Велико Търново и региона-пролетна,топла и свежа темичка!

• 15 706
  • 325
  •   1
Отговори
# 240
ааа, разбира се, че подкрепям
в сф докато живеехме редовно си ходех на базарите (повече да купувам обаче, не толкова откъм организаторската страна  Embarassed )
но сега няма как
още не съм съвсем добре ориентирана в търново и не съм като в свои води  Confused , бременеето ми не върви съвсем гладко, гости ще имаме за великден и ... звучи като оправдание вероятно, но ... не мога  Confused

# 241
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 T o n i   bouquet спокойно бременеене!
Има време да се ориентираш из Търново,и аз още не го познавам  Mr. Green

# 242
дидка  Hug

# 243
Момичета,сестра ми е намерила ротвайлер.Очевидно е,че кучето е домашно,добре гледано.Засега приютихме кучето,но с радост ще го вьрнем на собствениците.Така че,ако някой си тьрси домашния любимец,или познава собствениците,нека ми пише на лични.

# 244
Момичета,сестра ми е намерила ротвайлер.Очевидно е,че кучето е домашно,добре гледано.Засега приютихме кучето,но с радост ще го вьрнем на собствениците.Така че,ако някой си тьрси домашния любимец,или познава собствениците,нека ми пише на лични.

# 245
ПОЗДАРВЛЕНИЯ за Дидка!!!
хубаво базарче сте спретнали.

# 246
Кучето женско ли е или мъжко?

# 247
Вчера един комшия каза ,че на един друг комшия му е избягало кучето .Мисля ,че става въпрос за същото.Дай ми тел. на лични.Аз ще се свържа с човека на когото мисля ,че е кучето .Докато говориха снощи за това,разбрах,че наистина е добре гледано и било хранено само с  кокали  WinkНякой спомена ,че последно някой го е видял до студенския стол.Вие къде го намерихте.Човека ,който мисля ,че е собственика живеве на ул.Трети Март,под ДГ Соня.

# 248
Дидка,напълно подкрепям инициативата PeaceНие почивните дни най вероятно няма да сме в града,но още не е сигурно .Ако се развали пътуването ни ще мога да се откъсна за 2,3часа.

# 249
Вчера един комшия каза ,че на един друг комшия му е избягало кучето .Мисля ,че става въпрос за същото.Дай ми тел. на лични.Аз ще се свържа с човека на когото мисля ,че е кучето .Докато говориха снощи за това,разбрах,че наистина е добре гледано и било хранено само с  кокали  WinkНякой спомена ,че последно някой го е видял до студенския стол.Вие къде го намерихте.Човека ,който мисля ,че е собственика живеве на ул.Трети Март,под ДГ Соня.
Кучето трябва да е черен ротвайлер и се казва Бък.
Имам тел. на собственика,пиши ми.

# 250
Момичета,търся си детегледачка.Ако някой има кординати на такаава,моля да ми пише на лични.Ще съм ви благодарна!  bouquet

# 251
Момичета,търся си детегледачка.Ако някой има кординати на такаава,моля да ми пише на лични.Ще съм ви благодарна!  bouquet
Здравей! В момента има предложение за детегледачка за В.Т. във форума "Гледане на деца и помощ..."

# 252

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, МИЛИ МОМИЧЕТА !

Искам да ви питам , някоя от вас знае ли добър Мамолог в Търново? че имам страхотен проблем с гърдите Sad  изпитвам ужасни болки, не мога да спя нощем , не мога да се цедя, вдигнах температура...абе с две думи Пълен Ужас!!

Хайде днес да начупите яйцата на всички  Mr. Green

# 253
Препоръчвам ти д-р Маноилов, мед. център Авицена".

# 254
Препоръчвам ти д-р Маноилов, мед. център Авицена".

тенк ю   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт