Велико Търново и региона-пролетна,топла и свежа темичка!

• 15 761
  • 325
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте Simple Smile Имам честта да съобщя , че вчера

Нашата съфорумка caradchova  е станала  МАМА за втори път на сладурана МОНИ
и двете са добре  Hug  Мони тежи 3400 и е завидните 50 см

Да са живи и здрави и бързо възстановяване на мама

# 136
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Flutter Честито ни ново бебче  bouquet Нещо в последно време в тая тема само бебета идват Hug а това е прекрасно Heart Eyes
caradchova бързо възстановяване и сърдечни поздрави   bouquet

# 137
Оооо, един ден пропуснах да вляза ...
Честит рожден ден на Лъчка на патерица-желая и слънчево лято и мнооого весели дни!
caradchova -честито бебче и бързо възстановяване!

# 138
най-напред честит рожден ден на лъчезара (на патерици  Embarassed ) и честито бебе на caradchova    bouquet
да растат сладураните много здрави и щастливи  Heart Eyes

а иначе - момичета, някой знае ли какъв е случая с водата... и кога да я чакаме..

# 139
Честита радост,caradchova!

Пак ли нямате вода? ooooh!

# 140
уф, намерих Sad
24 часа няма да има вода..
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=242354

# 141
    Честито на всички ,празнували РД ! Да са живи и здрави,умни и разумни!
           Честита рожба на Caradchova!

T o n i, свиквай /с  липсата  на вода/!Тук авариите са чести!  Confused

# 142
мда, сега се оказа, че още една авария имало и утре ще има вода  Confused

mama irina, усетих аз, че не е нещо необичайно, защото не бях сигурна дали няма вода само на нашата улица или по принцип и попитах сутринта в градината на таня, а госпожата казва - да бе, ПАК няма Simple Smile
та ми стана ясно, че не е спорадично явление Simple Smile
но нищо, това е да кусура, градът е разкошен Wink

а разбрах, че празника на търново, който отложиха, ще е утре и мисля да идем да погледаме фойерферките Simple Smile
май още като турсит се чувстам  Blush

# 143
И аз така се чувствам ,като за кратко  Mr. Green! Ама аз и не искам да свиквам  Party
А като бях малка си мечтаех някой ден да живея тук   Crazy

За празника незнаех! Благодаря ,че сподели!

# 144
Знаете ли какво е каръщина? Mr. GreenБях във Варна на гости на моя приятелка,имаше авария -спряха водата-два дни режим- няма проблеми ,случва се ThinkingНо...идвам си  и какво заварвам ,чудесна новина и тук нямало вода #2gunfireЕто това е каъщина Crossing Arms

# 145
  • някъде там
ЧЕСТИТА РОЖБА НА CARADCHOVA

без вода не е работа  smile3514 искам да потече от чешмата

а празника вярно утре ще е  Party

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 23:32 от renyto

# 146
Честито бебенце CARADCHOVA  ,да е живо и здраво newsm51 да ви донесе само усмивки и щастие!!! Колко е хубаво да се роди дете.......... Grinning Grinning

# 147
  • България, Велико Търново
Честита рожба на CARADCHOVA   ylinfant smile3525
Момичета, чудех се когато подаваш молба в яслата искат ли ти адреса понеже ние тепърва ще търсим жилище. А догодина април Вики прави две години и ми се иска да го пускам на ясла, пък и тогава със сигурност ще сме живущи в Търново   Simple Smile
Другото което е, мога ли някъде да видя списък на яслите в града и адресите им защото си нямам и понятие къде се намират  newsm78
Приятен ден на всички  Simple Smile

# 148
И понеже виждам, че всеки си пее неговата песен - някой знае ли дали във В. Търново има изобщо 3D или 4D ехограф и къде се намира ? Мога ли да отида свободно, с направление или платено, колко струва и т.н.?

В поликлиниката на 4-я етаж в дясно от стълбите. Преглеждат д-ри Витанова, Ганчева, Калейнски, Маринова и още един ,двама.
Може с направление и да ти следят бременността там или без - 20лв.

Ходих при Даря Ганчева.Гледала ме е всеки месец и ми направи запис на dvd от прегледите.

# 149
Вярно ли е ,че пак ще спират водата за 2 дни? Sick Някой има ли инфо?

Момичета, чудех се когато подаваш молба в яслата искат ли ти адреса понеже ние тепърва ще търсим жилище. А догодина април Вики прави две години и ми се иска да го пускам на ясла, пък и тогава със сигурност ще сме живущи в Търново   Simple Smile

Мисля,че можеш да подадеш молба, ако поискат адрес пиши някакъв формален и остави тел. за връзка. Иначе за списък на яслите немога да помогна! В кой квартал  и коя ясла ще ви е удобно да посещава детето, имаш ли идея ,че да помагаме и да те насочат и др. мами?

Общи условия

Активация на акаунт