за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 370
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Да, зная я тази сергия, продават на прилични цени. Само ме притеснява дебелината на хасето. Има едно много тънко, та чак рехаво и се съдира на третото пране. То е и най-евтино, но явно е некачествено. Трябва да намерим разумния компромис между цена-качество.
 П.С. - за ремонтите в дома в Асеновград искам да ви покажа на какво попаднах в инвестиционната програма на общината за 2008г.
ПРЕХОДНИ ОБЕКТИ   -  41 200 лв.
1. Основен ремонт помощна сграда в  ДОВДЛРГ”Таню войвода, Асеновград  - 41 200 лв.
  НОВИ ОБЕКТИ за 2008г. -    32 000 лв.
  3. Проект за Основен ремонт на ДОВДЛРГ”Таню войвода”,Асеновград - 10 000 лв.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 11:35 от casper_e

# 241
Това е добре, че имаш представа, аз имъм един тънък, не се скъсал още, но не е хубав за нашата мисия, така, че може да обърна внимание на другите, все пак са ефектни също и има красиви детски десени! Както Решите Thinking

# 242
Явно живеем в близки райони Simple Smile. Права си Rossoneri.На "Младежка" цените наистина са много прилични.
И аз ще се опитам да събера информация.  Другото място, където се сещам, че продават на добри цени, е настоящият Руски пазар, до КАТ-просто може да се провери.

# 243
Сега разбрах и за още едно място, пак в този район, до 2-ра поликлиника, има училище, до него има магазинче, производители били и били на много нормални сносни цени, но няма как да стигна до там днес, ако някой се движи с кола може да спре там, пада се на самия бул. 6-ти септември, малко след пешеходната пътека или срещу нея.

# 244
Една от майките в нашата детска градина уреди миналата година всички детски легла с нови чаршафчета. Ще се опитам да я намеря, за да разбера тя ли е производителят или откъде ги е закупила и ще ви пиша.

# 245
  • Пловдив
Момичета, само да ви напомня, че този четвъртък пътуваме към Свищов /засега това е деня/ и няма да съм в Пловдив до края на седмицата. Ще се върна понеделник или дори, но по-малко вероятно във вторник.  Какво става с транспорта за Широка лъка, че за там нещата са най-много, а се притеснявам да не се окаже че когато има транспорт нас няма да ни има.  Имам намерение да се включа за посещението в  Зелениково или Наречен, а също и до Калофер, дано поне на едно от местата успея да стигна.

# 246
sadness , все още няма уговорено ходене. Когато се реши дата за посещение ще пишем в темата. Така или иначе до 25.04. ще е хубаво да посетим всички дечица преди Великден.

# 247
  • Пловдив
 emimimi  с Вяра сутринта се чухме, тя ще разбере за транспорта днес и предполагам че веднага ще пише. За ходенето по домовете, не се притеснявай, тъй като все още имаме да уговаряме подробности, да се купуват нещата за Зелениково и Нареченски бани, най-вероятно ще го плануваме от понеделник следващата седмица до Великден да сме отишли при всички.

Дисковете, които си нарисувала, са много красиви. Ще трябва да мина на обучителен курс при тебе. Simple Smile
Дисковете се правят със салфетки, техниката се нарича декупаж. За Коледния базар много момичета се бяха включили с изработени неща именно по този начин. Аз реших да се пробвам, много не ми се получава, но пък имам голямо желание да помогна за Великденския базар. Даже смятам лично да занеса нещата до Пазарджик и да посетя бебетата заедно с момичетата. Това ще стане най-вероятно към 14-ти, ще пиша допълнително.

# 248
Мили, утре съм в Пазарджик по работа. Заетостта си там, на място, си я определям аз и ти пиша, защото много ми се иска да видя бебоците. Не знам обаче дали вече не ти е късно да си организираш нещата точно за утре. А в сряда съм пък в Асеновград, пак по работа, в общината.
А присъствието ми в Асеновград преди великденското парти е просто задължително. Тъй като и работата ми е свързана с пътуване, трябва да се организирам и планирам поне няколко дена предварително. newsm78

# 249
  • Пловдив
Пътуването за Пазарджик със сигурност ще е или на 14 или на 15 април. Искрено се надявам до тогава да посъберем повечко неща за базара и да има какво да занесем на момичетата.
Ще се възползвам да напомня, ако някой може с нещо да се включи, ще е добре, каузата под която ще стартира Великднския базар тази година е страхотна и от проекта защитено жилище ще могат да се възползват и момичета от Асеновград и Калофер, за това ми се ще да бъдем поне от части полезни.
Ще помоля също, ако някой има стари дискове, бурканчета, малки шишенца и салфетки с великденски мотиви да ми даде, за да мога да направя повечко неща. До тук съм успяла да направя това:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5555121
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5555135

# 250
Стари дискове имам, но някои от тях са надписани. Можем да се видим и да ти ги дам. Тъй като съм с две леви ръце  Embarassed , предпочитам да купя салфетки с великденски мотиви. Колко пакета да взема? Малки бурканчета няколко са оцелели. Хайде да събера всичко, което ми е подръка и да се видим утре вечер или в сряда вечерта. Ако не можеш, чак в четвъртък съм в офиса.
И с риск да се повторя - страхотни са дисковете, които си нарисувала  bouquet

# 251
аз мога да се включа с транспорт. И не само, също мога да купя великденски салфетки, ще проверя и в една фирма за чаршафчета. Всъщност колко комплекта ни трябват?

# 252
  • Пловдив
Ще ни трябват 50 чаршафа за детски легла, размер като в детска градина. Само долни чаршафи, без нищо друго.

Хайде да събера всичко, което ми е подръка и да се видим утре вечер или в сряда вечерта.

Няма проблем да се видим, само че аз вечер съм на тренировки и не мога да се освободя. По удобно ми е да направим среща през деня, може направо и другите момичета да се включат, та да се видим, да обсъдим някои неща.

# 253
Добре, да се срещнем през деня. В Пловдив ще съм в сряда до обяд и в четвъртък. Когато и където е удобно на всички.

# 254
Утре ще кажа цена за чаршафчетата от една моя позната.
Пак производител. Горе долу цената се определя от качеството на плата. Евтино - кофти плат, за вкъщи ни е шила много хубави работи, но на съвсем различни цени.
За Мария Луиза за момчетата всичко съм го измислила и решила финансово... Лошото е, че нещо се разболявам, пък и имам много работа, която не търпи отлагане. Ще гледам тези дни да го отметна. Ще пиша предварително тук.

Общи условия

Активация на акаунт