Примерна схема за захранване 6

• 49 383
  • 586
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ти Никки! Hug
Онзи ден купих цял килограм,исках и да замразя.Знаех,че има нитрати, ама и от това,което сега чета се ошашквам още повече #Crazy, направо се чудя дали въобще да давам........

# 226
Здравейте, момичета! Имам един въпрос за закуската- започнах да давам грис със сирене сутрин, а вечер зърнено-плодова каша.
Но вчера например ми беше по-лесно да дам кашата, защото е в бурканче, а гриса го дадох вечерта. Та въпросът е има ли значение кога какво давам и че разменям закуската и вечерята от време на време?

# 227
моят въпрос, момичета, не е съвсем по темата. вчера захраних бебо с пюре от морков, много му хареса, искаше даже повече от 2 лъжички и за първи път не се муси на пюре, ОБАЧЕ, еййй, такова мазало не бях виждала. Уж бях готова за голяма клепаница, ама такова чудо ...та ви питам вие с какво перете лекетата от морковче. досега всичко се переше с бебешко сапунче, но уви! hang

# 228
Никки, първо искам да изкажа огромната си благодарност към теб, че си споделила твоята схема на захранване!   bouquet Тъй като тепърва на мен ми предстой, това стряскащо на пръв поглед начинание, сега след като открих твоята таблица, ще съм сигурна и изключително уверена в това, как ще се приемат новите храни. Още повече, че всичко,което си написала като последователност страшно ми допада. Grinning

Още веднъж благодаря, много!!! Hug

# 229
ЗДравейте момичета. Благодаря за страхотния форум!

Аз имам следните чудения:)
В момента схемата ни е: сутрин попара, след около 4 часа зеленчуково или месно пюре и следобед млечно плодова каша.

Проблема ми е следния, малката почти не иска да суче. Сутрин преди закуската суче малко, на обяд категорично отказва и вечер се приспива с малко кърма. Притеснявам се, че не взима достатъчно мляко, а и на мен така ми намалява кърмата. Дайте съвет.

# 230
Виждам, че не ми е излязъл ел подпис, затова да добавя. Бебка е на почти 8 месеца

# 231
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
моят въпрос, момичета, не е съвсем по темата. вчера захраних бебо с пюре от морков, много му хареса, искаше даже повече от 2 лъжички и за първи път не се муси на пюре, ОБАЧЕ, еййй, такова мазало не бях виждала. Уж бях готова за голяма клепаница, ама такова чудо ...та ви питам вие с какво перете лекетата от морковче. досега всичко се переше с бебешко сапунче, но уви! hang
Не излиза колко е голямо детето. Не съм имала такъв проблем,  добре приехме лъжичката, но може да пробваш да запереш веднага със сапун Тео бебе, или преди храненето да обиличате възможно най-старите дрехи.

# 232
dorrra,аз имах същите тревоги.И за по-сигурно започнах да му давам да суче преди да му дам твърда храна. Peace

naddejdda,стари дрешки,големи лигавчета с ръкави.Аз когато захраних беше почти лято и го оставях почти голичък  Laughing

Мислех, че съм споменала, но може и да съм пропуснала: Линковете на първа страница не работят и няма да работят /става въпрос за тези на Косе Босе/. Това е нейно желание.
Причината тайна ли е?
И аз да питам същото  Rolling Eyes

# 233
  • София
аз слагам на коко найлонов лигавник а под него и друг но не винаги го опазвам - ако изпереш веднага, всичко се пере.
а и друго както са ти писали, по-стари дрешки или ако нямаш- прежали някои за да са му само за такова цапано папо Laughing Laughing

# 234
Здравейте,момичета!
Доста време не съм писала,но Лора не ме оставя. Laughing
Чудя се дали мога да й давам мюсли,в което има ечемични,ръжени и овесени ядки и слънчогледови семки.Не съм въвела само семките.Това ми хареса понеже няма захар.
Другото,което се чудя е дали да въведа млечни каши(тя досега не е опитвала никакво мляко,освен кърма)или да дам направо сирене?
И още един въпрос имам BlushСвекърите могат да ни дадат домашно агнешко месо.Мога ли да й давам от него?Досега съм въвела само пуешко  и заешко.
Леле,доста дълго стана! Blush

# 235
благодаря за отговорите, явно ще свикна

# 236
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
.
Другото,което се чудя е дали да въведа млечни каши(тя досега не е опитвала никакво мляко,освен кърма)или да дам направо сирене?
И още един въпрос имам BlushСвекърите могат да ни дадат домашно агнешко месо.Мога ли да й давам от него?Досега съм въвела само пуешко  и заешко.
Леле,доста дълго стана! Blush
Дени, аз направо сирене дадох, после се случи да купя  млечна каша. Относно агнешкото- аз лично още не съм го въвела, но вече си купих едно пюре на Гербер, за да го въведа тези дни, защото идва Великден и нашия имен ден- Гергьовден и ще си хапнем домашно агнешко. Нека се включат и други майчета по въпроса за агнешкото.  Praynig

# 237
Дени,аз агнешкото го въведох с едно пюре на Хип с агнешко и още нещо(не помня какво) и оттогава не съм давала(това беше на 10 месечна възраст) Peace

# 238
  • София
Аз за агнешкото знам,че е добре към годинка и до тогавава няма да давам!

# 239
  • София
Аз за агнешкото знам,че е добре към годинка и до тогавава няма да давам!
Peace

привет от нас, оправихме се от обрива и да си призная вече не мисля че е от глутеновото пюренце а от едно на гербер с масло и мляко за 4 месец  Shocked нейсе мина се и това и сега почваме пак Peace

Общи условия

Активация на акаунт