Тясно е вече на АПРИЛското човече, малко му остана да го гушка на широко мама!

• 16 129
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Честита дъщеричка на мама Ласи нека е жива и здрава и много ,много да ги радва,много късмет да има в живота и да бъде обичана от всички .   bouquet
 hrisi-pisi  и аз съм така с мойта докторка,много мъка да работи с бременни,много разправии отнесох ,но вчера успях да си взема документите с триста зора и с много чакане,ох ако може никога повече да не ми се налага да я виждам  и такива доктори като нея да се разкарат от болниците като  не им се работи.Та да ти отговоря на въпроса ,че станах пословична с мойта докторица по зк-отдолу на т.нар обменна карта пише ,че документа се попълва след навършване на 28 седмица,а доколкото знам трябва да ти го даде като влезеш в деветият месец,защото по всяко време може да родиш и се счита за нормално и добре развито бебето след 36 седмица.т.е.9 месец,та документите трябва да са в теб.

# 106
  • София
Я! Някой от името на мама Lassi се е лог-нал в момента!!! Дали пък не е и тя самата ?

И в двата случая  newsm51 !

Чакаме подробности!!!!

# 107
Честито на мама Ласи! Нека дъщеричката и носи много радост! Да се възстановява бързо и скоро да се гушкат в къщи!   bouquet

# 108
Честито на мама Ласи !!! Да е жива и здрава малката и принцеска !!! На мама бързо възстановяване !!!  newsm30
Вчера бях на лекар бебка върви една седмица назад тежи 2400 и е 43 см доста ми е притеснено въпреки ,че док каза че няма и как от мен да се очаква да родя слон иначе каза че плацентата ми е перфектна,потвърди ми пола окончателно каза че ще си имаме момиченце надявам се да порасне достатъчно докато реши да излиза.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 14:11 от dariq

# 109
  • София
dariq , не се притеснявай мила. Вчера като надничах за пореден път при мартенките една мама беше родила бебче над 3 кг, при положение, че до последно доктора го "мерел" (в действителност "смятал" ) 2 и малко.

Щом ти е казал, че всичко е наред - мисли си само това!

# 110
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА Lassi !!!
Жива и здрава да е малката Ема - Мария и бързо възстановяване на мама!

newsm51

# 111
Благодаря ти Ваням за успокоението  bouquet и аз се надявам всичко да е наред принципно гледам доста оптимистично на нещата, но все пак се притесних за бебка дали е ок.

# 112
Честито бебче на Lassi!!!Каква голяма кукла,цели 4 кг. 2 седмици преди термин!!!Да им е жива и здрава!!!  newsm30

Ние с корема много добре си изкарахме рождения ден smile3521 Дани цял ден ми напомня за присъствието си .....какъв ще става с тези силни крачета newsm32
Качих едно клипче ...... на смешния ми корем! Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=3spjMA59zLU

# 113
dariq притесненията са ти напълно неуснователни ,остават ти поне по-линийката почти 40 дни ,има многоооо време да порасне ,какво значи една седмица назад не може всички бебета да са с едни и същи грамажи в едни и същи седмици то ако беше така и на доктор нямаше да има нужда да ходиме .В тази седмица и ние бяхме толкова ,нали и без друго в последните седмици най-много растат бебетата . Hug

# 114
Честито на мама Lassi!!! Да е жива и здрава малката и скоро да са си у дома!

# 115
  • в илюзия
Честита рожба на мама Lassi да расте весело и здраво дете и мама бързо да се оправя.    bouquet
Дария не се тревожи и ние миналия ден на  прегледа бяхме с една седмица назад , но всяко бебче е различно. Не че аз не се бях шашнала , но ми мина. Hug

# 116
ЧЕСТИТО НА МАМА ЛАСИ !! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВЕТЕ   bouquet

като се замисля , че скоро няма да има много хора във форума - всички ще почнат да раждат..  Peace   

Момичета, при мен явно нещата отиват на т.нар. "изуй гащи"
Док искаше да ме вкара в болница на система!!! Мерихме тоновете - каза че имам контракции - и го каза доста уплашено и ми предложи веднага да ме приеме...  #Crazy
Аз досега сеъм лежала един път в болница , и то пак за задържане....УПЛАШИХ СЕ УЖАСНО!!!
даже не знам как не ревнах пред нея , а чак като се прибрах.....  Cry
Сега веднага се нагълтах с Магнерот + Папаварин...такава ни е уговорката, за да устискам още малко.....оффффф,  Praynig  дано не тръгне още бебо...нищо че е доста голямо , ама поне още 1-2 седмици  Praynig
 Хайде да видим коя ще е следващата  Crazy   Аз залагам на Сисее, особено като й гледам корема на клипа  Flutter   Hug 

# 117
sisee, много сладко клипче! Два пъти го гледах  Hug

Честито бебче на мама Lassi, нека да и донесе много радост!

# 118
Честито бебче на мама Lassi

Абе нещо не ми се вярва, че на Сисе и е скоро реда - тъй като я гледам ще си изкара до термин!!! Нещо нямам усещане за нея, че ще ражда скоро.
Ама ще дам моя залог за Мимчо или Танзен - те са двете ми фаворитки

А за документите - на мен доки ми ги даде точно 45 дни преди термин - целия пакет документи, които ми трябват за раждането

# 119
Честита принцеса на мама Lassi ! ! ! Бързо възстановяване на мама и скоро да са в къщи при един грижовен тати ! ! !  newsm10 newsm51

Sisee вчера Дани май си е правил дискотека по случай рожденния ти ден..... Joy   newsm44

Аз съм за срещичка само да не е събота и неделя....

Общи условия

Активация на акаунт