Всъщност нас каква цена ни устройва?

# 257
Пързалката утре или в сряда
По-скоро сряда, ще ти се обадя по тел от склада и ако те устройва цената, направо ще я взема.

# 258
Да се видим четвъртък или петък по обяд някъде по центъра. Примерно, към 12,30 часа, ако този час е удобен за всички. А за място, просто в момента не мога да се сетя. Където кажете. Hug
Проверих в детската градина, както бях писала - за чаршафчетата. Оказа се, че майката не била купила чаршафчета, а покривчици за масите.  Twisted Evil
Не съм разбрала, съжалявам ако ви подведох.

# 259
  • Пловдив
Да се видим четвъртък или петък по обяд някъде по центъра. Примерно, към 12,30 часа, ако този час е удобен за всички. А за място, просто в момента не мога да се сетя. Където кажете. Hug
Ок, нека да е за четвъртък, ако може и другите момичета да се включат да кажат дали им е удобно тогава.
Само ще помоля ако някой е подготвил дискове или нещо друго като материали да ми се обади да ги взема, че да имам време до неделя да ги направя.

Пързалката утре или в сряда
По-скоро сряда, ще ти се обадя по тел от склада и ако те устройва цената, направо ще я взема.

Ще чакам да ми звъннеш, ако трябва ще дойда с теб.

# 260
  • Пловдив

Ще помоля също, ако някой има стари дискове, бурканчета, малки шишенца и салфетки с великденски мотиви да ми даде, за да мога да направя повечко неща.
Мили, аз имам бурканчета от бебешки пюрета, вършат ли работа. Ако стават ще ги приготвя и тях.

# 261
  • Пловдив

Ще помоля също, ако някой има стари дискове, бурканчета, малки шишенца и салфетки с великденски мотиви да ми даде, за да мога да направя повечко неща.
Мили, аз имам бурканчета от бебешки пюрета, вършат ли работа. Ако стават ще ги приготвя и тях.
Мога да пробвам, пък дано да стане нещо.

# 262
А малки буркани от лютеница  Simple Smile стават ли? И една питанка - къде да се срещнем?

# 263
Последно размера на легълцата как е?
50 бр еднакви, унисекс, днес свекърва ми ще мине да хареса плата, тя е дизайнера все пак...
Но молбата ми е да потвърдим точен размер, да не забъркаме нещо. До няколко дни ще са готови.

# 264
  • Пловдив
 Каспър , размера е като леглата в детската градина.

casper_e , всякакви малки бурканчета стават, просто да са по интересни.

За срещата днес предлагам 12ч. , кафе Универс, намира се до пощата в Кършяка. До тук ще сме аз, Вяра, casper_e . Момичета, заповядайте всички, има неща за решаване и обсъждане.

emimimi , на теб ще ти е удобно ли да дойдеш до там, ако искаш да дойда да ви взема с малката?

# 265
  • Пловдив
И аз ще съм там.  Мили, няма нужда, ние ще дойдем, но да нося ли нещата за Пазарджик или после ще минеш да ги вземеш.

# 266
  • Пловдив
И аз ще съм там.  Мили, няма нужда, ние ще дойдем, но да нося ли нещата за Пазарджик или после ще минеш да ги вземеш.
Ако си с колата ги вземи, ако ли не, от там ще дойда до вас и ще ги взема.

# 267
  • Пловдив
Ясно, ще ги взема защото ще съм с кола.

# 268
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Simple Smile
И аз отново съм тук, но няма да мога да дойда днес на срещата. Понеже четох малко по диагонал и видях, че вече събирате нещата за Пазарджик, в мен имам 3 кутии кошнички за яйца. Ако е много спешно, ще ги занеса довечера на Мили.
За чаршафите - аз съм купувала от една пловдивска фирма - Свежен.
http://svejen-hristo-ivanov.hit.bg/
Доволна съм от качеството. Вече втора година ползвам 3 техни комплекта за Виктор, не са мръднали. Цената беше около 10-15лв.
О, сега видях, че Каспър вече ги е поръчала  Embarassed
Нищо де, на някой може да му свърши работа тази информация.
За Широка лъка офертата за транспорт с баща ми си остава. През ден ходи до там.

# 269
  • Пловдив
 bugaboo , писах ти на ЛС.
Чаршафите са уредени по 2.50лв. бройката. Днес ще се поръчат и до няколко дни ще са готови. Peace

Общи условия

Активация на акаунт