Велико Търново и региона-пролетна,топла и свежа темичка!

• 15 757
  • 325
  •   1
Отговори
# 180
  • България, Велико Търново
Мисля,че можеш да подадеш молба, ако поискат адрес пиши някакъв формален и остави тел. за връзка. Иначе за списък на яслите немога да помогна! В кой квартал  и коя ясла ще ви е удобно да посещава детето, имаш ли идея ,че да помагаме и да те насочат и др. мами?
Ще търся ясла която е в т.нар. широк център- от пощата до Триъгълника.
А като попитах чичо Гугъл за яслите в Търново ми излезе само ДЯ"Мечо Пух 3" но не разбрах дали е държавна или частна?
Приятен ден на всички   bouquet

# 181

Ще търся ясла която е в т.нар. широк център- от пощата до Триъгълника.
ДЯ "Пролет" на триъгълника се намира,м/у двете детски градини! Аз съм много доволна,синът ми ходи там 6 мес  Hug, друга знам "Слънце" ,от нея майките са доволни,но незнам точно къде се намира и нямам лични впечатления!

# 182
Момичета,получавали ли сте майчинство/болничен за месец март?
Вече е средата на месеца,а нищо нямам и други майки от града също,а по другите градове отдаван си ги получиха.
Тук ли става нещо-не знам newsm78

# 183
За детска ясла-има на Освобождение-май "Щастливо детство" ли се казваше newsm78-това е на Беляковско шосе,точно под ВиК-то.
Лични впечатления имам доколкото аз съм била в тази ясла преди много години Mr. Green,мислч константин там да запиша.

# 184
  • Велико Търново
Ками,не съм си получила майчинството,защото не са ми преведени осигуровките,така,че НОИ и при добро желание няма как да ми ги изплатят Naughty

За яслите моята Божа ходи 6 дена в "Пролет" и се разболя.Първия ден като я заведох доведоха едно здраво дете със сополи,а таткото уведоми,че ще доведе и сестричката му,като видях сестричката на другия ден как кашли лошо ми стана,но това е отговорни родители.Персонала в яслата ми допадна,имам приятелка,която е в Слънце и според нея е доста добре уредена яслата,а ня няколко други приятелки децата посещават Мечо Пух и те са доволни от условията там.Това мога да кажа за яслите!

# 185
  • България, Велико Търново
А яслата "Слънце" къде се намира?

# 186
  • Велико Търново
А яслата "Слънце" къде се намира?

Под пожарната Peace

# 187
Да ви попитам някой ходил ли е на масаж в "Бюти"? Хубав ли е и колко стува?

Моя приятелка има РД и искам да и подаря, че все няма време да отиде. А така като й запазя час няма къде да иде Mr. Green

# 188
Не мога да ти помогна за бюти,нямам информация,но съм подарявала няколко пъти масаж в "Чар" и всички са много доволни-последно един нормален масаж беше 20лв,но може би цените са се променили.Това е страхотен подарък. Браво Joy

# 189
А къде се намира "Чар"?

# 190
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Който има желание и време,да се чувства поканен да ни посети на базара пред ГУМ-на центъра на Горна  Hug
Базара сега ще е в полза на защитеното жилище,което се строи от ДБМ-вижте видеото в подписа ми

# 191
Който има желание и време,да се чувства поканен да ни посети на базара пред ГУМ-на центъра на Горна  Hug
Базара сега ще е в полза на защитеното жилище,което се строи от ДБМ-вижте видеото в подписа ми

Благодаря!    bouquet

# 192
  • Велико Търново
Да ви попитам някой ходил ли е на масаж в "Бюти"? Хубав ли е и колко стува?

Моя приятелка има РД и искам да и подаря, че все няма време да отиде. А така като й запазя час няма къде да иде Mr. Green

Въпреки,че собствениците на "Чар" са ми приятели масажа си го правя в Бюти.Заложи на Бюти

# 193
Мерси! Ще се обадя и в двата салона и ще избера.
А бюти има в мол-а и  на бел.шосе, нали?
zmen4o, мерси за тел.номер.Ако има промяна моля те пиши, че РД е утре.

# 194
  • Велико Търново
Мерси! Ще се обадя и в двата салона и ще избера.
А бюти има в мол-а и  на бел.шосе, нали?
zmen4o, мерси за тел.номер.Ако има промяна моля те пиши, че РД е утре.

Бюти е само на бел.шосе Peace

Общи условия

Активация на акаунт