за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 408
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
emimimi , аз ще ги снимам фактурите и ще ти ги донеса утре сутринта към 10ч., хем ще взема и дрешките.

Добре, по принцип съм вкъщи, но ако нещо се промени или ми се наложи да изляза ще пиша или ще ти се обядя да ти кажа.

# 211
  • Пловдив, но иначе от Бургас
момичета, ето ме и мен   Wink
не бях добре, не съм влизала и направо съм изпуснала нишката

бече съм на линия, ако нещо има нужда от транспорт, само че сме още двамата, че след карантината имало още 10 дни лечение

емимими, освободих си малко място, ако искаш да взема помагалата, които ще са за догодина

# 212
  • Пловдив
момичета, ето ме и мен   Wink

емимими, освободих си малко място, ако искаш да взема помагалата, които ще са за догодина

засега не ми пречат, но както решиш. Пиши ако решиш да идваш да ги вземаш, макар че то в тоя дъжд няма къде да мърдаме

# 213

Не съм се появявала и аз от мартенския базар ooooh!

Това ми направи впечатление:

Имам ужасно много дрешки за 2 годишни -за момиченце и момченце (от щерка ми и от племенника ми), но не са в Пловдив. Ако има нужда и не е много късно, мога да ги осигуря през следващата седмица. Ако не успея за тази акция, за другата съм на линия
Не е спешно за дрешките, те няма да се изпращат, а са за нуждаещи се семейства. Така че може и следващата седмица. Peace

Аз също ще имам дрешки /по бебешки и по-големички/, които искам да дам по домовете, няма смисъл да ги пазя повече, че така или иначе трябва да ги махна от къщи, няма вече място къде да събирам и искам да ги даря.. а не да ги оставя на казаните.

За това моля, дайте ми повече инфо къде ще ги събирате, аз се рових из по задните страници, ама се оплетох...

# 214
  • Пловдив
Rossoneri, дрешките ги събираме вкъщи. Когато си готова и си ги приготвила пиши, ще ти дам координатите си или ще се уговорим да ги вземем ако нямаш възможност да ги донесеш.

# 215
А къде трябва да ги донеса, аз живея в Тракия, четох, че имаше и други мами от Тракия.. newsm78

ОК, ще ги събера и ще си кажа тук, когато съм готова!

Hug Огромно благодаряяяяя Hug Hug

# 216
Друго да кажа...също ... един колега си продава почти нова комбинирана детска количка Чиполино за 100 лв. Ако знаете някой да си търси, може да ми пишете тук аз ще му предавам.

# 217
  • Пловдив
Хайде понеделник да организираме  Калофер, за тях има ли дрехи?

Предполагам щом днес не се организира транспорта за Широка лъка ще остане другия вариант за понеделник. Тогава кога ще се планира ходене до Колофер?  И само да кажа, че има вероятност другата седмица от 10 до 14или15.04 да сме извън Пловдив, но ще пиша допълнително като зная със сигурност дните, но все пак го имайте предвид. Така че ако ще се ходи някъде в началото на другата седмица ще се включа с удоволствие, стига да ми е удобно времето.

# 218
  • Пловдив
Който иска да ходи в Калофер да каже предварително, за му дам чорапите  които са за там. Аз в понеделник нямам възможност за пътуване.

Утре с Черна перла ще ходим в склада на фирма Матстар за да вземем маратонките за Асеновград От фирмата към всеки чифт маратонки са прибавили чорапи, гащи и джапанки. В понеделник ще се чуя с новата директорка и ще уговоря посещение за да се занесат нещата.

# 219
  • Пловдив
Който иска да ходи в Калофер да каже предварително, за му дам чорапите  които са за там. Аз в понеделник нямам възможност за пътуване.

А има ли заделени дрехи за Калофер и колко деца са там?

# 220
  • Пловдив
Има заделени дрехи, а Мили предполагам ще каже калко са децата.Аз съм съгласна да дойда ако се организираме, стига да има с мен някой, който е ходил и преди и знае къде е.

# 221
Здравейте. Досега не съм участвала във акциите и не знам какъв е реда, но имам голямо желание да се включвам. Може ли някой да ми каже какво предсатои в най-близък план и какво е необходимо да направя, за да мога да се включвам. Ако знаете колко много търсих такива хора като вас. От много време сърцето ми гори за тези дечица. Ходила съм сама по домовете да правя неща, но сама просто не мога да обхвана всичките им нужди. Моля ви, приемете ме във вашите инициативи!

# 222
  • Пловдив
sadness , приемамете от сърце Hug, а относно акциите ще трябва да следиш темата и сама да преценяш къде и с какво може да се включваш.

emimimi ,  donika.t , последно съм ходила в Калофер след Коледния базар. Тогава децата бяха 45. За да е по актуална информацията може да се обадите на директорката предварително.

# 223
Благодаря! Heart Eyes

# 224
  • Пловдив
Вчера с Черна перла взехме маратонките за децата от Асеновград. Освен тях има и по един чифт джапанки, тениска, гащи и чорапи за всяко дете. Допълнително купихме 5 федербала и 3 футболни топки от касата на стойност 15.90лв. и 5 шарени топки с 10 въжета за скачане от Черна перла.
Купихме за Зелениково Колички за момчетата и чантички за момичетата на стойност 42.60лв, че всеки път милите заръчат дамски чанти Grinning Търсихме и пързалка за двора, но нямаше нищо по складовете. Ако някой види някъде от тези с баскетболния кош от страни да каже.

Общи условия

Активация на акаунт