за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 445
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Момичета,аз мога да се вкл.в сортирането в неделя,след като Вики заспи.Ако е удобно и за останалите времето около 14ч.съм на линията.Ако не,давайте конкретно час за да се нагласим.

14часа дори е по-дорбе и за мен. Защото има вероятност да сме сами с малката, а тогава и Нели ще спи и няма да ни пречи.

# 136
  • Пловдив
Момичета,аз мога да се вкл.в сортирането в неделя,след като Вики заспи.Ако е удобно и за останалите времето около 14ч.съм на линията.Ако не,давайте конкретно час за да се нагласим.

14часа дори е по-дорбе и за мен. Защото има вероятност да сме сами с малката, а тогава и Нели ще спи и няма да ни пречи.
Аз тъкмо щях да предложа за сутринта в 10ч., но щом казвате в 14ч. и аз ще дойда тогава.

Доника, утре ще може ли да се видим да дадеш чантичките, за да опаковаме пижамите?

# 137
  • Пловдив
Удобно ли ще е до 10часа да ги донеса, че после имам ангажименти!
Ще ти звънна преди да тръгна!
Емимими ще дам и дрешките на Мили да не те притеснявам отделно!

# 138
  • Пловдив
Удобно ли ще е до 10часа да ги донеса, че после имам ангажименти!
Ще ти звънна преди да тръгна!
Емимими ще дам и дрешките на Мили да не те притеснявам отделно!

Добре, както решиш. Но няма да ме притесняваш.Не се тревожете момичета ако имате нещо за носене- само звъннете или пишете за да съм вкъщи.  Щом съм приела да събираме нещата тук, не ми е проблем и да съм на разположение когато кажете.  Peace

# 139
  • Пловдив
 donika.t , ще чакам утре да ми се обадиш за дрехите и чантите. Ние с Джони поемаме опаковането.

emimimi , утре в два часа сме у вас, пак да напомня.

# 140
Благодаря на всички майки, които се включиха с рисунки за партито на 27 март! Специални поздрави и благодарности на mili за всеотдайността! Сега се включвам за първи път във форума, но си мисля, че няма да е за последно Heart Eyes В лицето на Мария Кухтева имаме добър приятел! И наистина, колкото не достигат за маратонки за всички деца, средствата ще бъдат приведени!

# 141
  • Пловдив
casper_e , добре дошла Hug

Сега се включвам за първи път във форума, но си мисля, че няма да е за последно Heart Eyes
Надявам се да се включваш редовно Wink

# 142
Иска ли питане ?  Wink
за утре май няма да мога да се включа, на работа съм твърдо до 17 часа. Дори за влака в 17,06 за Асеновград няма да успея. Какво мога да взема за почерпка на децата и да го изпратя по някой?

# 143
  • Пловдив
Добре дошла на casper e  Hug
Мили, обади ми се приятелката , която иска да купи нещо за бебоците от Широка лъка, напомням ти да  се обадиш, за да може да го изпратим направо с дрехите!
Днес една приятелка  ми донесе 5 торби със страхотни дрешки и  утре ще  взема част от тях за рожденника Богомил, останалите да ги взимам ли с мен или да ги занеса при Емимими?

# 144
  • Пловдив
donika.t , ако дрешките са от 7 до 18 години, направо ги вземи. Ние днес с Еми и Вяра сортирахме всичко и сме отделили багаж за утре.

mom4i  , утре по кое време можеш да ме заведеш до склада за соковете, да купим за почерпка?

Някой взел ли е пластмасови чинийки и чашки, да знам дали да купувам?

И да уточним за почерпката: аз ще взема сока от касата и вафлички от мен, polinbg ще вземе шоколадови бонбони. Ако някой реши да купи нещо, нека да е по различно от тези неща.

# 145
  • Пловдив
А я ми кажете колко дълго продължава едно такова ЧРД парти. Да си направя сметката ако все пак успеем да дойдем и ние с Нели. Аз мисля да взема някакви дребни сладки, става ли?
Видях че обувките големи намера са останали тук. Те ще се носят ли в Асеновград?

# 146
  • Пловдив
emimimi , продължава около час, час и половина.
В случай че идваш ще е добре да вземеш обувките които са останали.

# 147
Я кажете аз какво да взема за почерпка? Ако ще идвам ще пиша, ако не ще ги занеса на Мили.

# 148
Утре в колко часа тръгваме?

# 149

Някой взел ли е пластмасови чинийки и чашки, да знам дали да купувам?

Има останали от предишния рожден ден и са при мен, ще ги взема. Салфетки също.

casper_e , добре дошла     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт