за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 425
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
момичета, утре пак сме във вашия вилает! ще се радваме да се видим Hug

# 106
За утре - от 10:30 който иска да заповяда в Тон Бонбон за партито на мъниците от Асеновград
За петък - от 14:00 който иска да заповяда с нас в Мария Луиза.
За понеделник, 31-ви, ще съм само с озвучаването и украсата. За съжаление нямам налични аниматори, но и само с музика ще го направим добре, надявам се.

# 107
  • Пловдив
Поправка, утре са мъниците от Пазарджик, които очакваме с нетърпение Hug

Специални благодарности на мишолина     bouquet, с която днес се запознахме и ми даде 300лв. за третата абитуриентка от Асеновград.

С Доника днес ходихме в един магазин с разпродажба и взехме 10бр. дамски потника по 2лв. от касата и 5 мъжки от Доника.

От 27.03. в Асеновград стъпва в длъжност нова директорка. Надявам се да работим и да се разбираме с нея, както досега със старата директорка, че и още по-добре.

# 108
  • Пловдив
Здравейте!
Първо искам да честитя със закъснение но от сърце рожденния ден на Кети на мамаТ!
Тони да е жива и здрава и да се адаптира бързо на градинката  Peace
Специални поздрави имаш от Мевля, пита за теб и те чака да те види Wink

Минка е добре, играеше на двора вчера, а директорката потвърди, че не е вярно написаното по вестниците за циганите...

И аз се присъединявам към пожеланието на Мили - дано новата директорка е "на място" човек Peace

# 109
  • Пловдив
От вчера нещо ми се върти в главата, че mili.m е овен и има тези дни РД  newsm78
Мили я признай без бой кога е събитието?

# 110
Момичета пак ви благодарим за партито.
Радваме се че има хора с такива сърца Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Най много ме впечатли Райчето което не слезе от ръцете на Роси, голяма любов между тях възникна Laughing Peace
Помнете че ви поканихме на гости и ще ви чакаме Peace
Радваме се много че ни предложихте помощта си за великденския пазар, Embarassed Embarassed ние сме шепа мами и се радваме и на малката помощ.
Пожелавам ви да сте щастливи и обичани и господ да закриля децата ви.

# 111
  • Пловдив
От вчера нещо ми се върти в главата, че mili.m е овен и има тези дни РД  newsm78
Мили я признай без бой кога е събитието?

Джони, събитието мина на 23.03., без много официалности, на китайско с две приятелски семейства.

winter , за гостито помним и ще дойдем задължително. Децата такова силно впечатление ми направиха още предния път, а Рая няма да забравя никога. Изключително будни, възпитани деца. Искам да ги видя отново.

Обади ми се директорката на Асеновград. Имаме оценка за сцената и моето мнение че са много пари и не знам дали ще можем да помогнем. Става въпрос за 1500лв. и отделно не достигат и за преддверието на столовата

# 112
  • Пловдив
Мили със закъснение  - честит рожден ден да си жива и здрава !!!

# 113
  • Пловдив
Джони, много ти благодаря. Hug

Момичета, днес е разпродажбата на рисунки. Довечра стискайте палци, дано да продадем всичко Praynig

# 114
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, днес е разпродажбата на рисунки. Довечра стискайте палци, дано да продадем всичко Praynig
[/quote]

ooo ама хи4 да не с е връщаш ако си без пари  Wink

майтапа настрана, ще стискам всички свободни пръсти

# 115
Кой ще идва в Мария Луиза днес от 14 часа
Хубаво би било още една кола да дойде към центъра, да не се разкарваме на два пъти. Може би към 13 часа.

# 116
Миленка, как мина снощи? Продадохте ли всички рисунки?

# 117
  • Пловдив
Да ви разкажа за снощи. Партито беше много изискано. Имаше 80 човека служители, бизнес партньори и клиенти на фирмата. Към 21.30ч. управителката  Мария Куртева, обяви благотворителната разпродажба и покани присъстващите да си закупят рисунка. Рисунките бяха подредени върху 4 маси долепени една до друга и бяхме сложили касичката на движението да пускат вътре парите.За съжаление не всички си купиха, от 118 броя рисунки, са продадени 38, имаме останали 80 броя. Като се има предвид че хората които си купиха, повечето си взимаха по 2. Абе с една дума, рисунки си закупиха чужденците. Добре че бяха те. Единия предложи като ни дадат оферта за маратонките, да изчислим колко пари не достигат и ще преведе разликата. След като си закупиха рисунки, няколко човека дойдоха при нас с преводача си и ни благодариха че сме ги направили толкова щастливи тази вечер, за възможността която сме им дали да си закупят детски рисунки и то за такава кауза.

И на края равносметката: 650лв., 100 евро и 10$.

# 118
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Наистина ще се окаже, че българина все го е страх да не го прекарат, все си мисли, че го лъжат итн
Нищо, това ще се промени Peace
Парите са много, не очаквах,  БРАВО!!!!!    bouquet
РД на 31.03 ли остава?
направих 10диска и 1 за рожденичката
да правя ли още

# 119
  • Пловдив
Рождения ден в Асеновград остава на 31.03., в случай че не е готова столовата ще го направим в малката зала. За дисковете, колкото и да направиш децата все ще се зарадват.

Джони, имаме ли новини за пижамите?

С Вяра току що ходихме при едно възрастно семейство  на което сме дали визитка на акцията. Вчера хората ни се обадиха и днес ни напълниха багажниците. Поздравления  bouquet

Имаме и окончателната сума необходима за предверията на столовата и изграждането на сцената. Общо ще трябват 3000лв., имате ли идея от къде може да осигурим такова финансиране?

Общи условия

Активация на акаунт