Велико Търново и региона-пролетна,топла и свежа темичка!

• 15 734
  • 325
  •   1
Отговори
# 195
siska79 , zmen4o  Hug  bouquet

# 196
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ходихте ли в Била?

# 197
д-р цветанова е добър лекар.може да и се довериш Peace
някой може ли да ми помогне с инфо дали в търново правят фото или лазерна епилация newsm78

# 198
Гледам, обсъждате салоните за масаж

Ако някой има желание за масаж вкъщи препоръчвам ви личния ми масажист Peace, мъж е Whistling
 мога с най-голямо удоволствие да дам тел. на Лични

# 199
  • Велико Търново
някой може ли да ми помогне с инфо дали в търново правят фото или лазерна епилация newsm78

Правят в Бюти и мол-а/за второто не съм сигурна/

# 200
Ама наистина някой ходи ли вече в Била,как е?Ние в това време не можем носа да си покажем навън ,че тоя вятър с нашите сополи са страхотна комбинация Mr. Green

# 201
Мисля утре да я посетим. Получих рекламна брошурка. Не е зле. Цените са добри за седмично пазаруване.

# 202
Аз посетих Била!!!Тя е точно до нас. Вчера много се смях- българска работа- на откриването опашка от чакащи да им подарят по една торбичка и един балон. Иначе магазинът е добър. Имам много стока прилича на Пикадили

# 203
За това говоря Grinning

# 204
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Страхотия! Сякаш го отварят за един ден този магазин! Пък и всеки друг!

# 205
 Grinning Тъкмо си говорим вкъщи,че вчера сигурно торбичките са били безплатни

Иначе са измамници и те,на всяко пазаруване ми се е случвало по няколко артикула да са с едни цени на щанда или рафта и съвсем други/по-високи / на касата,оправдават се,че е виновен ,този който отговаря за съответния сектор , а то явно си е политика... Twisted Evil
Внимавайте като пазарувате!

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 19:49 от mama irina

# 206
До колкото разбрах подобно на откриването на ЦБА,всичко е било на половин цена Joy

Може ли да помоля който ходи скоро,че аз едва ли ще отида другата седмица да провери какви марки пюрета зареждат и 1-2 примерни цени.Подозирам,че ще е по-евтино от детските магазини.

# 207
Знам че работят основно с Hipp,Gerber,Ovko и Ганчев (е може да греша и да съм изтървала някоя марка),но аз си проверих цените на Ovko и са добри,така че предполагам че и другите са на същото дередже,но като казвам добри не си мислете че има фрапираща разлика. Laughing

# 208

Цитат на: pepi111
Епилация предлагат в Бюти, х-л Премиер, в козм. студио в МОЛ, както и в х-л Янтра

# 209
В мола е рисковано- моя клиентка й бяха изгорили ужасно брадата при фотоепилация,а милата толкова се радваше че ще се погрижи за външния си вид Shocked

Общи условия

Активация на акаунт