за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 370
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Има от тези с баскетболен кош отстрани в Бриколаж,не помня цената!

# 226
  • Пловдив
Добре дошла на саднесс  Grinning
Мили, пусни ми на лични тел на директорката, но ако е такова времето аз не се наемам да шофирам, а и само с едни стари дрехи не върви да се изтърсим Embarassed

# 227
  • Пловдив
Тази година Великденските базари във всички градове ще са обединени под една кауза за Защитеното жилище. Кампанията е с национален размер. В магазините на Технополис в цяла България ще има касички, а по медиите ще се върти клип и навсякъде ще се споменава името на ДБМ. ТОВА Е ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА ПРОЕКТА, МОЛЯ РАЗГЛЕДАЙТЕ ГО:
http://www.podslon.org/

Ако някой е подготвил нещо за базара, нека да пише и да съберем готовите неща. Момичетата от Пазарджик казаха че имат нужда от помощ за базара, момичетата от София също. Аз започнах да правя едни свещници от дискове, като на Анито за Коледа, нещо не ми се получават много, ама друго не се сещам. Ако някой има стари дискове и хубави великденски салфетки да ги метне към нас.
Ето го произведението:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5545157
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5545153

# 228
Времето го дават оправяне от утре, дори до 30 градуса.
Иначе за пързалка - има само на едно място в складовете, струва около 60 лв, по спомен мой, склада на Мони Трейд и миналата седмица си имаше.
Тези дни ще ходя да купувам разни неща за моята градина, така че ако искате мога да взема и пързалката.

# 229
  • Пловдив
 Каспър , пързалката такава ли е?
http://www.emirsite.com/?81&0304&971934

А ето в този сайт има много интересни пързалки, но са без цени:
http://www.emirsite.com/?81&02&96215

# 230
Здравейте!Кога ще се ходи в Асеновград и Калофер?Извинявайте за въпроса, но още не мога да се ориентирам, тъй като съм пропуснала събитията досега. Аз имам кола и мога да шофирам дори в лошо време, така че ако съм ви от полза, искам да се включа. Ако трябва и да се ходи за нещо, съм на линия.

# 231
  • Пловдив
sadness , все още няма уговорено ходене. Когато се реши дата за посещение ще пишем в темата. Така или иначе до 25.04. ще е хубаво да посетим всички дечица преди Великден.

# 232
 Simple Smileблагодаря, ще следя! чао засега

# 233
Мили,
радвам се, че маратонките за децата от Асеновград са вече в Пловдив!!!Радвам се, че събраните парички стигнаха за всички дечица! Мислех утре да ти звъня да питам какво става.
Много те моля да ми кажеш кога ще се ходи в Асеновград, за да придвижа нещата с фирмите - спонсори. Те искат да знаят датата на посещението, за да присъстват.

# 234
  • Пловдив
В момента в Асеновград няма директор и не могат да се правят никакви уговорки. Старата е в отпуск, нова няма назначена, за това ще трябва да се изчака след сряда и да се обадя отново.

Можем за сега да плануваме Зелениково и Нареченски бани. За Нареченски бани имаше нужда от чаршафи и тъй като разчитаме на безплатно ушиване от Мехнотухникума, нещата се бавят. Ако искате можем да проверим цените и да закупим 50 чифта готови чаршафи за там, а да пренасочим правото за ушиване за друг дом. Какво ще кажете?

# 235
Мили, искаш ли да се обадя в община Асеновград, за да попитам за кога предвиждат назначаването на новия директор? По принцип детското заведение не може да е на самотек, все има временно изпълняваща. Официалната информация , която получих от общината е в края на март е, че от 27-ми март новата директорка встъпва в длъжност (подписала е договора)-това е публикувано на сайта им. Искам да знам по принцип в кой ден от седмицата ще е удобно за всички, за да говоря конкретно? Ако трябва ще уредя вместо директор, на връчването да дойде кметът на общината. Защо пък не? Той е работодател на всяка директорка на дом с общинско подчинение? #2gunfire

# 236
Забравих (какво да се прави - ЕГН Embarassed) - нямам нищо против пренасочване за чаршафите. Щом има възможност да се закупят с пари от касата, защо не? Важното е да не се прави посещение с празни ръце! А и децата имат нужда от ново спално бельо. Сещам се, че на последното договаряне една пловдивска фирма, специализирана в производството на спално бельо, имаха щанд. Чаршафите им са много качествени и на много добра цена. Само се надявам да се сетя името й....

# 237
  • Пловдив
 casper_e , всъщност не е спешно и може да се изчака сряда за да се обадя на директорката. Другото което е, ще е хубаво да го свържем с Великден и да им направим парти. За това дата по близка до празника е по уместна. Аз за това искам първо да говоря с директорката и след това да мислим за дата и т.н. Може да се види и колко са рождениците и да им се вземе по нещичко за подаръци, че май месец по скоро ще празнуваме баловете на момичетата. Все неща които трябва да се обсъдят, така че нека изчакаме сряда.

пп. Писали сме едновременно. Давайте оферти за чаршафите, да видим от къде ще ги купим и да отидем до Нареченски бани, хем да им занесем дрешките на дечицата.

# 238
Добре Мили. Предложих този вариант, защото децата в Асеновград все още ходят със зимните обувки, а прогнозата за тази седмица е за около 20-25 градуса. Колко са рождениците за април, ако знаеш и може би трябва да отидем да ги питаме какви подаръци ще искат. Щом ще съчетаваме няколко празника с Великден, е добре да помислим и за козунаци, боядисани яйца. Дисковете, които си нарисувала, са много красиви. Ще трябва да мина на обучителен курс при тебе. Simple Smile

# 239
Привет!

Тук на пазара на Младежка, има сергия за чаршафи, калъфки, комплекти..  шаренки, хубавки са, аз съм взимала за вкъщи, материята е различна, има по тънка, по-плътна.
Калъфките бяха на 1,50 лв. /трябва все пак да проверя днес дали са все още такива цените/
чаршафите бяха на 5, 6 лв., зависи от размера
има и торби, комплект към 15 лв. съм взимала.
Ако за сега тези цени ви устройват, но ще проверя днес по обед и ще пиша пак. Те си ги шият и самата фирма си ги продава!

Аз също нямам против, да се пренасочат средства за друг дом сега

Общи условия

Активация на акаунт