Примерна схема за захранване 6

• 49 395
  • 586
  •   1
Отговори
# 45
  • София
7 месеца и 1 седмица почти колкото нас сте  Heart Eyes

# 46
Здравейте, момичета! Записвам се в темичката с въпрос - онзи ден накупих доста пюрета на Хип и чак сега видях,че в съдържанието на Зеленчуци с ориз е  написано пълномаслено прясно мляко - мога ли да го дам? чета редовно темата и предполагам отговора ви, но пак да питам  Blush
Ама и те са странни хора в Хип - как може за 4 месец да го дават това пюре  Rolling Eyes
аз не бих го дала. Купи друг вид пюре на Хипп, само в 1 или 2 има мляко, в 1 има кисело мляко.

Не го дадох! Достраша ме! Благодаря ти, Deni_k!
Сетих се още нещо да питам - тези дни ще пробвам да направя кисел с царвично нишесте +кърма+плодово пюре, мога ли да смятам царевицата въведена по този начин, или да я въвеждам отделно чрез пюре?

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 15:39 от polina_t

# 47
  • под дъгата
Можеш.

# 48
Здравейте Мами,
Ние се захранихме от около 2 седмици и половина, за сега сме въвели тиква на Hipp ,комбинирано пюре тиква + картоф на Hipp ,сладък картоф тъй като обикновения не му харесва и морков на Hipp. Новият зеленчук го въвеждам по 5 дни. За сега нямаме проблеми.
Престои ми да въведа друг зеленчук, но не мога да избера какъв да бъде той.........
Не съм все още много наясно какво мога и какво е добре да не давам newsm78
Мили Мами дайте съвет с какво да продължа .. Simple Smile
Благодаря ви предварително.   Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 20:03 от vania_bg

# 49
vania_bg, и аз ги карах в този ред и следващото ни беше тиквичка.
Сис7, срещаме се и тук. Аз месото го въвеждах през ден. Първия ден  местно пюре около 30-40 гр, втория 60-70, на третия ден 100 и след това по едно малко бурканче/120мл/, а сега вече давам и по 190 мл. Вярно, че така се въвежда близо цяла седмица, но не се натоварва стомахчето наведнъж.
Все пак всяка майка сама си решава.

А сега да питам: МОЖЕ ЛИ ГРАХ ДА СЕ ВАРИ НА ПАРА, ИЛИ ТРЯБВА ДА СИ  Е ВЪВ ВОДА??? Мисля тези дни да въведа грах  и се чудя как да го направя?

# 50

А сега да питам: МОЖЕ ЛИ ГРАХ ДА СЕ ВАРИ НА ПАРА, ИЛИ ТРЯБВА ДА СИ  Е ВЪВ ВОДА??? Мисля тези дни да въведа грах  и се чудя как да го направя?

Мисля си,че няма да стане или поне много трудно и бавно,но все пак може да опиташ и ако не се свари както трябва да го сложиш във вода. Peace

# 51
  • Пловдив
Сис7, срещаме се и тук. Аз месото го въвеждах през ден. Първия ден  местно пюре около 30-40 гр, втория 60-70, на третия ден 100 и след това по едно малко бурканче/120мл/, а сега вече давам и по 190 мл. Вярно, че така се въвежда близо цяла седмица, но не се натоварва стомахчето наведнъж.
Все пак всяка майка сама си решава.

Мерси Мерич Simple Smile Цунки на сладката радосче Simple Smile Аз също мисля че няма да стане,аз четох че като се варят зеленчуци и плодове се слагат,ако не на пара то във вряща вода така по малко от витамините им изчезвали......знам ли,може да пробваш в тенджера под налягане,макар че сигурно ще е малко количеството,ние така си взрим картофи на пара и аз отделям на Митето......

# 52
А рибата как въведохте-вие ли я сготвихте или от пюре?

# 53
А рибата как въведохте-вие ли я сготвихте или от пюре?
аз от пюре я въведох

# 54
  • Пловдив
След пиле, пуйка, заек кое е добре за въвеждане ?

# 55
то и трите е добре да се въведат, но най-крехко е заешкото, след това пилешкото и на последно място пуешкото /от тези трите/.
За това в тази последователност е препоръчително да се въвеждат

# 56
  • Пловдив
то и трите е добре да се въведат, но най-крехко е заешкото, след това пилешкото и на последно място пуешкото /от тези трите/.
За това в тази последователност е препоръчително да се въвеждат

Ами аз съм ги въвела и трите, за това питам "след" тях какво е добре?

# 57
Момичета, предполагам грахът трябва да е замразен, но искам да питам друго - ако се отделят няколко грахчета от сготвено ядене за възрастни и се обелят и намачкат, дали ще могат да бъдат дадени по този начин? Става въпрос само за проба към друго зеленчуково?

# 58
Момичета, предполагам грахът трябва да е замразен, но искам да питам друго - ако се отделят няколко грахчета от сготвено ядене за възрастни и се обелят и намачкат, дали ще могат да бъдат дадени по този начин? Става въпрос само за проба към друго зеленчуково?

Естествено, че може!

# 59

Естествено, че може!

ммммммм аз не съм много сигурна. Като го готвим за нас си слагаме домати, подправки.... нали грахчетата ще са ги поели?!

Общи условия

Активация на акаунт