" Слънчице навън изгря и Монтанските деца огря"

• 12 866
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
  • у дома
С Петя се уговорихме за 11ч за сладкарницата срещу детската кухня-който има желание и възможност да заповяда....

# 226
  • София , Монтана
С Петя се уговорихме за 11ч за сладкарницата срещу детската кухня-който има желание и възможност да заповяда....
И се срещнахме.А тук никой нищо не пише.Мислете име на новата тема.

# 227
Аз не писах,понеже днес бяхме на село.Толкова ми е добре там,че не ми се прибираше.
А снощните купонджийки нищо не казват. Wink
Само Петя и Светла ли отидоха на среща?Разкажете повече.

# 228
Изкарахме си чудесно до 5.30 сутринта в Клеопатра -небях лудувала newsm68 newsm44 скоро така. Хареса ни и на двамата и си обещахме поне веднъж в месеца да ходим .А на срещата ходих но май- беше Светлето само (беше ме и малко  срам да се обадя) -а Петя както винаги закъсняваше с 40 минути и не ми се чакаше понеже беше и много задимено а и от вечерта се бях отровила от цигарен дим  Peaceа не пуша вече 1.3 месеца Grinning

# 229
Здравейте,и от мен.И ние с Поли пропуснахме срещичката,защото вчера си ходихме на село.Тя се натича на воля,и нощес спа като къпана smile3524,не,че след като се прибрахме нямаше обстойна баня newsm37,защото цялата беше само пясък.
bisssy,напълно подкрепям вашата идея за поне веднъж в месеца разпускане без деца newsm44 newsm68 dance 1datingНо моят мъж не е фен на дискотеките много,много,но виж на кръмча може да отидем Wine Glass,а Поли да я гледа баба и.Тя няма много претенции кой ще я гледа,стига да има човек при нея и да я забавлявава и разхожда family 1swing newsm18

# 230
Здравейте мами.Ние също пропуснахме вчерашната среща,защото късно се оправихме и нямаше за кога да ходим.Смяната на времето ни обърка малко.Бяхме в Попската с децата и с една приятелка и по късно се прибрахме.Може би следващия път ще отида.    Hug

# 231
ако някой ми беше казал че се сменя времето  Embarassed сигурно щях да успея за срещата така или иначе се бяхме разбрали със Светлето ама докато стане мойто 11 Embarassed

# 232
От друга страна ме беше малко срам да отида на срещата     Embarassed,но да се надявам,че на следващата ще се пресрамя и ще се срещнем.   Hug

# 233
 В сряда ако искате да се съберем към 1.30 в градската градина при чешмичките но в случай ако  Naughtyне вали и твърдо обещаят да дойдат минимум Peace 3-4 форумки със сигорност ...А?(мястото  деня и часа подлежат на промяна) Joy

# 234
(мястото  деня и часа подлежат на промяна) Joy

Да, много хитро, а тия които ще дойдат подлежат ли на промяна?  Joy  hahaha

# 235
  • у дома
Аз не мога следобяд,защото Светли става рано и към 13ч най-късно е заспал,а още от есента се придвижваме без количка,така че си спи у нас...ама преди обяд мога -към 10 и 30-11ч

# 236
  • у дома
А и тези,които го предлагате за градската сигурно сте с по-малки деца...за мен там честно казано  емисия невъзможна,както и на центъра-Светли умира да се цопне във фонтаните...

# 237
аз пък сутрин немога  ooooh! 

# 238
аз пък сутрин немога  ooooh! 
Щоооооооооооо  Whistling

# 239
Аз също мога сутринта към 11 ч.,защото по късно ще обядва малката и ще спи.Тя е голяма вече,за да спи в количката.   Blush

Общи условия

Активация на акаунт