за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 421
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Ето ме и мен  Mr. Green
Честит Рожден Ден на Джони! Със закъснение, но пък от сърце и пожелавам много здраве, любов и късмет   bouquet
Аз пък днес съм с кола и без дете, поне до към 6 ч, така че може да ме използвате за транспорт.
И няма ли да ходим вече в Наречен, така ми е домъчняло за дечицата  Simple Smile

# 181
  • Пловдив
 bugaboo , радвам се че вече си на линия Hug
За Наречен, каквото кажете, но трябва да решим ще купуваме ли нова пързалка за Зелениково, че старата от много експлоатация вече се е изкривила.
Също така има нови чорапи за Калофер и част от събраните неща на акцията са за там. Има ли желаещи за посещение?

# 182
Ако искате памперсите може да ги вземем от склада до нас.Хем ще ползваме отстъпка.
има и само една снимка.Много неподготвени бяхме този път откъм фотото Sad
А видеото май трябва да се качи първо в сайт,А???

# 183
Аз до 15.04 съм оф,след това може да ме разпънете на кръст Simple Smile

# 184
  • Пловдив
Ако посещенията са преди обяд и приключват до към 2 аз съм съгласна.  Само ми кажете дали може да влача и Нели с мен или не разрешават външни деца да влизат. Че ако е така отпадам,  с малката вървим комплект навсякъде.  Mr. Green

# 185
  • Пловдив
За Широка лъка днес купихме 2бр проходилки, 5бр  шишета за мляко, 6 бр кофички с формички на стойност 137лв + 13 лв за касата,  тях може да ги прибавим за памперс! Това е от моя приятелка за бебоците, за което й благодаря от сърце newsm10
Хайде понеделник да организираме  Калофер, за тях има ли дрехи?
Емимими, колата ми е пълна, утре ще ти звънна да разтоваря Mr. Green

# 186
  • Пловдив

Емимими, колата ми е пълна, утре ще ти звънна да разтоваря Mr. Green
Добре, ще го имам предвид.

# 187
Ако искате памперсите може да ги вземем от склада до нас.Хем ще ползваме отстъпка.

Момичета, не съм наясно, защото отскоро си контактуваме. Я ме светнете, да взема ли памперси все пак, или не. Ясно е, че аз няма да мога (колкото и да ми се иска да видя бебоците и в Калофер, и в Наречен, и в Пазарджик) да пътувам в работен ден....но все пак мога нещо да им купя и вие да им го занесете....

# 188
да, цитата нещо не ми се получи ама.. #2gunfire

# 189
  • Пловдив
emimimi , утре и аз ще дойда до вас, че ще купя памперси и направо да ги донеса да ги прибавим към багажа за Широка лъка. Ще ти се обадя допълнително да се уговорим. Ако ти е най-удобно по обяд кажи ми някакъв час и ще дойда тогава.

casper_e , може да вземеш каквото искаш, за където искаш Peace

Момичета, искам да благодаря на всички които ми се обадиха, писаха ЛС и в скайпа за рождения ден на щерката. Hug
 Заповядайте по едно парче тортичка:

# 190
Дано и аз да мога де включа в някое от посещенията Simple Smile Много ми се иска, все нещо се случва и не успявам

# 191
Mili, с известно закъснение - ЧРД на щерката! Да ти е жива и здрава!
 ОК, утре (четвъртък) ще взема 1пакет памперси (малко, но от сърце Embarassed) и на кого да го оставя?  Hug Не ме жалете, използвайте ме на MAX!
Доста пътувам из южна БГ, днес напр. бях в Карлово, а в понеделник съм в Хасково. (живот и здраве, че щерката още е болна (организацията на гледането й е перфектна).
Та и тези пътувания могат някакси да се използват (ако трябва някъде нещо да занеса) Hug
И малко самореклама Embarassed-от доста годинки съм в медиите и се познавам с всякакви хора (дано не звучи много префърцунено и нескромно, предварително се извинявам)!!!!В строителния бранш съм ок...е, стига толкова, че умря циганката Grinning

# 192
  • Пловдив
Мили - да ти е жива и здрава Мартина  bouquet
Весел празник  Peace

# 193
  • Пловдив
Момичета, когато искате идвайте да оставяте нещата.  Мили, обикновено се прибираме към 1 часа от разходка, ако не вали че като гледам какво е сега навън може да си стоим тук цял ден. Звънни само преди да тръгнеш, че ако сме някъде из градинките в квартала да се приберем. След малко ще звънна на майчето, което е приготвило дрешки от близнаци да се разберем кога да ги взема и ще пиша.

# 194
  • Пловдив
Сега прочетох докрай съобщението си от Eli83,  те са в Тракия, бл 70 каквото и да значи това, това е единствения квартал, който не познавам и не мога да се ориентирам. Преди да звънна да ви попитам дали някоя от вас се оправя из Тракия и би могла да отиде, ако ли не ще накарам накарам момичето да ми обясни надълго и нашироко и да се чакаме някъде, ще г о измисля някакси.

Общи условия

Активация на акаунт