Велико Търново и региона-пролетна,топла и свежа темичка!

• 15 781
  • 325
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
 За тези , които не знаят-пиша от Горна Оряховица! Моля, ако някой може да помогне-търся си бебегледачка...Не очаквах, че ще е толкова трудно, но е факт-търся от два месеца , и нищо....

# 106
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета,имаме момченце от един дом в болница,на 5год. е!Днес едното Верче трябва да е ходила преди обяд!Други желаещи да идат да го видят и постоят малко при него!При желание...останалата информация на телефона или на скайпа....didka_the_best    0889 83 50 26    или   0618/2-86-26

# 107
Специални благодарности на TIHA VODA !Доверих се твоите впечатления от комплекс "Еленски ритон" и останахме ужасно доволни.Ще съм благодарна на всички ви от Търновския край за споделени мнения от ваши почивки в региона.Пак благодаря.

# 108
Специални благодарности на TIHA VODA !Доверих се твоите впечатления от комплекс "Еленски ритон" и останахме ужасно доволни.Ще съм благодарна на всички ви от Търновския край за споделени мнения от ваши почивки в региона.Пак благодаря.
Аненце Hug Ти така ме зариби пък мен с тоя "Еленски ритон",че само чакам подходящ момент,за да го посетим Wink Но не знаех,че в крайна сметка TIHA VODA ще черпим накрая Laughing

# 109
По празниците може и да мина покрай вашия град та да се почерпим.Дано и на теб ти хареса!А сега си търся нещо в Троянския балкан за Гергьовден.Ако знаете нещо казвайте!Аз явно в форума на Търново по- се вписвам, отколкото в родния ми град! Hug

# 110
Момичета,имаме момченце от един дом в болница,на 5год. е!Днес едното Верче трябва да е ходила преди обяд!Други желаещи да идат да го видят и постоят малко при него!При желание...останалата информация на телефона или на скайпа....didka_the_best    0889 83 50 26    или   0618/2-86-26
Sad От какво е болно детето? И в болницата тук в Горна ли е? Много е мъничко, от кой дом е?

# 111
  • България, Велико Търново
Здравейте  Simple Smile Днес имаме двоен празник- и аз и детето сме рожденници така че да почерпя  Simple Smile

# 112
  • Велико Търново
Ferarra,честит празник и на двама ви!Пожелавма ви здраве,щастие и радост!Весел празник!

# 113
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  Честито на рожденниците  Hug живи здрави и много щастливи да сте
Днес най-малкият ми син става на 6г  Hug дано расте щастлив и безгрижен и порасне и стане добър и разумен човек

# 114
Честито на всички рожденници!Много здраве и щастие!Весел празник!

# 115
ferarra-"Честит рожден ден на теб и на детето-бъдете щастливи и обичани!
 Аз от почерпка не бягам-да се оправи времето  и с бебка можем да отбележим присъствие на някоя търновска срещичка-радвам се,
че ви е харесало в Еленски ритон, мислим лятото да останем там за седмица-аз и децата, таткото само ще ни остави и прибере, явно персоналът е спечелил и неговото доверие...
 Дидка, какво става-има ли вече организация за детенцето?
 А някой мисли ли по моя въпрос-спешна нужда имам вече за бебегледачка Crazy

# 116
Честито на всички рожденици- малки и големи! Да са здрави и заредени винаги с усмивки!

# 117
Честито на рожденниците

# 118
честито на всички рожденници   bouquet

Момичета, искам да ви питам - знаете ли дали имаме тук в Търново някакъв специализиран кабинет ( център ) по кърмене?? Защото явно аз имам проблем и ми се ще да се обърн акъм специалисти , които се занимават основно и само с това .....но.....не знма дали имаме такова "животно" в "провинцията" . Simple Smile

Благодаря ви предварително

# 119
  • Велико Търново
Пиши ЛС на Хедра или Бу PeaceТе ще ти помогнат!

Общи условия

Активация на акаунт