за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 370
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Браво и от мен за Каспър, smile3501 да дариш усмивка на тези деца е прекрасно нещо!
Браво и на Момчи и блу флауер, било е страхотно тържество, личи си че са се постарали децата!
Мили, предлагам да вземем чували за утре, за да може по-лесно да ги пренесем нещата!

# 61
  • Пловдив
Айде едно напомняне за утре да метна:

Движение на българските майки                               
организира
пролетна благотворителна акция
 за събиране на дрехи, обувки и играчки / нови и втора употреба /
 под надслов " Детското лице с усмивка ний да украсим - за първа
пролет дрешка да дарим! "
Събраните неща ще бъдат разпределени между домовете в:
 Зелениково, Нареченски бани, Асеновград, Калофер и Широка лъка.
Акцията ще се проведе в гр. Пловдив на 22.03.2008г. от 10 до 12ч. на детската площадка в градската градина до ресторант"Сентрал Парк".         
 тел. за връзка:0899858881

Мили, предлагам да вземем чували за утре, за да може по-лесно да ги пренесем нещата!
Ще има нужда и после като ги сортираме, за да има в какво да ги слагаме. Ако можеш вземи. Peace

# 62
Аз имам чували. Довечера ще ги дам на Миленка. Ще донеса 20 - 30 чувала. Ако има нужда от повече - кажете.

# 63
  • Пловдив
Дано и утре времето е хубаво, че да дойдат повече хора и да успеем да напълним поне  Mr. Green  20-30 чувала

# 64
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Kаква е организацията за утре
отиваме и чакаме и като съберем чувалите ги носим къде?
емимими утре със сигурност си на линия, нали
че като станат 100чувала, къде ще ги скатаваме
кои ще са с коли, да не останем без транспорт

# 65
  • Пловдив
че как няма да съм на линия, без склададжията за къде сте - жива, умряла там съм.  Аз съм с кола.

# 66
Аз приключвам работа в  12 ч. Ако имате нужда от още една кола, мога да мина и да помогна.

# 67
  • Пловдив
И аз съм с кола. Поли, най-добре ела като свършиш в 12ч., че ще има нужда и от ръчички за сортирането.

Готова съм с  подаръка за Ани, дано да и хареса:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5425096

# 68
  • Пловдив
Мили, блузката е страхотна!!!!!!!!!
И аз съм с кола, но багажникът ми е пълен с дрехи, веднага след събирането ли ще е разпределянето на дрешките?

# 69
  • Пловдив
И аз съм с кола, но багажникът ми е пълен с дрехи, веднага след събирането ли ще е разпределянето на дрешките?
То и моя няма да е много празен Grinning
Пък за сортирането, ако искате да отделим малко време след акцията да сортираме поне част от нещата, пък ако няма кой ще определим друга дата за сортиране.

# 70
Ако трябва и аз мога да мина към 12. Имам голям багажник.

# 71
  • Пловдив
Ако трябва и аз мога да мина към 12. Имам голям багажник.
Ще те чакаме Hug

Току що ми се обадиха от тлевизията. Утре в 10ч, друг и да няма, камера да  ни снима ще има.  Grinning

# 72
  • Пловдив
А я ми кажете къде най-близо може да се паркира около Сентрал парк, че да е удобно и близо после да се товари. Не ми е познат много там района и не зная кои улички са удобни и разрешени за паркиране.
А за сортирането ако утре след акцията има желаещи съм съгласна. така и така ще сме се събрали, но все пак ще се доуточним на място.

# 73
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Ако сме повече, можем и да сортираме  още като получаваме, освен ако дрешките не са ужааасно много, разбира се Laughing

А я ми кажете къде най-близо може да се паркира около Сентрал парк, че да е удобно и близо после да се товари. Не ми е познат много там района и не зная кои улички са удобни и разрешени за паркиране.
А за сортирането ако утре след акцията има желаещи съм съгласна. така и така ще сме се събрали, но все пак ще се доуточним на място.
Май на Иван  Вазов или уличката зад турското, там нали имаше паркинг, точно под сградата на киното

# 74
  • Пловдив
В уличката зад Турското консулство, точно до Сентрал Парк  има паркинг и почти винаги има места там.
Аз да идвам ли с кола? За разпределянето няма да мога да участвам за съжаление, защото няма на кой да оставя Виктор.
Ще донеса и подаръка за Божидара.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт