Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 156
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 690
И аз искам да си изхвърля кантара  Twisted Evil
След първите 5 П дни свалих 4 кг. Минаха и 5те ПЗ дни и съм + 1 кило!

Удържах 2 пъти страхотни изкушения и съм много доволна. Спортувам. Не се чувствам зле, а защо качиииих?  Cry

# 691
Споко, Смърфиетке, ще свалиш през следващите 5 П дни. Аз през ПЗ дните почти не свалям, за сметка на П. Peace

Горе главата!

# 692
  • София
Удържах 2 пъти страхотни изкушения

Ето, заради това ти геройство, + чето ще изчезне бързо-бързо. Ще видиш.

Славчеее,  ОрелийкеееHug Hug Hug

# 693
Здравейте, приемате ли нови Wink ! Отдавна ви чета, но сега се престраших да пиша, на диета съм от 18.03, т.е. само 4 дни, но съм свалила 3 килограма. Стартирах на 81, а целта е 68 според калкулатора, с който съм напълно съгласна  Grinning. Като се има предвид, че преди осем месеца влязох да раждам 105кг при ръст 1.75м  ooooh!.

# 694
Да живеят силиконовите форми за печене и тоя който ги е измислил  newsm22
Ей с такъв кеф не съм си пекла нещо откак бременна угаждах на мъжо посреднощите с какви ли не вкусотийки.. То и затова се докарахме на такъв хал де  Rolling Eyes

# 695
  • софия
Елис,добре дошла!  bouquet А с малката тулумбичка на какво хранене сте?Ако се кърмите още, нали знаеш за ограничението?

# 696
Мисля да преработя моите изварени кюфтета и ще видя какво ще стане Thinking

800 гр. извара =обезмаслена
1 яйце
3 суп. лъж. брашно =3 с.л. овесени трици от ситно смляните, в следващата фаза може царевично нишесте
5 суп. лъж. захар =подсладител за термична обработка
2 ванилии

за заливката:
1 кофичка кисело мляко = 0,1%
5 суп. лъж. сладко (по желание) , количеството е по ваш вкус = степче

Я ги записвай някъде тия рецепти, че после да ми е лесно да си ги отварям Whistling
Или за най-лесно, направо ще идвам у вас Mr. Green
  chef
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0
Благодаря ти много Hug

# 697
Туп! Crazy Щом славето ме вика - скачам веднЪга! Mr. Green Неуморното ангелче то! Heart Eyes Hug
Добър вечер! Аз съм Вежливия лос! bowuu
Ох, много ви се радвам на всички, ама в тая тема не сварвам да пиша. В МЦ съм от днес, много работа, много емоции и пълна режимност. Искам да пиша поне една страница, ама нЕмаааа...
Утре ще ви налазя да подосаждам, сега само минавам да ви   love001 и  Hug
Топла нощ, сестрички! Heart Eyes

# 698

Днес установих, че имам по 2 см. свалени от обиколките  Flutter
На кила не мърдам обаче Rolling Eyes
И в циците ли бе Shocked

# 699
Мънки, бравос! Личното удовлетворение е голяма награда, нали!
Орелия,  Hug
На Лора–1 не можах да видя снимките  Sad
Смърфиетке, много е гадно, ама кураж, с теб сме!
Вещи, минимума който изцедих от Дюки, като дори го излъгах за броя на децата, е 65. Ама за не съм съгласна с него, хич  Crossing Arms
Искам 59 кг
duhi_puhi , откакто съм на режима, имам 3 нови съда - 1 силиконова тава, 1 форма правоъгълна кексова форма с тефлоново покритие и 1 тефлонова тенджера на Биалетти, която става и за употреба във фурната. Много съм доволна от всичко!

Пардон! Кексовата не съм я ползвала още!  ooooh!

# 700

Славито, адашке, видях ти снимките!Както е казал народа -Дюканка грозна нЕма!!!Я каква си Убавица!
аз да се мащам тогава Joy Joy Joy

Искам и мен да потупате Crossing Arms
Четвърти ден, повтарям, четвърти ден не съм близвала шоколад. bowuuА това е много за мен.Направо си е постижение Crazy

# 701
Да живеят силиконовите форми за печене и тоя който ги е измислил  newsm22
Ей с такъв кеф не съм си пекла нещо откак бременна угаждах на мъжо посреднощите с какви ли не вкусотийки.. То и затова се докарахме на такъв хал де  Rolling Eyes
Аз пък голямо чудене дали да си купя, такава форма за кекс  newsm78 Все ми се струва, че ще я разтопя. Мисля кекс да изпека - за няколко дена  Grinning И дали залепва, тестото по нея, като е без мазнина  newsm78
Видях снимките на Лора и Славето - сладурки  Peace
Нещо ми е криво, че и мойта дребса с висока темп. Утре, пак ще търча по прегледи.
Крикри   bouquet - ти си знаеш  Hug
La bombaPeace дръж здраво, никви прегрешения  Wink

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 22:56 от amerie

# 702
  • софия
Насти,шЪ пишеш! NaughtyНали знаеш,че който не пише,не сваля!
Бомбе,моите бомби са -8см. Mr. GreenНо не се притеснявай много,мАжо каза,че нямало голяма разлика!Аз ще започна да се притеснявам,когато ги затърси с лупа. smile3560 Айде и ти си потупана!

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 23:01 от slave

# 703
Добър вечер,чаровници  Hug
Благодаря ви за топлото посрещане newsm51 .
Хапнахме си режимните кИфтаци и всеки си захапа РС-то.

Вещи,Халеева то сме на един хал,ама аз съм била и доста повече кила.Преди 5 години след лични проблеми свалих около 35кг без диети и си задържах постигнатото около 2 год.Но след претърпяна операция се наложи да се храня по-пълноценно,че трудно се възстановявах и в комплект със спиране на цигарите се закръглих отново.Но се оказа трудничко да ги сваля пак.Влязох във форума и се зачетох за различните диети.Вашата ми допадна най-много,но в интерес на истината голям плюс беше начина на поднасяне на информацията и приятелския тон (за което заслуга имате всички вие)  newsm10 .Доволна съм и достатъчно разумна ,за да не очаквам чудеса.Абсолютно режимна съм ,дори не съм правила от сладките ви рецепти, освен мляко със степ и то по няколко лъжички.

И сега искам един съвет.Аз съм в малък град.Освен обезмаслено мляко всичко останало е много трудно да се намери.Изварата е почти навсякъде само кашкавалена.Намерих една на която пише "Произведена от краве мляко;белтъчини 30г;мазнини 10г на 100г продукт".Не съм я купувала,но по този начин млечните ми се изчерпват само с 1 кисело мляко и сутрешните 100гр студено прясно мляко.Какво бихте ме посъветвали?

За всички момичета  newsm20 .Още ми е трудно да ви споменавам поименно Heart Eyes  (старческа деменция май му се вика  Joy )

# 704
  • Пловдив
Днес си взех резултатите от рентгена на стомах. Няма нищо много тревожно освен това, че имам гастритни изменения и трябва да внимавам със зеленчуците. И това, ако не е проблем не знам вече какво е. Значи освен за мазнини и въглехидрати сега и за зеленчуците да внимавам..накрая ще взема да кудкудякам от това пилешко ...ама поне съм здрава Слава Богу! и толкова разхубавена заради някакви си 10-тина килца, че нишо не може да ми се опре.

Много съм HAPPYYYY!  newsm68 newsm44

Лека нощ, момичета и успехи утре!

Общи условия

Активация на акаунт