Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 56 372
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 255
mariaid аз се меря два пъти на ден сутрин със ставането и приемам това за теглото и вечер от любопитство .вечер задължително кантара е с 1кг. повече което е нормално ям пия много вода и така но на сутринта това килограмче все едно не е същесвувало а най хубаво е когато даже показва още по надолу на сутринта.

# 256
  • Sofia
Мариад, по меренето съм аз, толкова съм пристрастена, че се крия...меря се по няколко пъти на ден сутрин след толалетна, през деня след обилно пишкане, преди лягане.
На вторият ти въпрос ще отговоря-да, позлвам. Сега за телешкото използвах малка част от бульона за да си направя манджата и по нищо не личи, че липсва мазнина

# 257
  • Sofia
Сигурно ми е много глупаво питането, за което моля да ме извините!
От понеделник започнах тази диета.Бях 60 и целта ми е 52, но не искам да свалям повече от 2 кг на месец, а аз ги свалих още първите два дни на П. Много ми беше лошо обаче вчера и днес сутринта и минах на втора фаза, но реално аз за месеца желаното го стигнах.Може ли от събота да мина в 3 фаза и като тя свърши пак да се върна в началото?
Предварително ви благодаря!
Тези свалени 2кг са вода, която си задържала. 2-ра фаза я спазвай докато станеш 52, няма да сваляш толкова бързо останалите 6

# 258
  • Пловдив
Ами да знам ,ама днес нямах нищо подходящо за ядене  сутринта.Наобяд бях на зъбар и така си мина денят.Вече си купих всичко и ще мога да си приготвям закуската.Мерси все пак  bouquet
Теди, пингвинче  Sunglasses, вчера също не беше яла като хората, нали обеща за днес  Whistling С неядене ще отслабнеш, то е ясно, но не по Дюкан  Naughty И после - качваш всичко и хайде отново. Така си направи график, че да не пропускаш ядене - поне 3 пъти на ден, най-добре 5  Peace
Сън  Hug Heart Eyes
Правда, чудесен резултат, сигурно си се пошегувала, че не те удовлетворява  Crazy
Честити 9 месеца на Бачи и Креми   bouquet Креми, Сашко как е, дано е добре, щом вече си на работа  Heart Eyes
Аз съм в застой от известно време, не се шашкам, режимна съм и знам, че няма начин да не тръгне надолу кантара  Flutter
Моята майка за месец и половина свали 15 килограма и й препоръчах вече трета фаза, много бързо ми се струва свалянето й и чак се притеснихме  Thinking Даниа, предадох й много поздрави, тя те поздравява също  Hug
Зазу, я горе главичката, не се шашкай от думите на лекарката, някои хора не забелязват промените в нас  Heart Eyes Това трябва само да те мотивира допълнително да следваш целта до край  Hug
Реге
, радвам се за теб и новата ти работа  Heart Eyes За мен ти винаги си изглеждала добре (виждала съм ти снимки и преди), каквото и да решиш занапред - подкрепям те   bouquet
Дидиживко, точно по-горе писах за моята майка  Peace С нищо не й е навредил режима - дори напротив - кръвното й е нормално, откакто се храни по Дюкан  Peace Както виждаш всеки организъм е различен - моята сваля адски бързо, твоята бавничко. За мен на тази възраст (на 52г. е майка ми) най-добре по-бавно да се свалят килограмите  Peace При нея бързото сваляне не знам на какво се дължи  Thinking Освен, че е много режимна, си го обяснявам и с това, че това й е първата диета (режим) в живота Simple Smile
mariaid, честит ти кантар, все надолу да показва   bouquet Ползвай си натуралния пилешки бульон, в другия има много боклуци  Stop Махай кожата на пилето само преди варене  Peace
Сигурно пропускам доста неща, но не следих паралелно и не писах за всеки  Embarassed
Хубава вечер на всички  Hug

# 259
Горгона Медуза то със сигурност е по-вкусно ....Но дали има място в режима?
 цвете12   bouquet усещам как и аз ще се пристрастя към кантарчето,макар че не искам - по-добре след 5 дни да се кача и да видя хубав резултат ,но като си помисля ,че го има и варианта резултатът да е застрашаващ волята ми  Praynig

# 260
  • Sofia
99% съм сигурна , че е разрешено, но нека ветераните да кажат

# 261
Горгона Медуза  аз ако седя в къщи да ти кажа ли честно ще съм като теб ще ходя напред назад и ще скачам на кантара Grinning.Добре че ходя на работ  Grinning

# 262
 *Бубето* аз и без това я мразя тази пилешка кожа ....Винаги я махам преди да сготвя,че иначе......   Sick

# 263
  • България
Олеееееее, забравихте ме, знам, то не съм и за запомняне....ама, много съм работна напоследък, много ангажименти.Чета Ви постоянно по нощите, ама пишете много бе хора, затова сте сладки и отслабвате бързо...яснооооо! Аз съм си режимна и нямам прегрешения и мераци към нищо нережимно, инат имам аз, нали съм си Коза.Може би дисциплината ми идва и от години разделно хранене, сега пък с режима на Дюки голямо папкане и няма огладняване, но щом чичо доктор казва!
Добре дошли на  всички нови момичета, слушкайте "какичките" тук и няма да сгрешите!
Хей Sun голяма сладурана и нетърпеливка си, споко мило, Ra4oni ти го каза много, много точно!Отпусни се, обичаш да планинарстваш с твоето Козле и това ще ти помогне много, ще стане и бебчо ще дойде, ти си такова Слънце! Повярвай ми! При възможност посетете със сладура манастира "Св.Успение Богородично" в Арбанаси, близко е до нас, там е точното място!  PraynigАз ще ходя скоро и ще се помоля за теб! А и всички майчици-момичета тук, дружно ще се помолим за теб и всички душички да имат дечица! Ти помагаш на всички и затова ще ти се помогне Всевише!
На всички желая много успехи в режима и във всичко!
При възможност пак ще пиша, но Ви чета и Ви се радвам! Щом аз за 40 дни съм -7 кг. ще успеете и Вие!
Успех Heart Eyes newsm51 

# 264
 Здравейте момичета! Аз съм нова, но ви чета отдавна и вече съм 13-ти ден на Дюкан Simple Smile Правих 5 дни удърни и след това 7 дни ПЗ .Сега съм пак само на П смятам за 2 дни, понеже нямам много за сваляне.Тръзнах някъде от 60кг, но явно доста бавно свалям защото сега съм 57 Sad Не съм правила забежки от режима, надявам се да помръдна тези дни:))
 А дали ще може паролка за снимките Simple Smile) много искам да ви видя,за да се надъхам повече:)

# 265
Еее чувствам се виновна  Blush,ама сега и пред компа боцкам шунцица ,а после пържолки.Обещавам от утре поне 3 пъти ще си хапвам Peace.Вакумирани пържоли ядете ли ,че като съм на лекции по цял ден се чудя кво да ям?

# 266
  • Sofia
А дали ще може паролка за снимките Simple Smile) много искам да ви видя,за да се надъхам повече:)
И аз искам

# 267
  • Пловдив
Еее чувствам се виновна  Blush,ама сега и пред компа боцкам шунцица ,а после пържолки.Обещавам от утре поне 3 пъти ще си хапвам Peace.Вакумирани пържоли ядете ли ,че като съм на лекции по цял ден се чудя кво да ям?
Ако не беше такова хубаво пингвинче повече щях да ти се скарам, ама ...айде  Laughing Вакуумирани пържоли яж в краен случай, ако им прочетеш съдържанието  ooooh! Но по-добре хапни от тях, отколкото гладна  Peace На първа страница има линк към нашия сайт, там има добри съвети за носене на храна на работа (лекции)  Peace Зеленко   Hug Ето линк към полезните съвети  http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0 … 0%BD%D0%BA%D0%B8/
Не знам до колко за лекции ще стават съветите, но хвърлете по едно око с mariaid

# 268
tedi 7 и на мен това с лекциит ми е проблем .......Но сутрин преди да изляза хапвам и после водичка само....докато се прибера....Просто няма какво подходящо да си взема оттам... Sad

# 269
  • Пловдив
Теси, остави я Вещи поне тук да се подпира на метлата, че вкъщи с тези три дечица едва ли й остава време за това.

Пък като е на работа метлата подпира  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт