за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 434
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Доника, при мен има 7 гърнета, които донесе с последните неща Вяра. Тя да каже дали са предвидени за някъде, ако ли не - имайте ги предвид като бройка и купете повече памперси примерно.

# 166
  • Пловдив
Доника, при мен има 7 гърнета, които донесе с последните неща Вяра. Тя да каже дали са предвидени за някъде, ако ли не - имайте ги предвид като бройка и купете повече памперси примерно.
Гърнетата са за Широка Лъка.

# 167
Ето ме и мен.
Доника,отСофия имаме пратени 6-7 гърнета и са за Широка лъка,така че го имайте в предвид.Транспорта може да го направим към края на седмицата.
Щом Емо ми изпрати снимките от рождения ден ще ги публикувам Simple Smile

# 168
Тия гърнета направо станаха исторически. Mr. Green
Та и три постинга им посветихме даже

# 169
  • Пловдив
Че какво са три постинга, това са гърнета все пак  Mr. Green , заслужават много повече 
 Joy

# 170
И аз като заек - да питам - кога ще се ходи в Широка лъка (простете ми за невежеството, но колко време се пътува) и всъщност питанката ми е дали мога да се мушна в нечия кола? Какво не е взето, а е необходимо за бебоците? В края на седмицата - в почивните дни ли имате предвид? Ако - да, ще е супер! Simple Smile

# 171
  • Пловдив
casper_e , багажа за Широка лъка ще се изпраща по клиенти на Вяра, ще се възползваме от техния транспорт. Ние няма да пътуваме, тъй като дома е далеч и не е удобен за посещения. Ако все пак някой реши да отиде, няма никакъв проблем.

Че какво са три постинга, това са гърнета все пак  Mr. Green , заслужават много повече 
 Joy
Гърнетата са много важно нещо  Naughty Grinning

Цитат на: casper_e
link=topic=276453.msg7033544#msg7033544 date=1207041013
Ако днес с Мили придвижим нещата, до края на седмицата или в началото на следващата дарението с маратонки може да стане ФАКТ!
Изпратила съм списъка с номерата. Нещата вече са предвижени Peace

# 172
Ок, супер си!!!! Peace
Та с гърнетата явно нещата са уредени.  Wink Дрешки май също има. Освен да взема малко памперси.Допълнително ще питам на кой да ги предам

# 173
  • Пловдив
Благодаря ви момичета    Hug зарадвахте ме  Laughing

# 174
Здравейте майки!

Преди ви бях казала, че имаме дрешки за малки деца, но нямахте къде да ги вземете на склад,сега има ли къде да ги дадем,момичето е майка на близначета и е събрала 3 чувала с дрешки от тях, от бебета до 1,5-2 годишни са,иска да ги дари,хем за здраве на децата, хем да се използват дрешките от други нуждаещи се дечица!

Пишете къде да ги донесем,тя също има нет и влиза тук,но аз понеже ви бях питала преди,затова пак аз питам! Peace

# 175
  • Пловдив
 Eli83 , включваш се точно на време. Ще изпращаме бебешко в края на тази или началото на другата седмица за Широка лъка. Дрехите ги събираме временно в emimimi , надявам се по късно като влезе в темата да ти пише на ЛС и да се уговорите нещо, в случай че е заета ще дойда да ги взема аз.

donika.t , пиши какво сте взели с твоята приятелка и може да вземем допълнително памперси поне за 50лв. от касата.

Момичета, вижте тази тема и ако някой може с нещо да се включи, да съберем нещата и да ги изпратим.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=232882.0
Аз мога да се включа с нови чаши, лъжици и 2 чадъра.

# 176
  • Пловдив
Здравей Eli83,
дрешките са събрани при мен, ще ти дам адрес и телефон на лични. Ако имате възможност да ги донесете ще е ок, ако ли не ще се уговорим къде и кога да се срещнем и да  ги вземем.

# 177
  • Пловдив
Мили, тук съм, писали сме по едно и също време. Мога да отида да взема дрешките, ще е добре да стане още днес за да могат да се пратят заедно с другите неща.

# 178
  • Пловдив
Мили, тук съм, писали сме по едно и също време. Мога да отида да взема дрешките, ще е добре да стане още днес за да могат да се пратят заедно с другите неща.
ОК!Ще изчакаме да видим и Доника какво ще купят, ако е необходимо може да вземем памперси, та като пращаме поне да сме максимално полезни. Вяра беше казала , че има вероятност хората да пътуват в петък, така че до тогава ще трябва да сме подготвили всичко.

# 179
  • Пловдив
Момичета, току що се показах през прозореца да видя как е времето и установих, че днес съм без кола.  По точно с кола, но без столчето за малката, мъжът ми не го е преместил от едната в другата, а това значи че съм вързана в квартала. Така че ако  Eli83 ми се обади и не може да докарат дрешките, ще пиша и ако някоя от вас има възможност да ги вземе и да ги донесе ще е чудесно. Ако не ще остане за утре.

Общи условия

Активация на акаунт