Велико Търново и региона-пролетна,топла и свежа темичка!

• 15 725
  • 325
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, мили мами от Търново!  bouquet
Аз съм нова във форума и не ви познавам, но много ще се радвам да станем приятелки!

Имам един въпрос - имате ли информация за д-р Паньова? Добър специалист ли е и има ли някаде частен кабинет?

# 211
Аз съм нова във форума и не ви познавам, но много ще се радвам да станем приятелки!

Имам един въпрос - имате ли информация за д-р Паньова? Добър специалист ли е и има ли някаде частен кабинет?
Добре дошла Hug За д-р Паньова съм чувала само хубави неща и то доста,има частен кабинет на Беляковско шосе,има едно кафе Макс,ако се сещаш срещу Петрол на Беляковско,малко преди него има табела за лекарски кабинет,май не ме бива в обясненията,ако не го намериш така ще ти потърся номер newsm78

# 212
  • Велико Търново

Албенка преглежда в МД"Селина".Номерът на центъра е 62-21-24,а мобилния и е 0887/445-435

В мола е рисковано- моя клиентка й бяха изгорили ужасно брадата при фотоепилация,а милата толкова се радваше че ще се погрижи за външния си вид Shocked

Марианче,по същата причина ми отказаха фотоепилация в Бюти на веждите-беше ги страх Rolling Eyes

# 213

В мола е рисковано- моя клиентка й бяха изгорили ужасно брадата при фотоепилация,а милата толкова се радваше че ще се погрижи за външния си вид Shocked

Марианче,по същата причина ми отказаха фотоепилация в Бюти на веждите-беше ги страх Rolling Eyes
И в Премиер ми отказаха... Някъде в Търново правят ли на вежди...??? newsm78

# 214

Здравей Simple Smile
Аз бях при Паньова докато бях бременна и родих на 25.03. с нейна помощ. Изключително много съм доволна !!!! Мога да ти я препоръчам с цяла душа и сърце!!!

# 215
И в Премиер ми отказаха... Някъде в Търново правят ли на вежди...??? newsm78
А може би е по-добре да не се прави по лицето фотоепилация. Явно е, че щом не го препоръчват и го избягват има защо.

# 216
  • Велико Търново
Те не,че не го препоръчват,ами явно са им толкова възможностите Rolling EyesМислех да си записвам час в София,но реших,че и тук може,ама ги е страх девойките Peace
Моите приятелки,които живеят в Сф от години са с епилирани вежди.

# 217
zmen4o, siska79, polinita, Благодаря ви!  Hug

# 218
Моите приятелки,които живеят в Сф от години са с епилирани вежди.
И моите... И аз за това реших да се улесня, ама тука, в Търново, уж за по-удобно...

# 219
Здравейте и от мен. Редовно преглеждам темите, но досега не съм се включвала. По повод фотоепилацията аз ходя в МОЛ. Правя частични участъци на лицето за сега нямам изгорено, но няма драстичен ефект-поне за сега след  трета процедура.

# 220
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета,мина първият ден на базара ,за тия ,които ги интересува ето малко снимки какво продаваме http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238351 ДНес сме пак цял ден пред ГУМ-а,който може,да заповяда,ама и да се обади,че в навалицата  Mr. Green може да не го познаем

# 221
  • България, Велико Търново
Момичета, днес е Цветница и съм именничка  Simple Smile Та да почерпя
Честито на всички със цветни имена   bouquet

# 222
Честит празник на всички Hug Искам да ви попитам нещо момичета newsm78 Малкия спи на онези многофункционални сгъваеми легла-много съм доволна ,но второто ниво е много ниско и ми се иска да го повдигна отдолу с един дунапрен.Да ,ама по магазините цените са от 30 - до 40 лв.,някой знае ли някъде да изрязват дунапрени на по-ниски цени.Едно време имаше такъв магазин на "България",но сега е май нещо за коли newsm78... Хайде целувки на всички и весел празник Heart Eyes

# 223
Честит празник на всички Hug Искам да ви попитам нещо момичета newsm78 Малкия спи на онези многофункционални сгъваеми легла-много съм доволна ,но второто ниво е много ниско и ми се иска да го повдигна отдолу с един дунапрен.Да ,ама по магазините цените са от 30 - до 40 лв.,някой знае ли някъде да изрязват дунапрени на по-ниски цени.Едно време имаше такъв магазин на "България",но сега е май нещо за коли newsm78... Хайде целувки на всички и весел празник Heart Eyes

Честит празник първо!

Ние взехме дунапрен за кошчето на Симона от едни складове мисля зад Мебелния завод Победа се падаха newsm78 Да, там някъде беше EmbarassedТа купихме едно голямо парче дунапрен и го изрязахме по кошчето. Peace

# 224
Струва ми се,че на Краков/под Б+/ има един магазин за килими,балатуми и т.н. и там режат и дунапрен.

А иначе ето и виртуална почерпка от мен:

На всички именници-да са живи,здрави и обичнани!!!!

Общи условия

Активация на акаунт