за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 420
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Блещулка , ако може размера да е малко-по голям от А4, но може и да е блоков лист. Лепи се на бял картон, целта е да се получи се нещо такова:
http://www.theosoph.org/Foto/For_pres/MAGCHU/P1010114.JPG
Ако нямаш възможност да ги залепиш, аз ще взема картон и ще ги направя, не се притеснявай. Но задължително до утре вечер, най-късно в сряда со обяд трябва да съберем рисунки.

Благодаря ти   bouquet

# 91
  • Пловдив, но иначе от Бургас
тва на  снимката много професионално мили  Grinning
аз да не вземам от яслата така ли да до разбирам

# 92
  • Пловдив
тва на  снимката много професионално мили  Grinning
аз да не вземам от яслата така ли да до разбирам
Не можах да намеря друга снимка от изложба Laughing
Просто исках да покажа, какво се получава като се залепи рисунката на картон. А иначе всякакви рисунки са добре дошли Hug Колкото повече, толкова по-добре. Целта е да обуем всички крачета с нови маратонки. Praynig

# 93
Ох, едвам изчетох всичко:crazy:.  Привет на всички!!! Hug  Честита Първа пролет!  bouquet
Не знам от кога не съм влизала тук, но малката бая зор ни даде, една пневмония, едно повръщане.....
После рожден ден, и от днес съм горе-долу на линия.
За 31 в Асеновград ще дойда, имам доста дрехи събрани за големите деца, едно малко TV за малките деца, малко касетофонче с диск за големите каки, имам поръчки от няколко деца, който ще приготвя, неразбрах какво стана с освежаването на стаята на малките, но мога да помогна с тапети или боя.
Ами това е от мен, ще се радвам да се видим! Grinning

P.S Лавендер е помолила преди няколко страници да махнете снимките на децата!

# 94

.S Лавендер е помолила преди няколко страници да махнете снимките на децата

моите са 7-18 за тях нали нямаше проблеми да са публични

# 95
  • Пловдив
Момичета, аз подреждам дрешките, доколкото мога и колкото ме оставя малката.  Като заспи на обяд тогава ще се развихря.  То повечето неща са сортирани, аз  лепвам в/у чувала по едно етикетче за кой размер са, че да е по лесно после да вземат.
От едни чували излязоха доста петносани неща- ще пробвам да ги пусна в пералнята, че ми е жал директно да ги хвърля, но са доста зле,  дано се оправят.
Това за сега от мен, лек ден на всички.

# 96
  • Пловдив
mamaT , радвам се че вече сте добре.
За 31-ви датата все още не е потвърдена, тъй като не се знае дали ще са свършили с ремонта на столовата. Като имам отговор веднага ще пиша.
За стаята на малките разговарях с директорката. Каза ми че са участвали с грандиозен проект за ремонт и смяна на социалната услуга в дома и има надежда че ще бъде одобрен. За това ще трябва да изчакаме.
За снимките, нашите са на големи деца. Всички снимки  които имаме на деца под 7 години са заключени с парола. Въпросните снимки  са на мамите от Пазарджик, а те се коригираха.

emimimi , определи един ден в който да дойдем да свършим всичко. Не се нагърбвай сама да сортираш и переш.
И нещо много важно: Благодаря ти, че предостави част от жилището си за акцията   bouquet

# 97
Момичета не намерих никъде дата за Великденски базар в Пловдив, няма ли да има? Аз бях решила да правя едни симпатични кошнички за яйца.

# 98
няма да има
силите ни стигнаха до мартенския  Grinning
но ти си прави кошничките, ако не им се намери приложение тази година, догодина ще осигурим пласмент  Hug

# 99
  • Пловдив
Момичета, дрешките са вече сортирани и надписани. Те не бяха останали много за сортиране и подреждане, та се справих докато спа малката. Някой от петната излязоха след прането, но доста дрешки - почти една чанта така си останаха ликьосани. Много са зле и дори не мисля да ги суша, а направо ще ги хвърля. Кажете какво да ги правя, ако кажете ще ги оставя. Срамота е да занесем чак такива петносани дрехи. Има и няколко от време оно, от младостта на нашите майки - и тях мисля да хвърля, не са изобщо подходящи.  Утре или довечера ще прегледам и играчките и обувките и всичко ще е готово вече.  С това мога да помогна за момента и ми е приятно като знам, че го правя за да зарадваме дечица.
Роси и твоя кашон е подреден и разделен.

# 100
  • Пловдив
emimimi , браво, много си сръчна  bouquet

CvetaD , в Пловдив няма да има Великденски базара. Но всеки може да се включи с изработени неща и да ги изпратим в София. Все пак момичетата целогодишно ни помагат с бельо, чорапи и други неща.

Джони днес ходи в Асеновград. До края на седмицата ще имаме пижамите, веднага след като ги вземем ще пиша и ще се съберем да ги опаковаме.
Датата за рождения ден остава 31.03. от 17ч. В случай че не е готова столовата, ще ползваме малката зала.

# 101
mili намерих някоя рисунка
утре следобяд ще ги взема, къде да ги донеса,

# 102
  • Пловдив
mili намерих някоя рисунка
утре следобяд ще ги взема, къде да ги донеса,
Чудесно! Напредваме с рисунките. Доника днес ми донесе 1, а моите дъщери е до сега рисуваха и направиха 7. Ако ти е удобно в сряда сутринта да дойдеш до Тон Бонбон да ги донесеш там, ще е най-добре. Аз от 10.30  до 12ч. ще съм там.

# 103
И аз ще  донеса рисунките на моите деца в Тон Бонбон (вероятно 6 бр.).

# 104
  • Пловдив
И аз ще  донеса рисунките на моите деца в Тон Бонбон (вероятно 6 бр.).
Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт