Колко пъти седмично миете косата на бебето

• 16 046
  • 204
  •   1
Отговори
# 90
Лятото когато сме били на вашата възраст,я миех всеки ден.Моята кукла се роди с много дълга коса.Сега я мия на 4 дена.

# 91
Косата на бебетата така или иначе си опада , не се притеснявай ! А аз мия косите на моите кукли три пъти седмично през зимата , а лятото всеки ден . Невъзможно е като се върнем от пясъчника да не им измия косите и въобще да ги изкъпя целите .

# 92
Откакто се е родил - всеки ден.

# 93
Два, три пъти седмично.

# 94
Почти винаги когато го къпя , тоест всяка вечер Peace

# 95
мия косата на сина си 7 пъти в седмицата с шампоан на Бюбхен от глава до пети, от както се е родил
той се роди с доста коса, към третия месец опада и сега пак си поникна, даже го постригвах, че му влизаше в очите  Sunglasses
лятото, в големите жеги му я миех и повече от един път на ден, но само с водичка, за да се разхлади

# 96
До година и половина я миех всеки ден . Синът ми има много коса наистина и не му е опадвала бебешката - някак изведнъж му се сгъсти и порасна другата , тка че и при вас не е от шампоана .
Не мисля , че е редно да се мие със сапун косата на бебето - има много добри шампоани на доказани марки .
Аз съм фен на ЧИКО  Peace
Сега през зимата му мия косата два пъти в седмицата , освен ако извънредно не се налож да го измия  Laughing
Лятото - всеки ден .

# 97
  • Earth
Лятото, когато беше много жега - всеки ден.
Сега - през ден  Peace

# 98
2 пъти в седмицата с шампоанче на чико иначе тялото всеки ден

# 99
Ние миехме косичката на Киа - всеки ден. Сега от НГ  ( всъщност зимата), веднъж седмично.
От лятото, когато ще сме по-вече време навън, ще почнем пак по-често.
Ползвам на Чико или Клоран гелчетата.

# 100
  • София
Почти всеки ден им мия косата и на двамата, особено лятото като почнат да се ровят  по пясъците и да се търкалят по тревите и площадките  Peace

# 101
През ден със шампоан на Джонсънс бейби лавандула.

# 102
Сега през зимата я мия 3 пъти на две седмици, понякога 2 пъти седмично. Когато се затопли предполагам 3 пъти седмично.

# 103
  • Pb
През 2, най-много 3 дни (през зимата), лятото всеки ден я миех.

# 104
  • Пловдив
Всяка вечер

Общи условия

Активация на акаунт