Примерна схема за захранване 6

• 49 490
  • 586
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде в мечтите си
Попринцип прясното мляко се препоръчва от навършена годинка.Но щом ще я записваш на кухня мисля,че ще е по-удачно първо ти да си я захраниш и с прясно мляко и със жълтък.

# 271
В_и_В_и,доколкото съм чела при алергия към белтъка на кравето мляко се изключва и телешкото месо,т.е. към него също се проявява непоносимост.Вие имате ли такива проблеми с млечните-виждам,че досега не си въвела нито един?

Ами май нямаме. Така и не се разбра.В България ни казаха едно, тука друго. Имаме АД и затова и на двете места ми бяха казали да ги избягвам до годинка.

# 272
  • Бургас
За рибата и млякото, ще споделя само каквото мен са ме учили /не знам до колко е вярно/. Смесването на мляко с риба е забранено само в случая, когато става дума за солен паламуд..... В другите случай доколкото знам няма проблем.

И само да споделя, че преди три дни моя малък-голям мъж се отби по собствено желание и ми е малко мъчно Sad, но пък нали бивши кърмачки нямало, та ще си стоя при вас  Mr. Green

# 273
Никки, сигурно ти е много гадно, но малчо най-добре си знае, предполагам. Стой си тук, ами, къде ще ходиш?!

# 274
  • София
Здравейте и от мен,имам един въпрос къде в София мога да намеря био пилешко.Имам момиче на 7 месеца и 2 седмици захранена е на 5 до тогава само на кърма и още се кърмим.Чета ви всеки ден имам още въпроси ама малката не ми оставя много време щте пиша пак

# 275
От кога прясно мляко? Мисля другия месец да я запиша на кухня, но дали да не въведа преди това прясно мляко, че и жълтък не съм й давала още  ooooh! newsm78
Алекс е на кухня,но не му давам кремчетата и още не е захранен с прясно мляко.

Никки,няма разбира се!Стой при нас,че какво ще правим без теб! Hug

# 276
  • София
Като съм захранила със зеленчукови пюрета ( примерно тиква, картоф, морков) и следващия продукт искам да е плод- ябълка например. Пак ли на обяд се въвежда-вместо зеленчуковото или по друго време на деня?
П.С. Въпроса ми е принципен - не че съм въвела толкова неща.

# 277
  • София
Home raider идеята е да се даде сутрин или наобед не за да изместиш това което даваш а за да се наблюдава реакцията към храната по-отрано. макар че аз лично новите плодове съм давала и следобед де Peace

# 278
  • София
elpet, това с даването до обяд е ясно, въпроса ми  е тъй като според мен зеленчуците са по-питателни( според мен)- правилно ли е да давам зеленчуково пюре определено време и  след това да започна да давам плодово в същия яас на деня. Или трябва да си остане на обяд вече въведена храна, а пък новия плод да въде въведен сутринта?

# 279
  • София
аа, сега те разбрах. ами не- остава си зеленчуковото наобед, а плода е сутрин и/или следобед Peace

# 280
  • Варна
От кога прясно мляко? Мисля другия месец да я запиша на кухня, но дали да не въведа преди това прясно мляко, че и жълтък не съм й давала още  ooooh! newsm78

Аз преди да запиша на кухня ще въведа и сирене и месо. Да сега само жълтъка съм въвела, но другите две задължително. Не виждам защо трябва да е мляко. То мисля се полага към годинката.

# 281

Аз преди да запиша на кухня ще въведа и сирене и месо. Да сега само жълтъка съм въвела, но другите две задължително. Не виждам защо трябва да е мляко. То мисля се полага към годинката.

Защото в кухнята кремчетата ги правят с прясно мляко. Peace

# 282
  • под дъгата
maichezaiche, в детската кухня готвят с прясно мляко, кремчета, грис, макарони също приготвят с мляко. Аз затова записах дъщеря ми на ДК като навърши годинка.

Никки, ние вървим по вашите стъпки. Сама започна да се отбива, суче преди заспиване вечер и рано сутрин /на 1г. и 2м. е./ Би ли описала едно ваше меню - горе долу в колко часа какво яде твоето момченце, и най-вече сутрин рано и вечер какво му даваш преди заспиване. Това много ме вълнува, защото се чудя, ако започне да ми отказва и тия две кърмения, какво да й давам.  Thinking

Косе Босе, благодаря за отговора. В началото линковете бяха към старите теми и затова ми се стори странно.
  Grinning

# 283
  • Пловдив

Защото в кухнята кремчетата ги правят с прясно мляко. Peace
Да,точно за това  Peace

# 284
  • Варна
В кухнята не са ли разделени на І-ва група и ІІгрупа.  newsm78 Мисля, че не може на едно 6 месечно дете да дават това, което дават на дете на 1г и 6 ?

Общи условия

Активация на акаунт