за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 439
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Утре в колко часа тръгваме?

В 16ч., за да имаме време да украсим залата.

# 151
  • Пловдив
Момичета, не мога да приспя малката, още вилнее из къщи. И както е тръгнало ще ми провали идването, защото ако случайно вземе да заспи няма да се събуди до 4. А по вероятно е днес да пропусне спането, но тогава ще е толкова кисела, че само ще мрънка и е безсмислено да идваме,  с нищо няма да мога да съм ви полезна и само ще се пречкаме и ние там.
Та молбата ми е ако има някой възможност да мине да вземе подаръка ми за Шакир, а ако не става ще се облечем и ще дойдем да го оставя на някоя от вас, която със сигурност ще пътува. Не зная какво да правя, затова пишете и дайте идея.

# 152
  • Пловдив
emimimi , отивам до Сани да пазаря за почерпка и към 15.30ч. ще тръгна към Тон бонбон. Ако можеш да дойдеш през това време ми се обади. 0899858881

# 153
  • Пловдив
emimimi , отивам до Сани да пазаря за почерпка и към 15.30ч. ще тръгна към Тон бонбон. Ако можеш да дойдеш през това време ми се обади. 0899858881

Мога веднага да тръгна към Сани

# 154
Благодаря на всички!  "casper_e , добре дошла"
Дори на работа не можах да отида, малката се събуди болна, цяла сутрин бяхме по лекари.Как мина празника в Асеновград? 

# 155
  • Пловдив
Тържеството е от 5часа, като се приберат момичетата ще пишат. И на мен ми се провалиха плановете и пропускам партито, толкова се надявах че този път ще участвам и аз.   Cry  Но ще има и следващ път, да се надяваме тогава да съм на линия.

# 156
  • Пловдив
Празника мина добре. Имаше почерпка, много хубава торта, подаръци, пижами и чорапи за всички. Утре ще пусна подробен отчет.
За съжаление нямаше директор с който да разговарям за текущите въпроси. До колкото разбрах очакват новата директорка от утре, та ще видя кога ще е удобно да се срещнем.

пп. casper_e , бързо оздравяване на дъщеричката

# 157
Mili, ако не ти е останало време, искаш ли да се обадя на кметицата на Бенковски, за да ми даде координати на другата фирма за маратонките? Мерси за детенце, почнахме антибиотик Sad ,сироп за кашлица, ехиначи, тобрадекс в нослето и т.н. станах половин лекар   Cry
п.с. ако искаш ще дойда с тебе за срещата с новата директорка, май ще ми бъде удобно в петък, ако на всички този ден е удобен

# 158
  • Пловдив
Честит рожден ден Джони, бъди жива, здрава и много обичана!

# 159
Честит Рожден Ден мила Джони!
Днес е твоят ден

# 160
  • Пловдив
Деси, Мили - благодаря  Hug наистина го чуствам МОЙ  bowuu

# 161
  • Пловдив
Ще започна с последните постъпления в касата:
5лв. от приятелка на Вяра, 2лв. от ресто, 30лв. от diva nova, 50лв. от Емо, 20лв. от polinbg

Похарчено:

Отчет  за вчерашното парти:

Пижами на стойност 421лв. /закупени са с пари от базара/
Чорапи /от София/
Потници нови за момичета 10бр. на стойност 20лв. /закупени с пари от базара/
Потници нови за момчета /закупени от donika.t/

Подаръци за рождениците:
Богомил- 8г. / автомат и войници /- Доника
Божидарка- 10г. / слушалки да слуша музика / - bugaboo
Ангелина - 9г. / блуза и диск на Ивана /- блуза и дънки от mili.m  и диск от mom4i
Тодор- 15г. / голямо плюшено куче /- Доника
Шакир - 9г.- emimimi
Ангел- 9г./ уокмен /-Деси
Елена- 20г.-Джони
Минка- обувки от Вяра Вики

Почерпка:

Банани, сокове, вафли, бонбони на обща стойност 80.13лв./ закупени с парите от diva nova и Емо/бащата който присъстваше на партито/
Торта, сладки, чипс /осигурени от 4erna perla/
Музикално озвучаване, балони, конфети /осигурени от Каспър/

ДВД плеар
Телевизор
Касетофон
ДВД филми
Книги
Колички
Кашу
Дарено от mamaT

Дрехи, обувки и един чувал с плюшени играчки / събрано от пролетната акция/

# 162
Честит Рожден ден на Джони и от мене!!!! Да си жива и здрава!

И една добра новина - събраните 650 лв. 100 евро и 10 долара от партито на "Максит" се оказва че ще ни стигнат , за да обуем с нови маратонки 57 деца от дом "Таньо Войвода" в Асеновград. От фирма "Матстар", София (официален вносител) потвърдиха, че ще осигурят за тази сума 57 чифта маратонки плюс чорапки за всички деца! Тоест - каквото не достига в сумата, ще се допълни от фирмата! Ваня от "Матстар" ми каза, че те имат целогодишна практика да подпомагат с дарения нуждаещи се деца от домотете и социално слаби хора. Което е прекрасно!!!!! Ако днес с Мили придвижим нещата, до края на седмицата или в началото на следващата дарението с маратонки може да стане ФАКТ!

# 163
Супер Мили, съжалявам че се разболяхме и не можах да дойда на празника в Асеновград!

# 164
  • Пловдив
честит рожден ден на Джони newsm59
Много се радвам за маратонките, защото вчера половината деца още бяха със зимните обувки Embarassed
Днес една приятелка ми донесе 3 чувала с много хубави дрехи за 12-14г момичета, да ги нося ли при емимими или направо в Асеновград???
Току що се свързах с директоката от дома в Широка Лъка по молба на моя приятелка, която иска да купи нещо за бебоците,  имали нужда от проходилки, гърнета, памперси и шишета и утре ще отидем да ги купим!

Общи условия

Активация на акаунт