Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 123
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 675
Авана, честита месечинка   bouquet
Елена, дано бързо се решат проблемите ти и скоро да бъдеш спокойна  Hug
Славито, триците не е добре да се киснат от предната вечер, а непосредствено преди консумация  Peace

# 676
Хм, някъде по-рано четох, че се накисвали от предната вечер. Защо не?

# 677
леле момичета --
ама голям сте стимул Hug Hug Hug Hug Hug

щом аз днес устисках ,а бях на рожден ден

хич няма да ви описвам какви вкусотийки имаше Crazy Embarassed Rolling Eyes
обаче --от нищо не опитах--през цялото време на колалайт бях

искам потупване по рамото пред строя Mr. Green Mr. Green

Целувки на всички и лека вечер

утре с минусчета да сме всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 678
  • софия
Ей мЪ на, Mr. Green глеЙ ,кВа съм бърза.Почти си задминах аватара!
Перлеее,бравос,ти си наЩа гордост! smile3521
2 в 1 smile3501 малко хора идват ,като теб в темата! Hug
Мама на Кики, fingerscrossed
Цветииииииииииии,сега остава и Фоли Hug да те лупне с пръчицата и килото изчезнало! smile3521
Аз задържам,но това не ми е проблем. newsm47 Даже се радвам,защото като се бях юрнала на долу по скалата,направо се уплаших!
Стройте се,ще викам:Абииииииии,Волнаааааааа,Гуудииииии,Сънчеееее,Мамсчееееее,Кукихалеевииииии,Настиииииии,Бачииии,Фенсиииии,Орелияяяяя,Сватееее и цялото Дюканско войнство,УбичЪм ви бееееее!!!
Ох,някой да даде кислород,че без дъх останах от врещене! smile3517

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 22:22 от slave

# 679
триците не е добре да се киснат от предната вечер, а непосредствено преди консумация  Peace
А защо и аз така ги правя иначе ми е трудно да ги преглъщам ?

# 680
 МЪНКИ smile3501

Ти си нашта гордост!

# 681
 Embarassed Embarassed Embarassed

абе мани ,мани
чак се учудих от себе си Mr. Green

# 682
  • софия
Цитат
искам потупване по рамото пред строя

newsm66 fight Айде,потупана си! Mr. Green Наистина първият път, когато удържиш победа е много хубаво!Браво!!! smile3501
Славито, адашке, видях ти снимките!Както е казал народа -Дюканка грозна нЕма!!!Я каква си Убавица!

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 22:05 от slave

# 683
  • София
Орелия, защо си оставила триците за трета фаза  newsm78 не разбирам  newsm78

# 684
Аз ша взема да са измъъъъъъъкна, че ми мирише на тиган без палачинка.....  341uu afwitch

Само кротичко ще си чета от балкончето kaffeetrmker_2

# 685
Фен, Славито, идеята на триците е да набъбват и да образуват гел в червата, който лови излишностите, вредностите и калориите и ги избутва навън  Hug
Славееее и аз та обичам   bouquet

# 686
Добър вечер и от мен Simple Smile
Сефте сложих да правя солено кексче да видим как ще го измайсторя Simple Smile Че ще ходим за 2-3 дни при свекитата в Бургас, за пътуването да имаме какво да гризкаме  Mr. Green
Мъжо и той ми помага да го забъркам, чак м у се учудих на ентусиазма Simple Smile И той е вече 4 кила надолу, та е малко обнадежден  Laughing Че много странно - всичко спазва стриктно, а от 125, е едва 121 за 20 дни  newsm78 Ще я видим тая работа  Crazy

# 687
  • София
.ДоФтора Дюки ми препоръчва да стана 72-3 кг,но дяволчето в мен иска 65-6 кг.Та с ангелчето стигнаха до споразумението да пробваме до 70 кг ,пък после ще видим.  Hug
Здравейте момичета,
само да ви кажа, че аз съм си екстра, режимствам си, пия си добавките и продължавам да не спортувам.

2 в 1 аз също съм 168 см  и съм на 43 г., и в момента съм 65 кг. Верно, че имам само една бременост, ама Дюки ми дава точно тези кила. А се стремя към 63. Като те "гледам" колко си спокойна и положително настроена, съм сигурна, че при теб нещата ще се развиват добре. А пък си имаш и домашна подкрепа. Така че дерзай и успех.

ros4o   newsm10
Snow- Anna бравос и на теб. Отличен резултат.

Аз също си приготвям триците от вечерта в бурканче, та да са готови за работа и както виждам до сега са ми уловили 10 кила лой.  Всъщност приготвям си цялата храна от вечерта. Кой ще става по нощите да готви? Нанкам до последната секунда....ми така де...като вися тук до нощите.... Joy
Честито на всички с намаление, инвестиране и месечинки.

По повод на козунака от трици, с това ограничение от 3 с.л. ще ни стигне до другия Великден. Joy

12 нови отговора - ми как не, записала съм от 20 страница...

# 688
Славе, таман да те bambam, че не ме поздравяваш, а ти от врещене си излезнала извън очертанията на форума hahaha

Мънки, браво! Peace Само така!
МАМS Hug

Кри, защото съм идиот, не можах да ги ям в началото, пробвах два пъти само, вярно, но повръщах, което е нещо ужасно нетипично за мен - съответно реших, че няма да се тормозя. И реших, че ще се пробвам по-нататък. Peace И така си останах с решаването. Предубедена съм вече Thinking
Мисля, че режимът ми върви добре и без тях.

duhi_puhi, haleeva Hug

Връщам се, че чак сега видях снимките на Славито - сладурана голяма си, и си стегната - ще успееш Peace

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 22:17 от Орелия

# 689
  • Пловдив
.ДоФтора Дюки ми препоръчва да стана 72-3 кг,но дяволчето в мен иска 65-6 кг.Та с ангелчето стигнаха до споразумението да пробваме до 70 кг ,пък после ще видим.  Hug
Здравейте момичета,
само да ви кажа, че аз съм си екстра, режимствам си, пия си добавките и продължавам да не спортувам.

2 в 1 аз също съм 168 см  и съм на 43 г., и в момента съм 65 кг. Верно, че имам само една бременост, ама Дюки ми дава точно тези кила. А се стремя към 63.

И аз съм в тази възрастова група, в тази височинна група, с 3 деца и Дюки ми препоръчва 64 килограма, аз се стремя към 63, но и на 65 ако се задържа ще съм доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт