за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 388
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Аз ще съм с пикапа,защото на алфата багажника е пълен и даже смятам да направя втори курс да я разтоваря и нея.Един приятел обеща да дойде да донесе дрехи и ако остане до край ще може да използваме и неговия транспорт.
Нека всеки който има възможност да дойде с кола,защото не се знае какво ни чака newsm10

# 76
  • Пловдив
Имаме чували от  polinbg и няколко торби с дрехи.  bouquet

# 77
Съжалявам, но по никакъв начин не ми е възможно да дойда.
Все пак събота е. Simple Smile И днес празнуваме Кети на мамаТ. Да ни е жива и здрава и много щастлива.
Ще дойда за сортирането ако е в делничен ден. Тъкмо ще донеса и неща, които имам при мен.

# 78
  • Пловдив
Честита първа пролет, момичета!

Пожелавам успех на днешната акция.
Обадиха ми се от още една телевизия, че ще изпратят екип. Очаквам ви всички и ще помоля всеки при когото останаха тениските на движението да ги донесе.

Честит рожден ден на Кети и от мен. Много здраве, щастие и радост!

# 79
  • Пловдив
аз малко ще закъснея, че ще съм с малката и сега почваме да се приготвяме, може би към 10,30 ще съм на линия

# 80
Аз не мога да дойда, но изпратих съпруга да донесе нещата.
Имаме проблем с плюшката за гушкане, която обещах да донеса Sad Хлапето като запъна, че ще играе с нея и като орлица си варди играчките. Но ще намеря начин да донеса след няколко дни (стига да не е късно).

Искам и да попитам, една приятелка има доста детски дрешки и искаше да ги донесе, но днес са я задържали на работа. Ще е възможно ли друг ден да ги донесе и къде?

И не на последно място: Страхотни сте, момичета  Hug

# 81
  • Пловдив
Благодаря на всички които се включиха в днешната акция  bouquet
Тези които не са успели да дойдат днес, а са подготвили дрешки, ще може да се уговорим нещо допълнително и да се видим да вземем нещата.
Благодарности и на медиите които се включиха: ПО, Евроком България, радио Пловдив и др.  bouquet
http://news.plovdiv24.com/41230.html
http://www.medianet.bg/news/139283.html

# 82
  • Пловдив
Ехо, къде изчезнахте всички?

Искам да помоля, понеже рисунките които са подготвени за разпродажбата тази седмица са недостатъчни, ако някой е подготвил детска рисунка да ми се обади до утре да се видим и да е взема.
 Всяка рисунка е една маратонка.

# 83
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Mай се отнесохме малко несериозно с тези рисунки, ама няма около мен деца на възраст за рисуване
Мами с деца в детска градина могат ли да помолят учителките да съберат рисунки от децата, те нали все драскат по нещо - от 1 група да ни дадат и ето ти маратонките  Peace

# 84
  • Пловдив
Не разполагаме с повече време. Всички рисунки трябва да са налепени на картон и готови за разпродажбата най-късно до сряда до обяд. За това ако някой е подготвил нека ми се обади до утре. Фирмата е много сериозна, клиентите и бизнес партньорите им също. Има гости от чужбина. Имаме шанс чрез тези рисунки да осигурим нови маратонки за всички деца от дома в Асеновград. Трябва да успеем да съберем поне още 20-тина рисунки.

# 85
В нашата ясла имаше по стената разни рисунчици, но те са като картички, малки
Дали да не взема от тях, ако дадат
А в градините също съм виждала налепени, сега беше 1 пролет сигурно са правили нещо
Хайде мамите като си взимат следобяд децата, да питат, няма ли по шкафовете прибрани детски произведения  Simple Smile

# 86
Рисунките трябва ли да бъдат на определа тема? И какъв размер да са? Съжалявам, че не знаех по-рано за тези рисунки, малкото ми момиче ходи на рисуване, щях да помоля госпожата да направят нещо.

# 87
няма тема
просто детски рисунки  Simple Smile

# 88
Моите деца след малко отиват на училище (втора смяна са), като се върнат ще ги помоля  нарисуват по нещо. Не разбрах за размера на рисунките. И на какъв картон трябва да са залепени. Може ли на цветен?

# 89
Няма никакви условия и размери
да рисуват каквото искат, на каквото искат, с каквото искат
мили ще ги залепят върху картон
така че както ти е удобно, ако искаш можете да им помогнете и да ги залепите, мисля че няма значение какъв картон
 ама по добре повече рисунки, щом се оказаха малко

Общи условия

Активация на акаунт