Велико Търново и региона-пролетна,топла и свежа темичка!

• 15 710
  • 325
  •   1
Отговори
# 225
Малииии мерси,мерси момичета Hugмного сте бързи,отивам още утре да проверя  newsm76

# 226
Здравейте, момичета!
Моля, дайте ми малко инфо за детските ясли във В.Търново - кои са добри, колко се чака, кога и как става записването, такива неща.   Heart Eyes

# 227
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Днес съм поканена в сутрешният блок на Евроком - Царевец на разговор относно инициативата ни
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261654.new#new а тука малко инфо за базара ни и няколко предложения

# 228
Здравейте мамчета!
Връщам се на темата за Била,ходих да го видя магазина,направи ми впечатление че пюретата на Хип са по скъпи от Пикадили.За малките говоря,125гр,цената беше 1,94 а в Пикадили по това време-1,85.Но  днес видях,че в Пикадили има увеличение и на тази марка са на 1,89.ще следя и вашата информация!Иначе доста неща са по-евтини от Пикадили(от там пазарувам и затова сравнявам с този магазин)

# 229
Хип са си вдигнали цените от няколко дни навсякъде.Аз днес ги взех за 2,10 Rolling Eyes

# 230
момичета, да питам  Embarassed къде се намира родилното в търново?
в новата болница или в старата и всъщност коя е новата и коя старата ...  Rolling Eyes
нещо се обърках  Blush поне телефон си намерих Simple Smile

за била - и ние ходихме да я тестваме, цените са същите като в софия
не мога да кажа за пюрета и детски храни конкретно, защото нямам идея на другите места как са, не ги следя още, но честно казано спрямо СВА или пикадили не виждам осезаема разлика  Tired
в мЕтро ми е надеждата на мен, да видим  Thinking

# 231
момичета, да питам  Embarassed къде се намира родилното в търново?
в новата болница или в старата и всъщност коя е новата и коя старата ...  Rolling Eyes
Родилното е единствено в стара болница. В нова болница има гинекологични кабинети. Нова болница е срещу практикер. Старата в центъра

# 232
То всъщност болницата е една, просто е разделена на две бази, но тук така си ги наричат "стара" и "нова".  Simple Smile
Това е сайта им, има и телефони http://www.mobaltarnovo.com/contact.html  Hug

# 233
чудесни сте, много благодаря  Hug

а днес ми е тръгнало да питам  Blush - някой дали случайно не гледа рибки вкъщи?
разболяха ни се рибоците и ги лекуваме вече, но исках да обменя малко опит...

# 234
Този линк който ти е дала alex99 фактически е на т.нар. Нова болница.

# 235
а къде в центъра в този случай е старата, във варуша?  Confused

# 236
За старата болница тръгваш от паметника на обесените(срещу ГУМ) нагоре и като стигнеш на върха завиваш на дясно.

# 237
Момичета,вижте тук предложението на   verte     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261654.new#new  ако се намерят доброволки за събота ще е чудесно  Flutter оставам с надежда,за да не се повтарям...там съм го написала

# 238
мерсаж, момичета, ориентирах се за болницата  Hug

дидка, за съжаление пасувам за инициативата на ДБМ Sad

# 239
Неразбрах в какъв смисъл T o n i неподкрепяш или просто нямаш възможност!

Знам,че всички са с малки деца и е трудно,затова и само питам,защото знам колко е трудно да се нагласят нещата-живот и здраве има и други идеи и акции Hug

Общи условия

Активация на акаунт